Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***368***
Raspunsuri - Pagina 6
aris26 spune:
salutare fetelor
imi pare rau ca nu am mai trecut deloc pe la voi dar nu am mai reusit deloc sa tin pasul cu voi.
am intrat macar sa va anunt ca se apropie momentul. maine dimineata imi scoate firul de cerclaj, aseara am pierdut si un pic din dop, deci mai mult ca sigur maine nasc. azi o sa incerc sa pun totul cat de cat la punct ca sa ramana organizate cat mai bine. va tin maine la curent cum decurg evenimentele.
va pe toate si sper sa ma organizez cat de cat repede cu cei doi copii ca sa mai pot intra si pe la voi ca imi e tare dor
mama de mic +s38+ AMR 1 zi
bebe_shtrumf spune:
Citat: |
citat din mesajul lui aris26 salutare fetelor imi pare rau ca nu am mai trecut deloc pe la voi dar nu am mai reusit deloc sa tin pasul cu voi. am intrat macar sa va anunt ca se apropie momentul. maine dimineata imi scoate firul de cerclaj, aseara am pierdut si un pic din dop, deci mai mult ca sigur maine nasc. azi o sa incerc sa pun totul cat de cat la punct ca sa ramana organizate cat mai bine. va tin maine la curent cum decurg evenimentele. va pe toate si sper sa ma organizez cat de cat repede cu cei doi copii ca sa mai pot intra si pe la voi ca imi e tare dor mama de mic +s38+ AMR 1 zi |
www.facebook.com/photo.php?fbid=181191671934547&set=a.181191651934549.54398.100001311452589&type=1&theater" target="_blank">Ariana-25.02.2009
Dodo-pui spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Manuela77 Noi va invitam astazi la o placinta cu dovleac (de post) si un suc de mar ca sa o sarbatorim pe gogosica mea Maria care astazi implineste 6 luni!: |
La multe lunite sanatoase si fericit!
~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
Razbunarea cea mai cruda este cand dusmanul tau e silit a recunoaste ca esti bun si dansu-i rau.
Floric spune:
ARIS, succes si nastere usoara.
Sa fii sanatoasa si sa te refaci repejor. Spor in activitatea la dublu copil.
Poze Raru
Poze noi
Rares Rarisel cel mai frumusel
Dodo-pui spune:
Aris
Nastere usoara si refacere rapida!
~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
Razbunarea cea mai cruda este cand dusmanul tau e silit a recunoaste ca esti bun si dansu-i rau.
Floric spune:
Manu, sa iti traiasca MAriuca. Atat de frumoasa si bucalata. Iti vine sa o mananci. Sa mai faci copii ca ii nimeresti pe cei mai minunati.
Poze Raru
Poze noi
Rares Rarisel cel mai frumusel
Manuela77 spune:
In legatura cu invatamantul de la noi si de la ei, am avut ocazia sa simt pe pielea mea diferentele.... la 28 de ani cand m-am apucat de un master aici in Olanda.
Nu vreau sa generalizez dar ce am observat eu e ca aici scoala NU ii invata multe, dar ii invata cum sa gandeasca si in primul rand SA GANDEASCA, sa caute solutii, sa sa zbata sa-si prezinte rezultatele si sa se implice activ in tot ce fac...spre deosebire de Ro unde aveam eneorm de invatat, de citit, primeam totul pe tava la cursuri sau in clasa. Noi eram destul de pasivi si treaba noastra era sa memoram si sa redam cat mai frumos si mai exact ce am invatat...
In schimb, in campul muncii, pe aici romanii sunt destul de apreciati. De cand a inceput criza s-au inchis multe companii, multi si-au pierdut jobul etc. La mine la servici eram 5 romance si desi au dat afara cam un sfert din personal, noi nu am fost printre cei concediati, dimpotriva. Au dat afara olandezi si noi am ramas. La fel si cunostintele sotului...toti au ramas sau chiar au avansat desi situatia este cam nasoala peste tot.
Asta si pentru ca noi venim cateodata cu un complex de inferioritate si suntem dispusi sa muncim mai mult. De multe ori mai mult si mai bine decat colegii de pe aceeasi pozitie olandezi. E doar experienta mea personala si vb de cazurile concrete cu care am avut contact....
bebe_shtrumf spune:
Gaza recuperare rapida mamei tale! stai linistita ca "scapari" mai ales in momente d-astyea avem toate.
Manuela mai treci ep aici, merci de placinta cu dovleac, chiar aveam pofta, ma bag si eu in wk. ce dragalsi sunt prichindeii tai, sa-ti traiasca.sunteti in formula completa si ideala; apropo de reclama "mai vreau copii", iar toate pretenarele mele se apuca de bb2, sa inceapa anul bine(mi s-a cam facut pofta si mie...)
www.facebook.com/photo.php?fbid=181191671934547&set=a.181191651934549.54398.100001311452589&type=1&theater" target="_blank">Ariana-25.02.2009
Manuela77 spune:
Aris,
Sa dea Dumnezeu sa fie intr-un ceas bun!Sa treci usor peste eveniment si sa te bucuri de comorile tale!!! E atat de frumos!!!
Dodo, Floric! Va multumesc si va pup pe toate!
Manuela77 spune:
Bebe strumf multumesc! Pai..asa e cu piticii...sunt atat de scumpi...si eu simt ca nu mai voi opri la 2...spre disperarea bunicelor care vad cat ne e de greu...! Daca simti ca incep iar fiorii da-i bataie..e atat de frumos sa ii vezi impreuna! Stiu sunt si atatea greutati de toate felurile