Scolari de Iulie - August 2004 * 86

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mitzura spune:

Am fost la discutia cu invatatoarea...n-a fost atat de rau cum ma ateptam . Adica vechile chestii, se imbraca incet, isi pune lucrurile incet, cica nu face exercitiile la mate pentru ca se joaca cu creionul (e mai interesant decat sa ordoneze numere, nu?)... imi zicea ca ea crede ca e plictisit, pentru ca la mate nu e nici o schimbare fata de ce au facut in gradinita, sunt chestii cunoscute si de aici dificultatea de a lucra sustinut. La alte sarcini, zicea ca nimic nu il scoate din calmul lui

Problema mai mare o am nu cu invatatoarea, ci cu (cine credeti?) sotul din dotare! El de la inceput a pornit cu ideea nemaipomenita ca n-o sa lase copilul sa faca teme, ca e copil si el trebuie sa se joace. In mod normal el e la servici si de teme si scoala ma ocup eu. Dar in ultimele zile am facut greseala sa ma plang ca Tudor trage de timp, ca face teme prea mult (dar face atata ca nu se concentreaza si se opreste de 10 ori in timpul unei teme sa faca altceva) si gata, s-a ambalat. Ca el merge la sedinta si o sa-i spuna invatatoarei ca le da prea multe teme. Va dati seama ce ar insemna asta? Asa ca acum am de luptat pe doua fronturi . Vai mama mea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Neatza
Mitzueu vreau sa pui poze sa vad cum scrie Tudor.....de obicei stangacii care scriu frumos scriu incet iar cei care scriu repede sunt cam dezordonati...a mea tinde spre ultima categorie....mandra este azi libera ca au invatatorii cerc pedagogic..si desi au weeek-end prelungit nu le-a dat nici o temaasta nu inseamna ca juma de ora de romana si juma de ora de mate pe zi o sa-i strice la ceva
Cristalina super Ioana cu limbile straine
Kim cum numai 4 note...ca mai este un pic si trebuie sa incheie mediile...din cate am ombservat doamna le pune cate 2 note pe luna la rom si mate si cate una la celelalte obiecte...deci la sfarsitul semestrului o sa aiba cate 6 note la rom,6 la mate si 3 la restul
Cuscreloo ce gatesti bun?
Roxi si eu o tocam zilnic inainte de a pleca la servici,sa fi atenta,sa faci literele ca lumea,cand iti da fise concentreaza-te si rezolva-le corect,etc......ieri mi-a inchis gura"sa stii ca eu nu inteleg nimic din ce spui...aud doar la,la,la,la,la"asa ca m-am gandit sa iau o pauza
revin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzura spune:

Vai ce-am mai ras!!! Asta cu ”aud doar la la la” m-a dat gata. Io cred ca Maria voastra se face artista de stand-up comedy, e pontoasa rau.

Promit ca pun poze azi, sa vedeti cum scrie. La romana scrie frumos, la mate mai urat.

Mda, Tudor are pentru weekendul asta, de joi pana luni, 5 teme diferite, in caietul de romana, in caietul special de romana, in manualul de mate, o fisa de romana si o fisa de mate. Si ar mai trebui sa dam si cel putin o dictare si sa si citeasca ceva. Apropos, sondaj: ceilalti cate teme aveti pe we asta?, sa-mi fac si eu o idee daca Tudor are mult sau putin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

noi nu avem teme de week end.
sa stiti ca the talk n-a fost tocaneala. adica chiar am discutat cu el. ca batutul la cap nu prea da rezultate, vad asta de 3 luni. adica o vad eu ca responsabilizare... incerc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Mitzu, aveti mult, parerea mea.
Eu ma voi uita diseara in caiete, ca ea le face la scoala la after, dar mie mi se pare ca are putin.
Noi nu prea apucam sa lucram in plus, putin spre deloc ... trece saptamana si mi dau seama ca acasa nu facem nimik, ii mai dau o dictare de 2 randuri si cam atat. Ramane cititul si gata.

_
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela

Si tu poti fi Mos Nicolae

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bunny spune:

Ioana- ai dreptate..dupa ce ii toci la cap o perioada , incep sa devina 'imuni' si numai asculta , or tu incepi fraza si ei continua...'da,da,..stiu '

Ref la diferenete de opinii in familie - mitzura - eu am avut de luptat cu tot familionul englezesc , ca erau impotriva ideei de a face extra dupa scoala, pina cind , numai dupa 2-3ani sotul a vazut ce a insemnat pentru copil sa intre in ritmul de 'teme' si am primit si eu laudele respective la sf anului cind ne dau rezulatatele de la scoala. Dar nu a fost usor ... trebuie tactica si perseverenta.

si sa va spun ca avem aici o toamna frumoasa, cu soare 12C, totusi frig dim si seara. Nu vreau zapada aici.

ref la citit - aici a ajutat ff mult bibiloteca locala, unde l-am dus decind era de 2ani ..a prins placere sa isi aleaga singur cartile si sincer cind mergem acum la biblioteca tot la cartile de bb se duce prima data, se aseaza in trenulet ..mai gaseste cite unul mic si-i citeste . Si asta ...nu conteaza cum citesc, cit ..laudati in fata altora, pune-ti sa le citeasaca la bunici , frati ..sa vedeti ce mindri vor fi. Ptr A a avut un mare efect , cind la gradinita unul din colegii lui a luat o carte si a inceput sa turuie ..n-a zis nimi c ... dar cind a inceput si el sa citeasca - dupa 1an si ceva de atunci - m-a intreaba 'mami, citesc la fel de bine ca X? ' Am ramas masca , am crezut ca a trecut neobservata faza ptr el, dar nu a stat acolo in capsorul lui. Nu stii niciodata ce e in capul lor !

Gata...m-am intins , ma duc la ale mele
Mx

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

mitzu, am tot stat si m-am gindit (oare am mai scris despre asta?) decat sa fie ca mine agitata si repezita, mereu pe fuga zici ca-s la cursa contra cronometru mai bine ca ea, lento, lento... pe bune;)) ea e lenta in toate, la scris, la mincat (ne asezam toti la masa, mincam, ne ridicam ca ne pierdem rabdarea, spal vasele si abia atunci da si ilinca mincarea gata din farfurie;))da, si pozitia invatatoarei conteaza foarte mult
edit, cristal de coma maria ta
ce citit? pai ilinca abia silabiseste, mai pe la anu mai vorbim pe tema asta;))
mitzu, le da mult, parerea mea, cind vine ilinca scriu si eu ce teme a avut pe we


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ema spune:

Pai eu l-am dus la biblioteca...de cand a inceput sa meargaSerios acum...si l-am tarat pina in zilele noastre...dar daca el citeste numai ce vrea el...adica enciclopedii cu animale,io ce sa-i fac?Deci ne stiu bibliotecarele...noi suntem decorul saptamanalnoroc ca e mare biblioteca si bogata...inca n-am epuizat stocul cu animale...dar nici mult nu mai avem!Citeste textele de la scoala...nimic de zis...dar particular...numai despre animale...drept e ca el insusi a devenit enciclopedie animala.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

la biblioteca l-am dus si eu de la 2 ani!..el vorba lui Carmen abia silabiseste pana la citit mai este cale luuunga..
Azi a avut o faza care nu i-a convenit d-nei..s-a ridicat la un moment dat si ar fi spus: Eu nu sunt cuminte!..oricum am senzatia ca d-na il crede putin "cu capu"..si nu glumesc ..Dupa care a complimentat-0..Dna invatatoare sunteti ca la televizor! Va pricepeti excelent la facut salata! (au facut salata de fructe azi)..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Mitzu io m-am ingalbenit cand am auzit-o...si nu facea glume vorbea seriossper sa ma abtin macar o saptamana....mai nou daca o intreb de ce a facut ceva desi doamna le-a aratat altceva replica ei favorita este"ce vrei,am si eu sentimentele mele!!"
Io nu reusesc sa o ambitionez deloc dar ma bucur ca reuseste doamna...pana acu doua saptamani n-ar fi citit decat asa o propozitie doua...dar de cand doamna a zis ca ea si colegul ei de banca citesc cel mai bine din clasa(colegul ei citeste inca de anul trecut,cursiv,asa ca mine)s-a ambitionat si pe zi ce trece citeste tot mai bine...are insa un of ca de ce nu poate sa citeasca subtitrarea la filme
Mitzu si mie mi se par cam multe teme pe week-end...noi nu primim in week-end teme dar repet ei muncesc foarte mult in clasa..

Mergi la inceput