Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (203)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

DOLORESS, nu stiu care e legea in Quebec, dar aici ai restrictii un an de zile: nu ai voie pe autostrada, nu ai voie sa conduci noaptea intre miezul noptii si 6 dimineata, nu ai voie sa conduci singur, iar nivelul de alcoolemie trebuie sa fie 0! La mine asta nu-i bai, ca oricum nu beau deloc, nimic, niciodata. Deci, ai un an de condus in oras, sa te obisnuiesti cu condusul si abia apoi ai voie pe autostrada si sa conduci singura, DUPA ce mai dai un examen.

_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008

VICTORIA

http://www.facebook.com/pages/Acute-Lymphoblastic-Leukemia/178051842277685

Mergi la inceput

Andreea, eu mi-am luat permisul in Ro la 23 de ani (acu' 12 ani! WOW, ce batrana-s ) dar degeaba. Am condus un an masina lui taca-meu, din cand in cand, si atunci cu el in masina, si ma stresa de ma innebunea; la un moment dat, am tras pe dreapta si nu am mai vrut sa conduc! Am stat pe marginea drumului pana s-a lamurit el ca eu chiar nu mai conduc si a condus el Dar dup-aia am plecat din tara un an, cand m-am intors nu am mai condus, acu sunt de 9 ani in Canada, nu am condus deloc, deci, habar nu am sa conduc. Tre sa-mi gasesc instructor si sa iau vreo 10 lectii si dup-aia sa merg sa-mi dau examenul. (Edit:) La noi ar avea Daddy voie sa ma invete sa conduc, dar nu vrea, zice ca ne-am certa. Plus ca eu truck-ul lui nu l-as conduce, e mult prea mare si chiar daca as vrea, nu m-ar lasa sa-i conduc 'bijuteria', plus ca daca i-as lovi truck-ul, cred ca m-ar strange de gat! Daca as lovi (sper ca nu) masina soacra-mii, n-ar fi bai, de cate ori a lovit-o ea, nici nu s-ar mai cunoaste ; ea a lovit-o, a zgariat-o, a indoit-o, ce nu i-a facut bietei masini. Toata lumea zice ca din 10 lectii esti ok. Soacra-mea nu a condus muuuuuuulti ani (poate tot asa, ca mine) si dupa ce a murit socru-meu a luat si ea 10 lectii si conduce de 8 ani deja. De fapt, nu a mai condus de un an, de-asta dau eu acum ptr. permis, ca a zis ca imi da masina ei (de fapt, ea de cativa ani imi tot zice ca pot sa iau masina ei cand vreau, da' acum mi-o da de tot) si vreau permisul ptr. Victoria, in primul rand, si apoi ptr. soacra-mea, sa o pot duce la medic, sa-i fac eu cumparaturile, sa nu mai mearga Daddy dupa servici, etc. Aici stii cata nevoie e de masina sa te deplasezi, ca TOTUL e atat de departe!

_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008

VICTORIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicole1980 spune:

Trebuie sa imi laud si eu baiatul destept – cra-cra. A invatat sa scrie singur la calculator cateva cuvinte simple: David, mama, tata, Meli etc. si totul doar in joaca.
Ieri am fost la coafor cu David. El s-a tuns, eu m-am tuns si coafat. A fost foarte haios. Cand a intrat a inceput sa danseze si s-a imprietenit cu un baiat, care l-a si tuns. Am fost la coaforul din Afi si era gol la ora aceea. S-au starns pe langa el si alte 2-3 coafeze in timp ce era la tuns. A vorbit cu toata lumea, a primit bomboane si a stat si dupa mine o ora … AM baiat cuminte (cra)

Desiree – ce familie minunata aveti… Si noi ne iubim foarte mult, dar berbecul meu (ma refer la zodie) nu e usor de imblanzit. Trece cu vederea insa destul de des “nebuniile mele”.
Ylari – ma bucur ca sunteti bine. Cat despre casa, nu renunta… sora mea nu a indraznit niciodata sa se gandeasca la o casa a ei… dar Dumnezeu face minuni si le-a dat curajul ca dupa 15 ani de casnicie sa aibe casa lor si sunt foarte fericiti
Gabitzam – si noi ne gandeam la parade, dar m-am gandit ca efortul este foarte mare, iar David s-ar fi plictisit repede.
Luminel – eu intotdeauna ma uit si caut postarile tale, asa ca ti-am dus lipsa chiar daca eu nu scriu prea des. Ma bucur ca esti sanatoasa si nu ai nimic grav la inimioara…. Ce de cadouri va primi Cris.

in 30+ de si mami de David 16.06.2008
Evolutie David

Bebe David Adrian 16.06.2008

Evolutie Bebe

Mergi la inceput

Bine ca v-am gasit eu pe pagina 2 si nu Lumi, ca iar v-ati fi luat 'ciorba de limba' de la ea

_

VICTORIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Buna dimineata: poftiti o cafeluta tare asa ca pt lunea dimineata!

Mmmmmmm, ce bine a fost 4 zile acasa cu puradeii si mai ales la curte, e altceva...ii scoti repede in curte si ii lasi sa-si consume energia. Off, tare mult mi-as dori sa ne putem face si noi o casuta

Dar Vlady a cam luat-o pe tuse, l-a tot ingrijit mama, a aplicat toate metodele babesti, ieri i-am luat si Mucosolvan ca asta a facut minuni la noi, sa vedem ce-o fi.

Citesc din urma si revin. Pana atunci savurati cafeluta

Mergi la inceput

Fete scumpe, Lorich, Adriana, Belleane, as vrea sa ajung zilele astea cat de repede ca am strans pampersi, hainute, lapte praf. Sa vad cum e acolo, ce mai au nevoie si cu siguranta voi reveni. Daca puteti si nu va e greu pastrati jucarelele, hainutele inca putin. Vreau sa vad exact siutuatia de acolo ca sa nu merg degeaba. De ex, nu stiu pana la ce varsta sunt pastrati copiii abandonati....cred ca pana la un an, apoi merg inc entre de plasament. Deci au nevoie probabil de anumite jucarele. tre' sa vad, da-ti-mi cateva zile sa ajung acolo si va anunt.

Desiree, ai o relatie superba cu sotul tau! Si eu ma pot lauda cu un sot extraordinar, bland, intelegator care trece peste micile mele nebuneli. Dar el ma mai intreaba uneori "unde sunt banii', caci eu ii administrez si adevarat ca uneori exagerez...ce sa fac? uneori/deseori nu ma pot abtine.

Lumi si eu te urmaresc, iti "vanez" mesajele mai ales in cursul saptamanii. In astea 4 zile, fiind la mama, cu internet slabutz de tot n-am mai intrat. De ce ai fost supi?

Felicitari lui Cleo si lui tati de Robert Andrei pt bucatele romanesti. Lucrati in acelasi loc...ca intelesesem de la Cleo ca pregateste pt colegi...

Laurita, tot nu ne-am auzit...cand ne vedem?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luminel spune:

Hello, fete dragi!

Spun prezent pe ziua de azi!

nu de alta, dar sa nu-mi iau "ciorba de limba" de la voi
Nadia, ai fost tare...auzi la ea, ciorba de limba

ALy, multam de cafea! nu am fost propriu zis suparata...mai mult o stare asa "naspa"...dar mi-a trecut!
ma enerveaza cand imi ajun la urechi diverse chestii ...gen ce-am dat din casa despre soacra-mea si cumn ta-mea
si desi mereu zic sa nu mai ŕun la inima, ma intorc pe dos!

Sanatate lui Vlady! sper sa-i treaca repede tusea!
si...bafta sa ti se indeplineasca visul cu casuta!

Nicole, wow, ce baiat mare ai! felicitari

Desiree, la fel si noi, ne spunem orice, nu avem secrete unul fata de celalalt, ne spunem in fata orice ne deranjeaza la celalalat sau la familia celuilalt.
Mie imi lipsesc diminetile la cafea sau serile cand stateam de vorba despre orice

Trebuie sa le iau ceva cadou nepoatelor mele. pote ma puteti ajuta
ce ziceti de setul www.charm.ro/swarovski/set-bijuterii/set-hanging-heart-light-amethyst.html" target="_blank">asta pentru una din ele (care face 24 de ani si poarta bijuterii)?

Lumi si zulufina Elena Cristiana (26.05.2008)

www.onetruemedia.com/shared?p=733a9f9f274d6633afc942&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

si de la mine!!

Alysh hai ca ma apuc de calcat azi! Sanatate lui Vlad.

fugim afara!

Mergi la inceput

Lumi, sunt frumoase ideile de cadouri! Imi plac amandoua!

Am de lucru mult...maine avem predarea si apoi sper sa ne mai linistim si noi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

la noi mosul e cu chestii simbolice, asa. Suma alocata nu este mare, dar fiecare v-a primi ceva frumos acolo.

ieri am fo dusi de Simonixu din dotare la Esme.
Astazi am gasit pe meil bancul - bine nimerit situatiei de ieri:

O femeie în farmacie:
- Aveti ceva ieftin pentru slabit?
- Da, plasture!
- si unde se pune?
- Pe gura!

Am mancat ieri...dar nu mai zic ce. Deci ma intrebat de ce bagai ciorba aia inainte de vizita la Esme, si ea a ras ca la ea se vine cu burta goala .
Am avut parte si de lectii de bucatarit: am invatat sa modelez si trandafiri, din plastelina momentan, dar cand si cand oi face si pasta de zahar de sarbatori..... apoi, am avut curajs a fac si o floare de cala, corectata evident de Esme.
Data viitoare ma duc alergand pana la ea. Ca sa consum caloriile .

Lorelai e o printesa nemaipomenita, cuminte cuminte cuminte [:-)].

Mergi la inceput