Mamici inimoase de Constanta(158)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns boticelina spune:

Angi I-am dat scrisorica pt Vlad Mihaelei ieri (asa am retinut, deci e la Miha). Multumim mult pt dragon!

Sa stiti ca eu am practicat rulatul jucariilor cu prietena mea pana a plecat ea din tara acum in aprilie, pentru ca tot asa, ei aveau unele jucarii, noi alte jucarii si le rulam cam o data pe luna. Ieri s-au jucat asa frumos Ayla, Andrada si fi-mea, pentru cele mari erau jucarii noi iar fi-mea era in extaz ca au venit fetele la ea acasa (chiar cu o zi inainte ma rugase sa o las cu copii acasa la noi )

Am prelut si mosii de cioco de la Rox, va fi un Craciun magic pt copiii nostri (de suflet)

Monica si Nancy, 04.07.2008
"If you are unware of your choices, then you have none"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgipuia spune:

Ola fetele...
Am citit si acilea si am recuperat si la actiunea de Mos... exact de ce aveam nevoie... parca m-a inveselit si m-a umplut de energii pozitive ce am citit. Sunteti maxime si va invidiez pt ca puteti sa va implicati atat de mult

Eu am lista cu ce voi trimite si am vb si cu Mihaela ieri, dar nu voi putea sa aduc pana luni clar. Intre timp am cusut pantalonul multumita Simonei pentru ca azi dimineata sa constat ca nu blugul cusut e cel ramas mic, ci altul , dar astalalt e in stare mult mai buna, deci nu se pierde nimic daca il pun pe astalalt la bagaje, insotit de o bluza care sa mearga la aceeasi fetita.

In rest nimic nou de la noi de pe raion... doar alergatura si oboseala. Abia astept concediul.

Ce am eu de oferit si/sau vandut?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

gata, am rezolvat copilul, cu un MP3.pana vine Moshu mai mergem pe varinata telefon cu casti
luni are serbarea la gradinita, joi pe 22(parca) la sot la birou.
i-am mai luat masina de gunoi mai mica, a renuntat la cea mare de 75 cm, in set cu mai multe masinute mai mici, de spalat strada, de curatat trotuarul, etc, din gasca celor de la Polaris - Prigoana 2 poate se face, puzzle CAR'S, pasta de modelat, carti de colorat, am completat colectia cartilor de citit si colorat cu BOB CONSTRUCTORUL si asteptam si dvd-urile cu desene de la Boti, tot cu BOB.
nu stiu ce a cumparat sotul ptr la birou, oricum la toti copiii la fel, si sa se incadreze in buget.

SOACRA MARE

Vine Mos Nicolae, Hai la portocale !

Ajuta-l pe Mos Craciun sa vina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

Dragelor, maine sosesc coletele Mosului .
Astept sa-mi ziceti daca este ok ce gasiti inauntru si ne mai sfatuim pentru restul cumparaturilor , asa-zisul "cos de craciun" al familiilor.
Va pup si va felicit pentru excelenta organizare pe care o aveti !
Va tin pumnii pe mai departe !

............................................................

Ajutoarele lui Mos Craciun
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisoi_aluna spune:

'na seara!!

Maine sper sa ma mobilizez si eu sa trimit pe cineva cu merele si costumasul si vad eu ce mai gasesc. Mai e nevoie de ceva? As vrea sa mai iau ceva, ce mai trebuie? Dulciurele?

Eu sunt varza de oboseala, ne omoara dintisorii, si culmea, numai noaptea , plus ca azi a trebuit musai sa ma duc cu noaptea in cap la sport, pentru ca da, si la litere se face sport, ca de, poate ne-o ajuta sa vorbim mai bine limbile...drept pentru care am o febra de nu se poate si mi se inmoaie picioarele de cate ori ma ridic...si fi-miu m-a luat de buna cand am ajuns acasa pentru ca acum mergem de o manuta, mai mult obligat, ca daca ar fi dupa el, ar lua-o la sanatoasa fara ajutor, dar inca nu are echilibru cum trebuie...
Asta nu inseamna ca nu face pe viteazul...
Pe langa restul orelor la facultate, munca si altele, sunt numai buna...

www.breslo.ro/Shop/dannasrainbow" target="_blank">GIGELELE MAMEI si ale www.breslo.ro/Shop/indieshop" target="_blank">MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Las cafa :

spor in toate...

~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
Razbunarea cea mai cruda este cand dusmanul tau e silit a recunoaste ca esti bun si dansu-i rau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Dodo, imi era dor de cafeaua ta!

Ieri am picat la datorie , mi-a fost tare rau si abia m-am tarait pana acasa. Poate azi reusesc sa predau si eu continutul portbagajului. Boti, te sun, eventual. Trebuie sa studiez harta aia, ca la cum ma orientez eu, nu m-am prins cum ajung la tine.

Mergi la inceput

Neata fetele! Eu inca sunt pe cafea intravenos, am stat as'noapte pana la 2 dar am infrant!

Am sortat tot si am facut sacosele (mai putin dulciurile). Sunt destul de generoase, mai putin cele doua pachete ale fetelor cele mai mari ale familiei din Nisipari (cele de 10 si 11 ani) pentru care au fost destul de putine hainute pt categoria lor de varsta, am mai pus dintre cele de dama numar mic si foarte mic (32-36). Am reparizat uniform si plushurile, am mai pus de la mine si cate o carticica de colorat noua in fiecare pachet, am pus si cate cel putin o jucarie noua in fiecare, sunt multumita per total

De-acum ce mai primesc doar imbogatesc pachetele. Am facut si 5 sacose maricele si pentru adulti (mama+tata la Nisipari, mama+tata la Poarta alba si mama din Constanta).

Sunt epuizata dar fericita

Cornelia au azi cred ca ma duc direct acasa (am de facut 3 rochite pt serbarea de marti , tiarele le-am facut ieri pe sub birou), deci dupa 17.30 sunt in zona, poti sa te opresti direct in bulevard langa trecerea de pietoni de dupa Bis Sf. Maria cum vii dinspre gara si cobor eu sa iau bunurile.

Pt cine mai vrea sa-mi admire figura (si sa-mi mai aglomereze portbagajul ) sambata dupa 12 sunt available, dupa 4 ma duc si pe la Adinutza sa-i duc niste sepcute si seara iar sunt acasa. Sunati (si insistati daca nu raspund din prima, io sunt mai imprastiata si abandonez telefonul in diverse locuri, apoi il caut sau nici nu ma prind ca nu-i in jur )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Boti, cred ca trebuie sa ajung la tine, ca sunt vreo 4 pungi. Daca fetita de 10 ani e in standarde, adica 140 cm, am eu destule lucruri pentru ea, ca Maria a avansat la 146 .

pup!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Cornelia

Boti, cred ca trebuie sa ajung la tine, ca sunt vreo 4 pungi. Daca fetita de 10 ani e in standarde, adica 140 cm, am eu destule lucruri pentru ea, ca Maria a avansat la 146 .

pup!

Atunci, dupa ce treci de trecerea aia de pietoni (e in dreptul statiei de autobuz nr 2 si 5, inainte de interectia semaforizata de la Far), faci dreapta, la prima intersectie faci iar dreapta si apoi iar dreapta. Blocul meu e in dreptul ultimei case pe pamant de pe strada, una cu gard verde). De fapt vei face un U, strada mea da si ea in Bd. 1 Mai dar nu are iesire, au facut bordura acum multi ani pt ca erau prea multe stradute care se varsau in bulevard.

Suna-ma daca mai rau te-am ametit

Mergi la inceput