Aspirante optimiste.Felicitari Ca Mila,Valy,Kimy!

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ankcta spune:

Am facut si eu testul dar este irelevant. Nu inteleg cum de este asa. Mi s-a parut mie urina cam decolorata ....dar . Pur si simolu nu se vede nici linia de test nik. Acum astept sa se usuce de tot sa vad ceva!

Ancuta ,cu voia Universului, in cel mai scurt timp dau viata unei minuni!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ca_Mila spune:

Felicitari Kimmy sa fiti sanatosi si sa cresteti mari

Miky imi pare rau pt Z1, eu m-am gandit ca la tine o sa fie bebe (poate in decembrie)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns draguta spune:

Bravo Kimmy, mi-am dat seama de ieri ca tu simti ceva

Mergi la inceput

Draguta, nu au venit si nici nu dau vre-un semn. Poate testul a iesit asa ca am fost de cateva ori la toaleta in timpul noptii! Am vrut sa-l fac pe la 2 dar am spus ca mai bine dimi Am o scurgere urata sper sa nu fie asta cauza pt care nu mi-a venit.
Luna trecuta Z1 a fost pe 26, durata ciclului meu este de 26 zile. Intarzieri nu obisnuieste!

Mergi la inceput

Doane-ajuta anckta sa nu mai vina, iti doresc din suflet sa fie cu ochisori, daca nu obisnuiesti sa mergi noaptea la baie , intarzierea, sunt semne bune. Tin pumnii.

Mergi la inceput

Eu obisnuiesc sa merg noaptea la toilet . Dar parca nici nu disper ca a iesit testul asa! E ceva acolo in mine care ma "racaie" intr-un anumit fel!
SA-mi ti pumnii stransi ca sti ca u mergi cu mine la odisee!

Mergi la inceput

Tin pumnii stansi bine, poate presimti si tu ceva, daca scurgerea e cremoasa e tot de bine. Hai ca poate iti face sf. Anrei cadoul pe care-l astepti demult

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anne_marie79 spune:

Kmy , felicitari cu draga inima! Ce frumos arata lista cu 3 gravidute deja , parca traima o poveste!
Ancuta , simt eu ca tu esti a patra!
Fetelor , asa cum se spune in popor , sa tarati piciorul , poate in decembrie vom completa si noi toate celelalte lista! Va pup , o zi de sambata pe placul vostru!

Cand iti ploua in inima ... fa-ti umbrela dintr- o speranta!

Mergi la inceput

Gagici eu o sa ies un pic, mai am cateva pregateli pt diseara, mergem la un botez . O sa-mi iau un alt test si va anunt la toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ca_Mila spune:

Ancuta si eu de vreo sapt ma duc noapte la toaleta
deci ii semn bun asta, cand mai faci un test??

Mergi la inceput