Ce mai citim impreuna?
Raspunsuri - Pagina 3
beshter spune:
Nu cumva ti-a placut mai mult 'O zi', bufleo?
Doua femei la Praga - Juan Jose Millas 2
Pamantul de sub talpile ei - Salman Rushdie 2
Regele alb - György Dragomán 2
buflea spune:
Hei, ce faci ? Votul meu de ce nu-l pui pe lista ? Sau n-am voie sa dau 6p unei propuneri ?
Sigur ca mi-a placut "one day" dar aia am citi-o la votul multimii.
Laura25 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui buflea Hei, ce faci ? Votul meu de ce nu-l pui pe lista ? Sau n-am voie sa dau 6p unei propuneri ? Sigur ca mi-a placut "one day" dar aia am citi-o la votul multimii. |
Inca nu a adunat nimeni voturile. Adunam cand se termina de votat.
Am marfa la bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
buflea spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Laura25
Inca nu a adunat nimeni voturile. Adunam cand se termina de votat. |
Ah ! Scuzati ! Sunt sensibila la subiectul asta, atat de sensibila ca nici nu mai pricep ce se intampla ... sunt inconjurata numai de "dusmani", asta e un fapt dovedit . Plus ca am crezut ca Mihaelka se lupta pentru titlul de "urata sefa" la tura 2 si a vrut sa ma enerveze ...
P.S. Nu vi se pare ciudat ca a plecat Corap si a aparut ea ?
Corap dimineata (la mine), Mihaelka dupa amiaza (tot la mine.)
Corap dupa amiza (la voi), Mihaelka noaaaaaptea (tot la voi)...
Something is fishy ! ...
Dar unde o fi Ocebine ? Ca sa-i spun in fata cat de "urata" este ...
Mik spune:
Buflea, eu numar voturile.
Astept pina miine sa le scriu cu detalii si cu suma totala.
Da' sa nu-mi spui ca-s urita si eu ca ma supar teribil.
buflea spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Mik Buflea, eu numar voturile. Astept pina miine sa le scriu cu detalii si cu suma totala. Da' sa nu-mi spui ca-s urita si eu ca ma supar teribil. |
Tu esti doar "uratzica" - pentru ca nu ai citit "One Day' - dupa ce o citesti decid cat de urata esti (na, ca m-a penetrat si muza poetica !)
Ioana_Pos spune:
Ladies, va las cu votare cu tot si dezertez ca tocmai am primit The Help si Jurnalul Annei Frank
hannen spune:
bey,dar cum votati voi?Asa ce va suna bine la urechile fine sau le-ati citit si stiti despre ce discutati?Si atunci ce faceti,le cititi iar sau doar le "disecati" aici la gura sobei?
Se vede ca n-am priceput mare lucru.
Ioana,eu ii dau tircoale lui "the help" de vreo citeva luni si nu stiu ce sa fac.Am auzit ca-i buna,am citit reviews...dar inca n-am luat-o.
Mai e cineva ca mine,addicted dupa politiste,SF-uri(mai rar),mysteries,thriller...?Daca vreau sa stiu ca merg la sigur (adica nu dau gres si nu ma plictisesc) intru la sectiunea "crime" si gata,m-am rezolvat.
Mik,ce faci cu colectia aia inspaimantatoare?(glumesc,evident)
Whatever happens don`t let go of my hand!
Laura25 spune:
hannen, eu nu am citit nici una din cartile propuse. Am votat Rashdie pt ca am cartea deja. Pe celelalte le-am votat dupa ce am cautat ceva informatii pe net (subiectul, parerea altor cititori).
Am marfa la bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
Adela99 spune:
'neatza!
buflea, nu te lua dupa mine ca inca nu am citit cartea - da' vreau s-o citesc - , asa ca nu stiu ce recomand :) Vrajitoarea o citisem inainte de a o propune si e favorita mea numaru' unu (se vede ca citesc putin, nu?)
ia, sa si votez:
Doua femei la Praga 2
Regele alb 4