Mamici inimoase de Constanta(158)
Raspunsuri - Pagina 13
Cornelia spune:
Pup!
Boti, eu preiau scrisorica direct, nu prin posta. Nu am reusit sa pun lucrusoarele in masina, din motive de jucarii. Copiii mei ma duc cu zaharelul, asa ca maine, le iau oricum, ca nu cred ca se pot dispensa de mai mult de 1-2 jucarii/toti trei .
Am si o punga cu bomboane pt. pachetele cu dulciuri. Daca ajung in seara ast la o piata mica, mai iau si eu ceva. Aveti sugestii? Mi-am amintit ca oricum trebuie sa ajung sa ii pun ceva in cadoul lui Stefan de la gradi .
In alta ordine de idei, stiti cumva daca vor mai fi reduceri la Metro? M-a pus Aghiuta sa cumpar o super masina radiocomandata la un pret exorbitant , dar totusi sub pretul pietei si sunt in mare incurcatura, ca mai imi trebuie una din serie. Culmea ca amandoi baietii mei tocmai pe asta o vor (unul Fulger, altul Bucsa ) si cred ca Mosul va iesi ciufulit daca nu se descurca. Tot la capitoul cadouri exorbitante, pe Maria a palit-o dorinta de a primi o papusa si nu orice papusa cu Nenuco la scoala . Ati vazut-o pe undeva? . Ma tot socotesc, nu de alta, dar ei i-am rezervat de mult cadoul.
In rest, suntem la fel. Parca niciodata nu am fost cu atat de multe probleme de toate felurile pe cap, ca la sfarsitul asta de an...
boticelina spune:
Cornelia pe Nenuco scoala l-am vazut in carrefour la vre 194 de lei si masinile din Cars la vreo 240 parca (daca despre alea mari e vorba)
Macar ai tai vor ceva gasibil, a mea vreo o caracatita De unde scot io o caracatita acum?
Eu cred ca pe langa ce avem pana acum pt pachetelul de dulciuri mai merg niste napolitane/biscuiti sau ce mai crezi tu.
Pana acum avem: portocale, croisanturi, figurine cioco, eugenii, diverse bomboane...
Monica si Nancy, 04.07.2008
"If you are unware of your choices, then you have none"
Cornelia spune:
Boti, despre alea mari e vorba. Eu am luat-o numai :) cu 150.
Oare vor mai fi reduceri la Caref.?
O sa iau napolitane, cred.
Pup!
happymumy spune:
Asteptam si eu un pm cu adresa sau nr de telefon al lui Boti.
Deci, eu ce sa mai iau, ceva biscuiti? Sau altceva?
Ghiulten, mami de printesa Ayla (15.01.2004) si 31+ cu alta minune de
Hai sa-l ajutam pe Bibi sa se faca mare http://viatacudba.blogspot.com/
mihaela77O spune:
Citat: |
citat din mesajul lui happymumy Asteptam si eu un pm cu adresa sau nr de telefon al lui Boti. Deci, eu ce sa mai iau, ceva biscuiti? Sau altceva? Ghiulten, mami de printesa Ayla (15.01.2004) si 31+ cu alta minune de Hai sa-l ajutam pe Bibi sa se faca mare http://viatacudba.blogspot.com/ |
banane?4 kg?daca poti,bineinteles....trimit acum pm cu adresa si nr de tel...
MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M
Viata...
UN SMS PT BIBI-DONEAZA 2 EURO
mery_anna spune:
Buna seara,
Va felicit din tot sufletul pentru tot ceea ce faceti!E tare frumos...citeam mesajele voastre si ma gandeam la cat de minunat trebuie sa fie sa poti face o bucurie acelor familii...Dumnezeu sa va rasplateasca fapta crestineasca si efortul pe care-l depuneti!Imi pare rau ca nu m-am putut mobiliza si eu...Drum bun va doresc si sa va umpleti sufletele de bucuria acelor copii!Va asteptam cu vesti.
Si noi asteptam joi,copiii unei gradinite din Constanta sa ne vina in vizita la gradinita.Au mai venit si in alti ani si le-au adus copiilor de aici dulciuri,hainute si jucarii,iar bucuria lor a fost foarte mare.
Ionut a fost mai bine in ultimul timp,se pregateste si el de serbare.Am reusit sa facem si vaccinul Pneumo 23 si speram sa fim mai protejati.Vineri venim la oraselul copiilor si ramanem seara in oras sa vedem luminitele.Se-apropie Craciunul...
pisoi_aluna spune:
Atunci astept si eu PM cu adresa si nr. de telefon sa trimit pe cineva maine. Iau 4-5 kg de mere si as putea sa iau si banane sau altceva, numai sa-mi spuneti...
Cornelia, papusa respectiva am vazut-o pe un site, dar nu mai stiu exact, cred ca bestkids...
www.breslo.ro/Shop/dannasrainbow" target="_blank">GIGELELE MAMEI si ale www.breslo.ro/Shop/indieshop" target="_blank">MELE
happymumy spune:
Miha, si eu ma gindeam la banane, dar in acelasi timp, m-am gindit ca or sa se innegreasca pina le duceti. Poate doar sa vi le dau in ziua in care duceti/sau ducem cadourile. Ce zici?
Boti, te sun maine sa-mi mai dai eventual niste explicatii referitor la adresa, saraca Miha mi-a dat adresa exacta, dar nu stie ca mintea mea scade pe masura ce-mi creste burta, si e tare grele...
Pupici!
Ghiulten, mami de printesa Ayla (15.01.2004) si 32+ cu alta minune de
Hai sa-l ajutam pe Bibi sa se faca mare http://viatacudba.blogspot.com/
mihaela77O spune:
Citat: |
citat din mesajul lui happymumy Miha, si eu ma gindeam la banane, dar in acelasi timp, m-am gindit ca or sa se innegreasca pina le duceti. Poate doar sa vi le dau in ziua in care duceti/sau ducem cadourile. Ce zici? Boti, te sun maine sa-mi mai dai eventual niste explicatii referitor la adresa, saraca Miha mi-a dat adresa exacta, dar nu stie ca mintea mea scade pe masura ce-mi creste burta, si e tare grele... Pupici! |
ai dreptate,Happy...si m-ai facut sa rad,auzi iti scade minte,pe masura ce creste burta...
MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M
Viata...
UN SMS PT BIBI-DONEAZA 2 EURO
roxanaz spune:
neata!
Boti, salbutamolul n-are adrenalina, de unde iti veni ideea asta . tahicardia in schimb este reactie adversa cunoscuta. (oricum as zice ca daca l-ai luat ti-a amplificat tusea, ca asta face.... mobilizeaza mucusul )
doamna secretara Moasei am vorbit cu Moasa ieri si stabiliram detaliile, multumecs
Cornelia, nu stiu cand mai sunt reduceri, am primit sms ca pana pe 31 sunt reduceri 40% la lego ninjago, altceva nu. banui ca la carrefour mai sunt reduceri week end-ul asta... asa au fost anul trecut din cate imi aduc aminte. nenuci sunt intr-adevar la carrefour.
o zi frumoasa sa aveti!