Strengari de Martie-Aprilie 2012 - 13

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns magddalena spune:

buna dimineata burtici!!!!sau ziua ca in Ro e 12 30
v-am citit din urma am vazut numai vesti bune de la eco la fetele care au fost si bafta celor care merg azi
eu in week-end am lenevit cu sotul dupa o saptamana in care nu l-am vazut era si cazul sa ma las rasfatata nu am facut mai nimic in casa cuibariti pe canapea am stat mai mult
am citit ca vb de testul de glucoza eu il fac saptamana asta aici e obligatoriu si se face incepand cu saptamana 26 pana la 28 si maine merg sa imi fac programare.Imi e cam frica pt ca mananc dulciuri destul si fructe bag cat incape sper sa iasa ok ca nu vreau la dieta.Imi e frica si pt ca am luat cam multe kg pana acum sper sa fi fost stricat cantarul meu ca daca nu..
apropo cate kg ati luat?eu in primele 3 luni luasem 1,5 kg apoi in luna a 4a doua apoi 4 si acum am ajuns la 11 nu stiu unde le-am pus ca doar burta o am cat casa inca imi vin blugii care ii purtam inainte si majoritatea pantalonilor deci nu inteleg!!ma cam mustra constiinta ca ma ingras prea mult..

pun poze pi picasa nu se vad excelent pt ca nu reglasem aparatul de poze dar ceva se intelege!!
va pup o ssaptamana placuta actualizes si semnatura chiar daca maine intru in saptamana 26 de drept!!

mada 25+ MAYA-ERIKA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marci_mami spune:

multumesc fetelor
Walli bine ai venit printre noi si felicitari pt.
Aici toleranta la glucoza nu se verifica obligatoriu.In prima sarcina am fost suspecta la 32sapt de diabet gestitional si mi s-a verificat glicemia dimineata si apoi la 1,2 si 3 ore dupa ce am baut paharelu cu glucoaza.
va pupic pe toate si sa aveti o sapt frumoasa si numai vesti bune!

21+
mami de Oliver Nikolas -05.03.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sovietica spune:

Salut!
Ma bucur mult ca sunteti bine, Anda vad ca ne da ceva emotii cu cotractiile, dar sa speram ca nu va fi atat de curios Toma sa vada lumea asta prea inainte de termen.

Wali, bine ai venit!
Irina, sanatate lui Andrei! greu trebuie sa fi fost, de i-au trebuit perfuzii! a iesit la analize cu ce balaur se lupta?
Si Sasa s-a trezit molcut si subfebril, dar a vrut la gradi,i-am dar sms directoarei de la gradi sa fie cu ochii pe el, cica e ok deocamdata.
Magdalena, ce am ras cand ai scris ca al tau ti-a zis ca vrea 7 copii!! sper ca glumea! probabil ca el s-a distrat bine in copilaria lui cu multi frati. Parca tu ziceai ca sotu are 7 frati si o sora, sau ceva de genul asta? si tu cu 3-4? mamma mia, dezmat tre sa fi fost in copilaria voastra!

Si eu am avut un we plin, ca toate weekendurile noastre, sunt zile in care ne bucuram cu totii unii de altii.
Ieri mi-am lasat pe masa green giusul pana mai faceam ceva, relaxata ca nu il ataca picii ca il condidera kk. doar ca pt prima data era intr-o cana maro opaca, si nu se vedea ce e. Mi l-a ras porcoleta mica! juma de litru, in care pusesem printre alte bunatati -maca, cacao cruda si polen. => a zbarnait zana toata ziua, fiind doza cam mare de ea. au facut ravagii prin casa, nu i-am putut opri nicicum, ca sasa oricum e asa de la mama lui. se antrenau amandoi de nu mai stiau de ei.

(\/) pozici www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=293160224b605501d6e9fd" target="_blank">MONTAJE
(='.'=) nasterea lui Sasha, 17.04.08
(")_(") nasterea Anei, 03.09.09 .... povestioara
Iustin : dpn 21 Apr

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns wali spune:

Sunt o veche aspiranta la statutul de gravida si apoi mamica, asa ca momentele placute prin care trec acum se impletesc cu o teama sau mai bine zis, grija, pentru copilul meu. La mine sarcina "s-a prins" dupa 6 ani, fara nicun fel de tratament, doar cu ajutorul lui Dumnezeu. In luna iunie a acestui an am aflat ca sunt insarcinata pentru prima data in viata mea, n-am putut sa cred ca mi se intampla mie, doar beta hcg confirma ceea ce eu nu puteam sa realizez. Dar dupa o scurta si pretioasa bucurie a sosit si o scurta si dezarmanta veste proasta: s-a produs un avort menstrual. Am zis ca a fost scurta si vestea proasta, pentru ca, la incurajarile medicului ginecolog, am "prestat" si deja luna urmatoare eram insarcinata din nou.
Acum eu, sotul meu si toata familia largita, suntem "geana" pe burtica si pe iubirea noastra care se dezvolta acolo.
V-am spus pe scurt povestea mea si a copilului meu daruit de Dumnezeu, pentru ca, trebuie sa recunoasteti, sigur este un dar divin.
Oricum toti copiii sunt o binecuvantare pentru familie, cel putin asa ar trebui sa fie. Va pup

23+

Mergi la inceput

gata am actualizat!!
am uitat sa spun:BINE AI VENIT WALI sarcina usoara si un baietel cuminte sa ai!!
am vb cu doctorul vineri despre durerile care le aveam de fapt vb e mult spus ca la telefon nu imi raspundea si i-am trimis msj si mi-a trimis inapoi si mi-a zis ca sunt dureri care daca nu persisita nu ai ce face pt ca se intinde copilul creste uterul intr-o zi mai mult si simti mai bine in alta zi nu simti cum se intinde ,dar daca devin din ce in ce mai dureroase e de verificat.Mi-a recomandat odihna sa stau pe scaun cat mai putin ca nu imi circula sangele bine si cam atata si iar odihna!!Acum nu mai am dureri sub coaste nu le mai simt in schimb cred ca au inceput arsurile ca de vreo cateva zile cum ma pun in pat seara ma arde stomacul un pic .
sper ca nu le mai aveti nici voi durerile astea ca au trecut.
pup o zi buna!!

mada 26+ MAYA-ERIKA

Mergi la inceput

SOVIETICA nu vb chiar serios cand zicea de 7 poate daca am fi trait alte vremuri cine stie dar cred ca trei sunt deajuns pt timpurile noastre.Ei s-au inteles intotdeauna si ajuta mereu ,acum fiecare are familia lui copii fiecare a ajuns pe picioarele lui chiar daca au fost multi acasa.L mine e diferenta intre fratii mei si mine de 7 ani si nu prea ma bagau in seama cand eram mica ma jicam cu sora mea care o chinuiam mereu si ne certam non-stop,acum in schimb as vrea sa petrecem mai mult timp impreuna.
sa vezi la o nunta,botez cati suntem!!!9*2=18,plus fiecare are ori cate doi copii ori unul,plus parintii,apoi si ai mei ,4*2=6,plus 3 nepoate si una pe drum si parinti!
bine ca mi-am facuit livingul mare !!!
tare nu??dar e frumos !!
pupa

mada 26+ MAYA-ERIKA

Mergi la inceput

daaaaaaaa am facut matematica cu femeia de servici!!!
4*2=8!!!scuzati neuronul de gravida!!!!

mada 26+ MAYA-ERIKA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns titi143 spune:

Buna fetelor.

Amy despre biberoane nu conteaza cat de mari le iei, cel putin acum la inceput, mai mult conteaza tetina. La inceput iti trebuie numarul "0" si pe urma creste impreuna cu bebelasul. O sa vezi tu necesitatile bebelasului. Si eu tot Avent folosesc. Poate ca e mai bine sa iti iei mai mari de la inceput , ca nu trebuie sa tot iti cumperi. In legatura cu caruciorul, este superb si mie mi-ar placea, dar eu am de la Edi asa ca nu are rost sa mai cheltui banii. Cu durerea de burta din pacate si eu patesc, dar cred ca e normal , daca nu dureaza mai mult timp.

Wali bine ai venit printre noi, iti doresc o sarcina usora si un bebelas sanatos.

Din pacate in acest wekend nu mam odihin, Edi este tot bolnav si nu mai stiu ce sa fac. De vineri noapte face febra, si face febra mare, a avut si 40. Am inceput sa ii dau antibiotice si paracetamol sa ii scada febra , dar deageaba. Azi trebuie sa ma duc din nou cu el la doctor, sper sa fie bine.

Ramona mamica fericita a lui Eduard (09.10.09) si 17+ Robert Aaron

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns wali spune:

Data nasterii mele este 18.07.1979, UM 17.06.2011, DPN 25.03.2012, baietel , care nu stim inca cum se va numi . Inspiratia, bat-o vina, nu mai trece si pe la noi !

23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tala spune:

Fetelor ma iertati ca scriu telegrafic, dar n-am mai intrat de 6-7 pagini si nu vreau sa uit (am adoptat si eu metoda word).
Amy 25 o sa fie bebele bine, nu mai gandi altfel. Sa stii ca eu cred ca fiecare copil isi alege numele. Adica eu la ambii copilasi ai mei simt ca n-am avut aproape nici un aport, a venit numele la ei , asa ca Gabriel Victor inseamna ca e copilul tau
Lakioana felicitari pentru fetita, o sa aveti deci inca o frumusete in familie
Kovacs multumesc pt compliment si da, poza e de la echo 3d (sau 4d cum gresit ii zice)
Miha Davidutul meu are 5 ani si 3 luni si n-ai sa-l vezi vreodata fara sa se strambe in poze (i-a disperat pe toti cei care vin si fac poze in gradinita )
Titi, ca tot intrebai ce facem de Craciun: am fost invitati la nasi spre bucuraia lui David care o iubeste f mult pe verisoara lui . Nu stim inca ce facem cu Mosul pt ca nu cred ca mai merge sa se costumeze tati (deja de anul trecut era cam mirat ca seaman Mosul cu tati). Ma gandeam sa inchiriem unul dar nu mai stiu ce preturi sunt. Sanatate multa lui Edi, sa se faca bine repede.
Happylica eu am luat deja 8 kg (cam mult….), dar si mananc. Cat despre cat misca bebe eu am observat la mine ca atunci cand sunt ok si vreau sa o simt imediat reactioneaza. Din pacate insa la mine se fac deja simtite furtunile hormonale (la prima sarcina abia dupa ce am nascut am cazut intr-o stare de plans care m-a tinut 2 saptamani). Si am avut deja 2 episoade de tristete maxima, cu rauri de lacrimi (asta in afara lacrimilor din perioada in care ma speriase acea ecografista ca are copilul malformatii si am plans 2 saptamani incontinuu). Mai rau e ca desi l-am avertizat, sotul meu e tare bulversat, nu mai spun de David…..
Monna
Carina stai cuminte in pat si incearca sa gandesti ca e o compensare la alergatura de dupa . Ai dreptate, ‘maimutelul’ meu e tare bucuros ca-i vine surioara(o cere cam de 3 ani…)
Dara multumesc, tu ai aflat?
Ronina durerile sub burtica poate sunt si de la ligamentele uterului
Irina sanatate multa lui Andrei – spune-I sa se faca bine repede ca acum vine ziua lui
Wali bine ai venit! Ai sa vezi ca acum totul o sa fie bine.

In we noi am fost la nasi, copilul a fost foarte fericit. Eu am alergat si prin Metro-uri dupa cadouri –acum am remuscari ca nu am scris aici pt ca poate n-a stiut toata lumea ca au fost reduceri de 40% la jucarii si decoratiuni de iarna. Am luat deci jucarii pt toti copiii (inclusive pt mosul de la gradi si asa am economisit o gramada de bani si am luat o gramada de jucarii). Am mai pictat si cam atat.
Eu merg iar la eco luni (ca asa am apucat sa ma programez cand eram in vrie cu presupusa malformatie) si abia astept sa vad ce mai face zvapaiata mea.

va pup si va doresc o saptamana minunata

Mergi la inceput