Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (203)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

Buna dimineata!

Ati fost cuminti?
A venit mos Nicolae cu daruri in ghetute?

Lilly, super draguta cutiuta vostra! Esti talentata!
le-ai lipit intre ele cutiutele de chibrituri?

Si la noi se bucura amandoua in fiecare dim sa descopere ce se ascunde in cutiute.

Desiree, pt. Victoria iei consola aia?
Are rabdare sa se joace?

Eu una incerc sa le tin departe de calculator si de fel de fel de jocuri din astea electronice -- nici eu n-am habar cum se joaca, dar nici nu-mi lipsesc

Cand eram la mare, ale mele se balaceau in apa, faceau castele in nisip, iar doua fetite (de vreo 6 ani) cereau mamelor permanent nu stiu ce tableta, ca sa se joace un joc -- e ca un microb, copiii aia prefereau sa stea cu ochii in monitoarele alea in loc sa alerge -- mie una mi s-a parut ciudat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzwsaAaaaS#E

asta fu Ana!

Neata!

A venit Mosul?

Robrert a primit o masinuta decap, neagra, careia i se deschid usile si dulciuri. Ana - mingea vtech, ambii ff multumiti. I le-am devansat un pic, jucariile, pt ca daca le gaseau azi..nu-l mai urneam pe Robert la gradi. Azi au gasit ghete pline de dulciuri.

La multi ani Nicole!!! Si la multi ani tuturor celor care isi serbeaza azi numele!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

a venit asta noapte! a coborat pe semineu, si a lasat cate un mic cadou la fiecare, ca un dragut ce este.
Mara a primit masuta, plastelina, biscuiti in forma de mosh si cioco alba (specialitati locale). Mami a primit un feon sa nu mai plece cu pletele ude dim. sau nespalata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lilly79 spune:

A venit si la noi mosul tot aseara.
Julia a primit multa ciocolata si jocul de desenat pro design.Isi cam face umbra si ii e cam greu sa urmareasca liniile, dar ei ii place.
Victor a primit mingea vtech de vreo 2 sapt in contul mosului si are o multime de jucarii ramase de la Julia si nu-i mai cumparam nimic o vreme.Incercam doar sa i le dam pe rand.Simbolic a primit un om de zapada din ciocolata pe care i-l dam tot Juliei

lorich tot la mei tei ma gandeam si eu.Am gasit ceva tutorial pe net si nu pare greu de facut.Mai ramane sa gasesc timp si sa scot masina de cusut din dulap .

adriana merci, dar nu cred ca am talent ci atunci cand imi pun in cap ceva incerc sa duc pana la capat.A fost simplu sa fac cutiuta dupa imaginile de pe net, dar a fost mai greu cu timpul in care sa o realizez dar am reusit pana in 30 nov seara.Da, am lipit cutiutele.
Nici eu nu ii cumpar Juliei jocuri electronice.Are ceva joc primit pe tv de la vtech, dar nu a inteles ce sa faca cu telecomanda si eu nu am insistat.Ea credea ca-s desene animate si nu pricepea de ce trebuie ea sa miste de manete sa sara Dora, asa ca ma punea pe mine sa o fac sa sara, asa ca jocul ala zace neatins.
Prefera sa se joace cu papusile, sa coloreze, cu cuburile, sa jucam scenete, sa-i citim, etc.

Ma solicita Victor.
O zi frumoasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns belleane spune:

Banc de Mos Nicolae

Intr-o firma apare un anunt:
Atentie! Angajatii care intarzie un pic la serviciu sunt rugati sa circule pe partea dreapta a coridorului ca sa nu se intersecteze cu cei care pleaca mai devreme.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Buna dimineata,

Poftiti o binemeritata www.dan-marius.ro/poze/Q2FmZWF1YSBub2FzdHJhIGRlIHRvYXRlIHppbGVsZTIwMTEtMTAtMzAgMTk6NTU6NTU=cafea-neagra.jpg1.jpg" target="_blank">cafelutza!

Wow ce de cadouri au primit copilasii de la Mosu' Nicolae! Sa se bucure de ele si sa fie sanatosi!

La noi a venit mosu' duminica dupa amiaza la ai mei si aseara la socru. Au venit si nepoteii mei si sa vedeti bucurie cand au gasit cadouasele. La noi au fost muuuuulte fructe, muuuulte dulciuri....mai putin jucarele.

Eu am plecat ca o duda dimineata fara umbrela, m-a facut ciuciulete pana la job. Daca nu se opreste pana la 4 am incurcat-o.

Belle, m-a distrat bancul mai ales ca m-am simtit cu musca pe caciula, plecand mereu mai devreme.

V-am pupat, haideti la sueta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luminel spune:

La multi ani sarbatoritilor zilei!

si copilasii sa stapaneasca sanatosi cadourile...

Lumi si zulufina Elena Cristiana (26.05.2008)

www.onetruemedia.com/shared?p=733a9f9f274d6633afc942&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns belleane spune:

Aly: eu sunt in prima categorie, cu somnul meu de frumusete.

Da chiar: sarbatoritilor!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaH spune:

La multi ani sarbatoritilor zilei!

dada, am rezistat eroic si prezentarii de ieri si plecarii sotului. consumul nervos si neuronii decedati intre timp nu se pune, da?

si a venit si moshu (arab :) ). noroc ca moshul inspirat a pus ceva cadouri in bagajuld e mana, ca altfel, valiza a mai ramas o zi in dubai. sa speram ca ajugne maine cu restul de cadouri.

ieri a venit moshul la odo la gradinita. puteau veni si parintii, dar cum eu eram la prezentare si tati in voiaj, nu am avut cum sa ne ducem. am fost stresata, cu scenarii in cap cum fata mea o sa se uite numa catre usa intreband de mama (mama paranoia, stiu). ei bine, fata mea nu a avut nicio problema. cica a batut pumnul si high five cu moshul, i-a cantat, a fost in mare forma. in plus, din 16 copii, doar o mama a venit, iar copilul respectiv a plans cand mama a trebuit sa plece si el sa mai ramana.
deci , pana la urma, ne place sau nu, copiii astia ai nostri uneori se descurca mai bine singuri decat cu noi.

despre alex, nu mai vorbesc, ca si la el a venit moshul la scoala. incantat nevoie mare.

dimineatza au gasit si cadouri in ghetutze. noroc ca le-am laut eu ceva, imi era teama ca sotzul nu ajunge acasa de la aeroport inainte de a se trezi ei. si chair asa a fost. ar fi ajuns el, dar l-a pus nustiucine sa cumepre tutun de narghirea din dubai. si a avut ghinionul sa il controlee la bagaj, prima data din multele lui calatorii. si deshi pe tutun a dat 5 euro pe o cutie (a cumparat doua cutii) aici a trebuit sa pelateasca 50 euro taxe pe cutie. cred ca o sa ii iasa tutunul asta pe nas. sau o sa ii se opreasca in gat. noroc ca l-a laut pt cadou, deci nu o sa il fumeze el. asa ii trebuie, daca se duce in tari arabe.

povestile de acolo sunt impresionante. luxul din campus(inconjurat de 3 ziduri cu puscoci pe fiecare zid) contrasteaza infiorator cu saracia din afara campusului. cica plateasc aia regeste la universitate, dar viata e grea inchis acolo, desi ai tot luxul, toate libertatile in campus, mai putin alcoolul. in fine, o experientza.

va las si ma intors la munci. ca de obicei, sunt mutle stranse pe final de an. si in conditii de oboseala acumulata, pare si mai mult. dar razbim noi, ca suntem femei-barbate.

ps: abia astept intalnirea de m&m olando-blegieni, sau mai bine zis, belgieno-olandezi, ca belgienii sunt majoritatea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maiiunie2008 spune:

Stati asa , nu misca nimeni pina nu fac un capitol nou

Capitolul 204

Mergi la inceput