Strengari de Martie-Aprilie 2012 - 13

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns J.D. spune:

Dara, din cate am citit sunt destule gravide care avut placenta gradul 2 chiar din saptamana 17. medicul nu a comentat nimci legat de asta? gasisem un subiect legat de asta pe forum in 2006, unde cinev spunea ca ar exista si tratament pt placenta imbatranita si ir/uri marite. cel mai bine ra fi sa discuti cu medicul sa vezi ce zice. parerile sunt impartite, in sensul ca unii medici se panicheaza imediat iar altii spun ca este normal. eu una nu am stiut niciodata ce grad a avut placenta mea sau greutatea aproximativa a lui bebe din burta. m/a scutit de stress.

Finn Constantine 15.10.2009 si 18+ Euan Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinaelena spune:

Am pus si eu o poza cu mine pe picasa, cu burtica la 19 saptamani. Eu fac in fiecare saptamana cate o poza, in aceleasi haine, sa se vada evulotia. Asa am facut si la prima sarcina. Chiar, sa pun si poza aia, sa vedeti ce-a iesit.

Am intrat si la documente putin, n-am inteles ce e cu Prezenta 1469-1675 si de aceea ma intreb, sigur trebuie sa fie vizibil acolo?

Irina, 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kovacsc spune:

aredwynn mai demult mai intrebat la ce doctor sunt, ti am spus ca la dr Podasca, te intrebasem tu la ce doctor esti dar cum nu ai mai intrat m-ai tinut in suspans

20+ Karina, comoara noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns wali spune:

Ronina: eu merg la dr. Bacila Mihai, pe care l-am ales pentru ca e recunoscut in Timisoara ca fiind unul din cei mai buni medici. Si acum, ca deja l-am intalnit de vreo 5 ori, pot si eu la randul meu sa-l recomand gravidelor care vor sa se simta in siguranta.
Tu la ce medic mergi? Am citit in paginile anterioare ca ai mers la un curs. Mai scrie-mi daca mai sunt de-astea gratuite. Eu m-am inscris ptr un curs prenatal la Profilaxis, care trebuia sa inceapa, dar vad ca s-a amanat.
Din cate am retinut, mai este o fata din Tm, parca Lelu.
Ti-am cerut acceptul pe FB, poate ai vazut.
Cum va pot cunoste mai bine, adica sa va vad pozele pe FB, picassa si sa pot citi ce e in google docs? Multumesc anticipat

23+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_tm spune:

chiar ma miram ce rapid am ajuns la zi cu cititul mesajelor dupa cateva zile pauza... m-am si grabit sa raspund... si abia apoi mi-am dat seama ca am ratat noul capitol cu cele 12 pagini ale lui

Deci reiau pe scurt:
Carina, ma bucur ca esti mai ok - sper sa fie ok tot restul sarcinii!
La noi d-soara reactioneaza momentan foarte bine - e incantata, ii da pupici la bebe prin burtica, se gandeste ce nume sa ii punem ... o sa vedem ce se intampla dupa ce apare bebe

Dara, cu infasatul eu nu prea sunt de acord; am auzit ca la unii bebe ii linisteste... la noi n-am incercat dar ar fi fost clar inutil, ca d-soara nu suporta nici un fel de restrictionari ale miscarilor - aveam pantaloni de bebe cu tot cu talpa, dar nu-i puteam folosi pentru ca reusea sa se tarasca afara din ei inca din primele zile; am avut si ceva gen sac de dormit...s-a scos si de acolo (habar n-am cum) ...asa ca am optat rapid pentru chestii cat mai lejere si in care nu poate sa se innoade.

Legat de iesit afara asa ne-a zis si nous dr, sa nu iesim primele 3 saptamani ca parca la 3 zile mersul de la maternitate pana acasa n-a implicat si iesit afara, si in plus in maternitate ne aduceau idioatele de asistente copii in februarie, cu temperaturi negative afara, tinand toate geamurile deschise pe coridoare ... asa ca nu cred sa fie mare problema daca iesi mai devreme (evident, de evitat locuri aglomerate, unde pot fi persoane bolnave).

Wali, bine ai binevenit pe aici! Sarcina usoara!

Diana - mami de Adriana(n.14.02.2006) si (DNP.12.04.2012)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amy25 spune:

irinaelena cat te-ai ingrasat pana acum?

2004- ovarectomie dreapta din cauza unui chist; urmari: ocluzie intestinala si multe aderente!
-tratament 2 luni cu clostybegit fara rezultat +20 kg acumulate gratis
-2010- 3 inseminari nereusite la clinica Promed + 1 FIV nereusit
2011-ET reusit la clinica Promed

Multumesc Bunului Dumnezeu!
22+ Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinaelena spune:

Citat:
citat din mesajul lui amy25

irinaelena cat te-ai ingrasat pana acum?

Multumesc Bunului Dumnezeu!
22+ Gabriel

cam 5 kg

Irina, 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikoniko spune:

Pup toate burticile si pentru fiecare, si sa dea DD zile linistite fiecareia dintre voi.
Eu nu ma plang decat de o raceala care insista si persista si acumulez kilograme de parca as participa la vreun concurs de "cine se ingrasa mai mult in 9 luni"
Dara, si eu am tahicardie, iar de cand sunt insarcinata am un puls care nu vrea sa coboare sub 110, uneori urca si la 130, in stare de repaus. Din cauza asta evit sa fac efort. Cand simt ca o ia inima razna, ma asez in pat cu 2 perne puse sub cap(asa si dorm noaptea pt ca altfel urca pulsul mult). Dar la cardiolog nu am ajuns...Desi am fost atentionata ca e cazul.Dar pt moment sunt la vreo 700 de km de bucuresti si voi reveni pe 20 decembrie. Iar pe aici nu am curaj sa merg la vreun medic. Prietena mea, farmacista, mi-a spus ca as putea lua un extraveral dar sper sa nu fie nevoie
Sa ne spui cum a fost la cardiolog
Pup burticile
Dara, poti sa-mi trimiti si mie parolele? Si eventual sa-mi spui cum sa ma loghez ca habar nu am

Niko, mami de Alex(1995) si 18+ cu
MTHFR C677 Homozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ronina spune:

Irina, ce frumos se vede cum a crescut burtica! Acum parca imi pare rau ca nu m-am gandit sa ma pozez si eu regulat

Vali: am auzit de Bacila ca ar fi medic bun, ai ales bine. Eu merg la Crisan, si el e la fel de renumit. Nu stiu de ce ai aflat ca s-a amanat cursul de la Profilaxis ca doar eu la acela merg si a inceput acum 2 saptamani. Doar daca te-ai interesat de el dupa ce a a inceput seria asta, e ultima din acest an si inca nu e sigur ca pt. la anu' mai au fonduri pt. cursuri gratuite. Ti-am dat accept pe FB dar trebuie sa te avertizez ca eu intru extrem de rar acolo Ti-am trimis PM cu parola de picasa.

Nikoniko, insanatosire grabnica! Si tie ti-am trimis PM. Modul de logare il gasesti pe prima pagina de la capitolul odiseei noastre.

24+ Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monna3 spune:

Buna fetele,

Dara imi pare rau de palpitatii, de placenta de gr II nu stiu ce sa zic
irinaelena distractie placuta maine. Hai ca nu mai e mult pana pe 10 dec. burtica frumoasa
niko sanatate multa!

Pup burticile

Monica, fericita 23+ cu Cezar-Andrei

Mergi la inceput