Brad natural versus Brad artificial
Raspunsuri - Pagina 2
diana_jors spune:
Natural, in ghiveci. Noi avem si unde sa il plantam dupa, numai sa reusim sa il mentinem in viata, ca la ultimul am uitat caloriferul deschis langa el o saptamana cat am fost plecati, si s-a uscat
narcisica28 spune:
Brad artificial, iar pentru miros ornamente de masa/usa/geam din crengi naturale.
Sarbatori fericite !
alex_andra spune:
Citat: |
citat din mesajul lui diana_jors Natural, in ghiveci. Noi avem si unde sa il plantam dupa, numai sa reusim sa il mentinem in viata, ca la ultimul am uitat caloriferul deschis langa el o saptamana cat am fost plecati, si s-a uscat Diana de Alex (23 aprilie 2007) Alerg 42 pentru o sansa "When you cross that finish line - no matter how slow, no matter how fast - it will change your life forever." (Dick Beardsley) |
si noi la fel:)
oana_lex82 spune:
Brad artificial si decoratii de brad natural pt miros...am un brad artificial absoltu superb..am investit ceva banuti, dar merita..macar m-a scutit de stresul cumparatului anual..care era criminal...in afara faptului ca incepusera sa puna preturi nesimtite, nici nu aveam de unde sa aleg..plus ca trebuia cumparat mai aproape de Craciun sa nu se usuce..La noi in ultimii ani bradul se impodobeste dupa curatenia generala, adica fix in ajunul lui Mos Nicolae si il despodobim pe 2-3 ianuarie...Asa simt mai mult atmosfera de sarbatoare!Abia astept..k mai e putin!
Leditia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui roxanaz muffin ce ne facem ca nu stiu cum il portionam in atatea bucatele??? |
POZE CU NOI
de David Christian
Speranta si incredere pentru David
Poti ajuta si tu!Bazar umanitar pt copilasi speciali!.