Scolari de Iulie - August 2004 * 86
Raspunsuri - Pagina 15
g_ioana spune:
Neatza
La multi ani romani!....mandra s-a trezit la 6.30 cantand Desteapta-te romane si Multi ani traiasca....daca aveam un pistol nu stiu ce faceam cu el....acum s-a dus cu tacsu la defilare sperand sa pescuiasca cat mai multe steaguri....io frec covoare si spal geamuri....ce bine era la servici
Aaaaa la noi la scoala exista un hol mare si patrat care a devenit sala de spectacole.....copii o sa cante mai mult colinde si o sa vina un mos care este actor la teatru luceafarul
Cristalina ti-am zis sa-i explici Mariei ca nu exista nota zero....a mea stie exact ce calificative merita dupa numarul de greseli....
Noi aseara am fost la spectacol,a fost foarte fain pacat ca a fost asa scurt....mandra a fost tare impresionata atat de prestatia Maiei cat si a orchestrei,nu stia unde sa se mai uite....dupa 5 minute de admirat/analizat prestatia Maiei a zis .. "uite asa am sa fiu si eu cand o sa cresc mare!...la sfarsitul spectacolului Beatrice Rancea(care iar a fost o prezenta care a impresionat-o pe madra)a tinut sa-i multumeasca cu lacrimi in ochi Maiei Morgenstein ca a venit sa tina spectacolul desi cu o zi in urma ii murise tatal....)
Robi felicitari lui Matei pentru FB-uri....hai meii sa poate ca un poet sa aiba doar bine la romana
ma duc la treaba mai revin sa arunc un ochi pe blogul Liei ca mi-au facut cu ochiul briosele cu mere
roxanaz spune:
Ioana ce frumos la spectacol, bravo!
scene de joaca din casa mea: maimuta isi scoate sosetele, le pune pe maini. ia o pusca de-a lui frate-su si alearga prin casa urland "te distuuuug!!" totul calm si frumos, nu?
carmenp spune:
la multi ani de ziua noastra!
geoana, iaca de aia am plecat azi de acasa ca sa nu frec da`si cind mi`o vini vremea;))
roxana, misto ai mei au o vreme de cind se-mpung de`mi vine sa`mi iau campii
io tusesc, tusesc de`mi ies okii ca la mielc
alice2004 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui roxanaz ... maimuta isi scoate sosetele, le pune pe maini. ia o pusca de-a lui frate-su si alearga prin casa urland "te distuuuug!!" totul calm si frumos, nu? |
Asta da distractie de 1 decembrie ziua nationala !!! Io zic ca meritau filmati !!
Buna dupaamiaza si de la mine ! La Bucuresti a fost o zi cu soareeee, cica a venit iarna dar era asa de cald si frumos afara, am fost in parcul Tineretului, cica sa vedem petrecere de 1 decembrie, oha, nu erea nika, aleile goale si doi trei care plimbau carutzurile ... mai animat era la noi in parc, ne-a parut rau ca nu am ales sa mergem aici intii, se facuse tirziu si nu am mai reusit sa stam, Andrei era suparat ... mai intii chitzaia de foame si apoi cind am trecut cu masina pe linga parcul IOR si am vazut cita lume se invirtea pe acolo, a fost tare suparat ca mergem acasa !!
Lia, cu placere dar Andrieasha a fost cea care ti-a dat ideea cu vit.A, eu vroiam sa iti spun ca am umidificator Phillips avent, care are si higrometru, este silentios, il poti lasa si noaptea sa mearga si nu deranjeaza - daca vrei o idee de ce marca sa iti cumperi ! Sint multumita de el, initial am avut un noname, care cam facea galagie, partea mai buna cu asta era ca puteam pune si uleiuri de aromaterapie in el, in phillips nu merge !
Si m-am abonat si io la blogul tau. acu stau si pazesc cuptorul cu briose cu mere si scortzi !! Bai da uei, in reteta e si juma de cana de lapte ... pe care ai uitat s-o mentionezi mai apoi la preparare, o sa comentez si pe blog !
Va pup pe toate si va doresc o seara faina !
Alice si Andrei
"Seen it all. Done it all. Can't remember most of it"
www.youtube.com/watch?v=DybPQjeBQF0" target="_blank">By an ion
amironeanu spune:
Buna seara!
Eu, ca de obicei pe fuga, azi am lucrat si acum fug acasa la copii.
Dar am intrat sa multumesc pentru urari si sa le intorc si eu tuturor sarbatoritilor!
Si sa le atrag atentia mamicilor din Iasi la http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=168658&nm=IASI-Eveniment-exclusiv-Desprecopii-Dentesse Noi ne-am inscris, chiar daca avem stomatolog (dar e tare departe de noi). Poate ne si vedem cu ocazia aceasta.
Lia, si noi folosim cu succes umidificator, noi avem de la Chicco, e super ok.
alice2004 spune:
Gata briosheleeee !!
Au iesit foarte foarte bune !
Poze aici :
https://picasaweb.google.com/alicesiandrei/1Decembrie2011#5681188186298357522.
Alice si Andrei
"Seen it all. Done it all. Can't remember most of it"
www.youtube.com/watch?v=DybPQjeBQF0" target="_blank">By an ion
roxanaz spune:
neata
frate, iar is chioara. ieri cand a fost zi libera au putut dormi ok, da? azi noapte am avut si tura de vomitat si tura de pishu in pat. deci spalat o tura pe la 10.30, a doua oara la 2 zau ca le-am pus la uscat pe calorifere ca nu mai puneam masina. Lia asta-i blestemu' tau (glumesc, da????? )
asa ca-s fresh la munca, copilul "fresh" la scoala. bine ca are ore mai lejere azi.
va doresc o zi frumoasa si usoara si scurta si cum vreti voi.
pup
mitzura spune:
Neata,
Azi m-a durut inima cand a trebuit sa duc copiii de dimineata la scoala si gradi. La 7 si ceva dimineata cand i-am trezit nu era picior de om pe strada si un frig... Ce bine era daca aveau liber de la scoala!
Tudor e foarte obosit deja, genul ala de oboseala acumulata, care nu trece cu un singur somn bun. Tot mai greu il urnesc dimineata.
Cristal, mersi de informatii. Cantarim variante pentru cadoul de Craciun. Initial ne-am gandit sa luam Xbox Kinnect (m-a innebunit sotul cu el jumatate de an), dar acum pe ultima suta de metri am renuntat, avem spatiu in sufragerie destul de mic, nu stiu daca ar fi distanta suficienta ca sa se poata juca, in plus mi-e teama ca n-o sa-i mai urnesc din fata lui. Pianina/orga ar fi o varianta, noi amandoi suntem foarte muzicali, eu am facut doua instrumente in copilarie, Cosmin stie sa cante de asemenea la vreo doua. Dar copiii nostri nu au dat semne deosebite ca ar vrea sa invete pianul...asa ca nu stiu. Mi-e teama ca o cumparam si dupa un timp o sa stea degeaba. Mai ziceti ce le mai luati de Craciun.... Am vazut ca tot spuneati de titirezii aceia, Tudor, n-are nici o aplecare spre asa ceva, si in general nu-l atrag chestiile de prin reclame. Daca il intreb ce-si doreste de Craciun imi spune lucruri care nu se pot cumpara, gen eprubete cu substante sa le poata amesteca (Ioana, il trimit la Iasi la un training? ) Cred ca s-ar intelege bine cu mandra...
Simona, bine ai revenit!
Lia, ieri m-a salvat blogul tau din incurcatura , nu mai stiam ce sa gatesc, asa ca am incercat mancarea de fasole verde cu pui. Buna!
Roxi, e mortala gagica mica!
Dorsilia spune:
hello
Alice, merci de sugestie, deci Philips ai tu...vad ca si chicco ar fi bun...o sa ma decid, ca eu chiar 15 mil din nefericire nu pot chiar acum sa dau pe unul din ala nemtesc profesional cum m-a sfatuit o mamica pe DC. Probabil face treaba buna si purifica si aerul, umidifica, tot, dar....huh, nu stiu, mai vad. Deocamdata dimineata imi bag apa de mare intai si mie si copiilor, dupa care mie si vitamina A ca ei nu vor vitamina A ca li se unge nasul cica. (merci Andries, Alice, tuturor)
Alice, scuze, o sa rectific pe blog reteta adaugand si laptele la preparare, merci ca m-ai atentionat, uite d-aia e bine sa imi dati feedback
Roxana, stiu cum e cu vomitaturile in miez de noapte, si alte cele...te inteleg, zau.
Si eu l-am trimis pe Danu la scoala aproape pe intuneric, nimeni nu era pe strazi aproape, parca era duminica, doar polei, ceata si friiiig. Azi si-a dus la cunoasterea mediului fasolea incoltita si cu frunze deja. De la ultima raceala nici unul din noi nu suntem 100 % ok, el a ramas fonfait oarecum, iar eu cu Andreea tusim sec, si avem nasurile fifty-trifty adica lipicios-infundat-curgatoare, dupa caz. Iar ma bate gandul sa ma indop cu antibiotic si sa-i dau si asteia mici ca mi-e mila deja de cand stam si tragem de-o raceala din asta incapatanata.
Astazi mi se naste nepotica, fetita fratelui meu, devin matusa. O vor numi Olivia-Nicole, interventia e programata la 12 si sper ca totul sa decurga bine pt toti.
Ma duc sa bucataresc, azi fac doar o ciorbita de pui. Ieri stiti ce am facut? Salata de sfecla rosie (mi=au iesit 2 borcane mari si o portie de servit la masa de pranz, plus o supa crema, toate astea din 2 sfecle rosii mari) si supa crema de sfecla rosie...cica a fost super-duper buna.
s-avem o zi buna cu totii
sanatate