Fluturasi si floricele de Mai-Iunie 2012 (12)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns virgiL spune:

SHOSHONIK,l-ai vazut pe ZEN?Sa dai de stire macar cu o zi inainte de a sosi la Roman..
ONUTZA,tare bancul...am si eu unul pt fetele din Bucuresti:
-Doamna,va simtiti rau?De ce stati intinsa pe asfalt?
-A,nu...nu am nimic,am ocupat un loc de parcare ..Acusi apare si sotul meu cu masina!

Virginia 16+,mami de Ioana(22.12.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shoshonik spune:

L-am vazut, e foarte dragut, cred ca si alintat. Pe 8 sau 9 decembrie venim, dar te anunt eu oricum. De abia astept sa merg pt ca socrii mei stau la casa si e atat de frumos...

Mihaela13+ cu Eduard-Flavius (pana acum...)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena_gd spune:

Buna seara!
Da se scrie roman aici, abia reusesc sa tin pasul.
Addya imi pare rau pentru surioara ta, ii doresc recuperare rapida atat fizica cat mai ales psihica.
Pentru fetele cu vesti bune de la doctori si la bebei.
Anitta, eu am lucrat in Ro ca si asistent univ si cercetator pe domeniul electronica-telecom. Totusi din cauza unor probleme mai ciudate de sanatate de vreo 3 ani studiez serios si articole stiintifice si alte informatii medicale. Dar am constatat ca am patit ca si majoritatea studentilor la medicina...pe masura ce stii mai multe legate de boli ti se pare ca le si ai. De aceea cred ca nu e prea indicat sa aprofundam, cel putin cei care nu suntem specilisti pe domeniu, ca sa evitam grijile inutile.
Am uitat sa va spun ca am luat 100% la test, am scapat de nivelul A0

Elena 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daria76 spune:

Ely, te rog frumos sa treci in dreptul meu carucior roz,cel putin pana pe 05.12 cand merg la eco, asta asa ca sa mai echilibram balanta, DPN 04.05.
Ylari, sper ca nu te-am botezat, am vazut ca si tu esti o mutanta C 677 heterozigot. Imi zici si mie ce tratament iei in sarcina, ca eu inainte de FIV am fost la dr. Uscatescu si mi-a dat femibion, aspenter, acid folic, vit. C si E, magne B6. Acum nu mai iau decat aspenter si femibion 2, si utogestan 200.
Va multumesc mult fetelor si sa auzim numai vesti bune.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha81 spune:

Elly, cred ca este o idee foarte buna sa le stergi pe fetele care nasc in iulie-august. Multumim ca te ocupi de listuta noastra!
Onuta, sa iti traiasca puiul si sa fie sanatos!
Fetelor, eu saptamana viitoare plec la munte vreo 5 zile si de abia astept. Dar ma gandesc cu groaza cat va trebui sa citesc din urma, ca scrieti cu o viteza...

pozeBianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Citat:
citat din mesajul lui daria76

Ely, te rog frumos sa treci in dreptul meu carucior roz,cel putin pana pe 05.12 cand merg la eco, asta asa ca sa mai echilibram balanta, DPN 04.05.
Ylari, sper ca nu te-am botezat, am vazut ca si tu esti o mutanta C 677 heterozigot. Imi zici si mie ce tratament iei in sarcina, ca eu inainte de FIV am fost la dr. Uscatescu si mi-a dat femibion, aspenter, acid folic, vit. C si E, magne B6. Acum nu mai iau decat aspenter si femibion 2, si utogestan 200.
Va multumesc mult fetelor si sa auzim numai vesti bune.

Daria eu iau inca tot ce ai enumerat tu acolo. Si tu esti mutanta?

YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA

POZE
Mami de Eva scumpa

bebedoiu
Trombofilie, Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onutza83 spune:

am pus si eu poze pe picasa:)

Oana cu Bebe 16 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina04and spune:

buna burticilor,

am reusit sa trimit si eu pe mail nr. meu de telefon. am luat nr. pe care le/am gasit acolo si sper sa trimita toate fetele.
Daria sa iti traiasca printesa sa fie sanatoasa si sa vina la termen.

pupici

[11+] In curand mamica si am o minune in burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daria76 spune:

Din pacate, da, Ylari,si eu sunt "mutanta"- C 677 heterozigot.Am descoperit asta dupa un FIV nereusit si 2 ET, cu blastocisti de ziua 5 care se spune ca au sanse mari de reusita. Inainte de a demara FIV 2 am facut si analizele de trombofilie, singurele pe care nu le facusem, astfel am descoperit nenorocita de mutatie. Mie dr. din Tm mi-a scos celelalte pastile si nu iau decat aspenter si femibion 2 si utrogestan. Sper sa fie bine pana la capat.
Alina, aceleasi urari si pentru tine, si daca am retinut bine si tu este asigurata la OPSNAJ. Acum cred ca au plafon pentru ca toate medicamentele le iau gratuit.Am inteles ca si analizele la fel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mi_bebelina spune:

Buna fetelor!
Sa dau si eu datele pt listuta: DN: 04 martie 1982
dr. Parau Corina, Spitalul Universitar Bucuresti

Ylari, salutari scumpa!
Vezi ca suntem colege de odisee iar? Si da, sa stii ca eu nu cred ca nu se poate sa simti miscarile lui bb asa repede. Si mie mi se pare de vreo 2 sapt ca simt cate un fluturas asa, cand si cand.
Va pup, ma cert cu somnul eu......deja e ora mea.

Diana, mamica fericita de Deliutza broscuta si cu fratior sau surioara?

Mergi la inceput