Jocul cu carti 3
Raspunsuri - Pagina 33
viviana spune:
Nu stiu despre ce carte e vorba.
Tot incercand sa-mi amintesc m-am intepenit in Cheita de aur (Buratino) si mi-am amintit de superbul film: "Extremely loud and incredibly close" (un baiat gaseste o cheie intr-o vaza albastra) - pe care daca nu l-ati vazut inca... ar fi timpul
Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi
Laura25 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui viviana Nu stiu despre ce carte e vorba. Tot incercand sa-mi amintesc m-am intepenit in Cheita de aur (Buratino) si mi-am amintit de superbul film: "Extremely loud and incredibly close" (un baiat gaseste o cheie intr-o vaza albastra) - pe care daca nu l-ati vazut inca... ar fi timpul Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit vivi |
Cartea dupa care s-a facut filmul a fost prima carte citita impreuna la clubul de lectura.
Am marfa la bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
viviana spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Archa
|
--------------------------------------------------------------
Povestiri de noapte...
Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi
viviana spune:
Eu sunt fetita Vivianei si imi place clubul vostru de lectura. Eu am avut ideea ca mami sa scrie despre acea carte. Incercati sa ghiciti :)
vivi