Mamici inimoase de Constanta(158)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

seara buna,

dragele mele, nu am disparut si nu ma injurati, stiu am zis ca vin azi. nu am avut cum, am ajuns acasa acum 30 minute, noroc ca sotul a fripturit si am avut mancarea calda si vinul rosu pe masa .muncesc si iar muncesc, sper sa ma intelegeti.

am si eu ptr copilasi, 40 pungi chips-uri CHIO diverse sortimente. Boti, maine trec sa le aduc? dupa ora 17.30-18.00? te sun oricum, sa iau si dvd-urile cu BOB.

voi vorbiti de domnisoare si gatit, machiat, dar....voi stiti ca Luca nu iese din casa dimineatza, seara pana nu isi da buzele cu strugurel? si sa ne intelegem nu are orice fel de strugurel, are editie limitata AGATHA RUZ de la PRADA cu gust de kiwi.
el stie asa- vantul este daunator ptr buze, asa ca le tratam, indiferent ca este vant sau nu, el se trateaza.

va doresc o seara frumoasa

SOACRA MARE

Vine Mos Nicolae, Hai la portocale !

Ajuta-l pe Mos Craciun sa vina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happymumy spune:

Generatie de copii dichisiti!!

Ghiulten, mami de printesa Ayla (15.01.2004) si 32+ cu alta minune de
Hai sa-l ajutam pe Bibi sa se faca mare http://viatacudba.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happymumy spune:

Ce porcarie !!! http://www.simonatache.ro/2011/12/14/acesti-oameni-chiar-exista/

Ghiulten, mami de printesa Ayla (15.01.2004) si 32+ cu alta minune de
Hai sa-l ajutam pe Bibi sa se faca mare http://viatacudba.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

neata
Boti dear, trimis PM, actiunea mosii si bomboaneel s-a incheiat. mai ramane sa le predau
Ghiulten, nu te stresa cu astfel de chestii, zau. internetul e prea la indemana tuturor
Alina haha, e tare Luca. lasa ca e bine sa aiba grija de ei si sa fie dichisiti.
Angi, cum v-a placut la puss in boots?
va pup, sa aveti o zi buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boticelina spune:

Neata gagici!

Rox roger! Vin dupa pranz cum am stabilit.

Lulu o sa vin eu maine la tine la munca cu scrisorelele si dvd-urile, diseara ma duc la shopping, e absolut imperios, n-am mai fost de doua saptamani si nu mai am in frigider decat ketchup

Fetelor, ma marturisesc si imi cer scuze celei care a donat un dinozaur galben cu doua capete, fi-mea l-a vazut itindu-se dintr-o sacosa si a fost love at first sight , deja are un nume, il cheama Stacca, am dormit cu el, iar seara la culcare si dimineata la trezire a primit pupici (pe ambele capete) si de la copil si de la mine. Il voi inlocui cu alta jucarie ca nu mai e chip sa i-l smulg (si poate uita de caracatita )

Diseara ma apuc de sortat, mi-am facut planul de bataie, va tin la curent...

Monica si Nancy, 04.07.2008
"If you are unware of your choices, then you have none"

Mergi la inceput

Boti, nu e mai stresa, ca tot trebuie sa ajung la tine cu bax-ul de chips-uri, deci o lasam pe week-end?

HELP: unde gasesc eu, ptr copil, un radio micut( sa il poate baga in pantaloni "cum au baietii mari, mami") cu casti, sau ceva de gen, este innebunit, asculta muzica la telefonaele noastre si asta vrea acum de la Mos, sa asculte muzica in casti.

SOACRA MARE

Vine Mos Nicolae, Hai la portocale !

Ajuta-l pe Mos Craciun sa vina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Alina, un mp3 player poate?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boticelina spune:

Citat:
citat din mesajul lui lulu77

Boti, nu e mai stresa, ca tot trebuie sa ajung la tine cu bax-ul de chips-uri, deci o lasam pe week-end?

HELP: unde gasesc eu, ptr copil, un radio micut( sa il poate baga in pantaloni "cum au baietii mari, mami") cu casti, sau ceva de gen, este innebunit, asculta muzica la telefonaele noastre si asta vrea acum de la Mos, sa asculte muzica in casti.

Io i-as lua asa ceva: http://pcloop.ro/Mp3-Player/Mini-Mp3-Player-Clema-Slot-Microsd

E un iPod nano replica Gasesti si pe Okazii probabil, poate chiar mai ieftin. Dap, sper sa ne vedem in weekend. Sambata intre 9.30 si 12 suntem la teatru, de papusi, ne ofera sindicatul spectacol moca , deci pot dupa 12...

Monica si Nancy, 04.07.2008
"If you are unware of your choices, then you have none"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vladis spune:

boti, dinozaurul bicefal e de la noi, vlad l-a pus si l-a scos din sacosa de vreo 3 ori anyway, sa-l stapaniti sanatoase tocmai asta e si ideea, sa se joace un copil cu jucaria, nu sa stea aruncata prin dulapuri; chiar, n-ar fi o idee buna sa facem din cand in cand schimb de jucarii, cred ca asa s-ar juca si copiii nostri, vlad vreo 3 zile, cat a durat actiunea de strangere a jucariilor s-a jucat asa cu spor... toate ii trebuiau, acum doarme cu un iepuras si o maimuta pe care n-a fost chip sa le dam si pe care nu mai pusese mana de cateva luni.

rox, ne-a placut mult de motan, dar si de pisi "pernute moi" cand am ajuns acasa i-a facut mirunei review-ul filmului

noi am bifat ieri serbarea, a fost frumos, se vede ca au ajuns la pregatitoare, fi-miu nu mai mormaia cantecelele, ci chiar le canta, emotionat nevoie mare cand l-a chemat mosul, care arata chiar veridic, drept pt care a decretat ca asta era mosul cel adevarat, nu unul dintre ajutoarele lui

astept si eu scrisorica de la mosul!

va pup

mami de miruna si vlad

Si Mihaita are nevoie de voi!

Speranta si incredere pentru David

www.dropshots.com/vladis" target="_blank">POZE

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui vladis
chiar, n-ar fi o idee buna sa facem din cand in cand schimb de jucarii,

mami de miruna si vlad