Mamici inimoase de Constanta(158)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

Boti, eu am in portbagaj bax-ul cu Chips-uri si deseara pregatesc si o sacosa cu haine de dama, vezi tu unde le distribui, si daca sotul din dotare are chef si timp mai ales(cheful il aduc eu) sa sorteze si el hainele lui, aduc si de barbat.
te sun ori pe seara azi, ori maine, ne coordonam noi. sa nu uit sa iau si DVD-urile.

in rest, m-am mai relaxat, de luni am timp mai mult ptr tot ce trebuie sa pregatesc.
ma apuc de facut sunculita condimentata si fiarta in zeama de varza, slaninuta cu usturoi, toba, racitura, cozonaci, tort, etc.

SOACRA MARE

Vine Mos Nicolae, Hai la portocale !

Ajuta-l pe Mos Craciun sa vina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happymumy spune:

Cornelia, daca te uiti pe harta facuta de Boti e super usor, eu am nimerit din prima , cu tot cu neuronul meu de gravida.
Lulu, ce bine suna ce faci tu pe acolo...( mai putin porcimea )
Miha, nu te-am sunat, recunosc , ca de jena .
Nu am stiut ca se pot da si haine pentru mamici si tatici, daca reusesc sa ma mobilizez la timp poate intru si eu in ale sotului, ca daca las treaba asta in seama lui, nici o sansa.
Azi mi-am luat si eu , in sfarsit, buletinul. De azi sunt oficial "taranca".

Ghiulten, mami de printesa Ayla (15.01.2004) si 32+ cu alta minune de
Hai sa-l ajutam pe Bibi sa se faca mare http://viatacudba.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisoi_aluna spune:

Eu, evident, n-am reusit nici azi sa aduc merele si costumasul. Am si doua de biberoane dar am inteles fetita cea mica are un an. Mai bea din biberon?

In alta ordine de idei, voi cand ati inceput sa spalati pe dinti copchii si ce ati folosit? I-am luat periuta de dinti pisoiului, sa-i spalam dintele , si restul pentru care ne tine treji noaptea si ii place la nebunie sa-i zmotocesc gingiile cu ea...dar nu stiu cand si ce pasta de dinti sa introduc in program...

www.breslo.ro/Shop/dannasrainbow" target="_blank">GIGELELE MAMEI si ale www.breslo.ro/Shop/indieshop" target="_blank">MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happymumy spune:

Pisoi, in principiu, poti incepe "spalatul" pe dinti, cam cind incepe si diversificarea. E mai mult un periaj, nu un spalat adevarat. Exista niste periute speciale pentru aceasta virsta. Dar nu cred ca se pune problema de pasta de dinti la virsta asta a pisoiului, adica trebuie sa inteleaga si sa stie sa scuipe, ceea ce ma indoiesc ca face acum .Am vazut pe net si am vazut si in carrefour un set de 3 "periute" de dinti, de la modelul pentru piticuti, cam cum ti-ar trebui tie acum, si pina la prima periuta adevarata.Pe fiecare pasta de dinti scrie oricum de la ce virsta e recomandata, dar, ramin la parerea mea, ca pina nu stie sa o scuipe, nu are rost sa-i dai ceva pe care il inghite, chiar daca pe pasta scrie ca e inofensiva.

Ghiulten, mami de printesa Ayla (15.01.2004) si 32+ cu alta minune de
Hai sa-l ajutam pe Bibi sa se faca mare http://viatacudba.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boticelina spune:

si noi am avut acel set de 3 periute de la primii pasi, au fost foarte iubite si morfolite . Si am mai avut inca una tip degetar, din silicon, foarte faina, parca venea cu o pasta de dinti pt prima varsta dar nu sunt sigura, dintr-un sensiblu am luat-o.

Cele de la primii pasi au fost si pe post de jucarii cam un an, ziceai ca se nascuse cu ea in mana Si acum ii place sa se spele pe dinti dar face o lacaraie in baie de te sperii

Monica si Nancy, 04.07.2008
"If you are unware of your choices, then you have none"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisoi_aluna spune:

Avem periuta si are un maner lat cumva, tocmai bun de ros pentur dintisori, dar eram nelamurita cu pasta de dinti. Sunt de acord cu Ghiulten insa.

www.breslo.ro/Shop/dannasrainbow" target="_blank">GIGELELE MAMEI si ale www.breslo.ro/Shop/indieshop" target="_blank">MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vladis spune:

hello, fete!

boti, multumim pt scrisoare si pt toata implicarea in actiune

cornelia, imi pare rau ca nu te simti ok, macar ai niste libere in perioada urmatoare? cum a fost la serbare, stefan e ok acum?

va las si eu niste pozici de la www.dropshots.com/vladis#albums/mos%20craciun%202011" target="_blank">serbarea de mos, tare greu il prind in poza, el e cand pe sus, cand pe jos, are treaba cu toti copii din jur sa ii sacaie, iar eu eram si fotograf si cameraman in acelasi timp; in poza cu mosul se vede cat e de emotionat, iar cu d-ra de engleza e dragoste impartasita

ledi, iti spun de azi La Multi Ani fericiti pentru David tot binele din lume sa va insoteasca pasii in lupta pe care o duceti zi de zi

we frumos si spor la pregatiri!

mami de miruna si vlad

Si Mihaita are nevoie de voi!

Speranta si incredere pentru David

www.dropshots.com/vladis" target="_blank">POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ontica Camelia spune:

Saluatare!
Cum stati cu treaba, cu prepararea produselor din porc ("porcarii" cum le mai spun eu si altii )? Noi azi le-am preparat, ca saptamana viitoare timpul va fi scurt.
Boti ma bucur ca pachetele pentru sunt "generoase" cum ai spus tu, cu siguranta micutii ce le vor primii vor fi fericiti! pentru implicare tuturor!
Cornelia la noi a venit mosu' anul trecut cu Nenuco la.., este super, se joaca amandoua, este de calitate, intr-un cuvant merita investitia.
Angi baiat frumos, dar si pe mamica, sa nu se supere. Noi am primit invitatie pentru joi la sebarea de la gimnastica a Alexandrei, a fost prima evolutie cu si in public a ei si a colegelor ei de ansamblu . Va las si voua cateva imagini de la serbare. Vizionare placuta!

Puii nostrii speciali: Mihaita, Bogdan, Ionut Minoiu, David, Bibi

1 , 2, 3
Eu, Alexandra -Elena & Teodora Lucia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Buna dimineata.O zi superba!

Vladis,multumesc frumos!

POZE CU NOI
de David Christian

Speranta si incredere pentru David
Poti ajuta si tu!Bazar umanitar pt copilasi speciali!.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ontica Camelia spune:

La multi ani David!
Ledi va dorim multa sanatate si realizari!

Puii nostrii speciali: Mihaita, Bogdan, Ionut Minoiu, David, Bibi

1 , 2, 3
Eu, Alexandra -Elena & Teodora Lucia

Mergi la inceput