Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***368***
Raspunsuri - Pagina 12
inapreda spune:
V-am citit de la A la Z dar sint si io intr-o dispozitie "de zile mari" si nu am chef de mai nimic. Ancai i-am raspuns pentru ca n-am inteles de ce ei, care e atit de vigilenta, i-a scapat solutia...cea mai la indemina.
Va pup.
chatonel spune:
aaa, iara va tîndaliti :))
noi am fost la cinema, la doua filme, am baut si o br intre, acum culcai copila si bintui netu (sotu pleca la batut tobele).
cred ca am nevoie de o vacanta urgenta, cred ca-s stresata
novus spune:
Chatonel, sa-ti fie de bine berea !! noi petrecem o seara in familie acasa cu Ada plina de energie care mi-a spus : mucumesc doamna mama ! si apoi se tavalea de ras ca a facut o glumita mica
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
gigelica20 spune:
Buna seara tuturor! Intru sa las un "morcov" pentru Aris si Vitamina2:
ARIS
_
Gigelica ,mami de Victor-Andrei - Pitonul
30 martie 2009
chatonel spune:
novus pupam glumeata
gigeeee, ce bine ca venisi
ariiis, te secondam miine, facem contor de contractii, mai stii softu?
http://contractionmaster.com/
Anaan spune:
Buna dimineata!
Hai, Aris!!!!
Ce-i cu voi, doamnelor?! Haideti la cafea! De fapt, v-o las sa o beti, fiindca eu am consultatii si trebuie sa fug la scoala, dar, cand vin, mi-as dori sa va gasesc optimiste si cu chef de vorba!
Daca tot era vorba de un power play, va las o prostioara pe care o asculta copiii mei pe la scoala, ca simt ca aveti nevoie de o infuzie de veselie adolescentina
http://www.youtube.com/watch?v=4N3M8GqjBDU&ob=av2n
chatonel spune:
neata tufete!
anaan, merci de cafea
aris, scoatem agitatele :)
Haide Aris!
Nastere usoara si BB mincacios!
Monnvas spune:
Neata.
Si eu am o dispozitie ciudata, nush, de cand a fost piticul bolnav io nu mi-am revenit, inca-s incordata, nu mananc...
Aseara n-am facut silent party, doar ca ne-am organizat pe parcurs, pe telefoane, intrucat nu toate pot intra de la munci pe forum. Nici Biancai nu i-am facut invitatie oficiala cu funda roz, dar nu s-a suparat.
Bag niste agitate pt ARIS: nastere usoara, bebe sanatos si vitamineala fericita!
CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
aris26 spune:
fetelor..am agitat tot familionul atat cel de acasa cat si cel virtual
sunt acasa tot 2in1 si sper sa raman asa pana la 40s. am fost la spital dar la control colul se prezinta inca f bine si doctorul nu vrea sa il fortam in nici un fel sa iasa inainte de a fi el cu adevarat pregatit. asa ca mi-a lasat firul la locul lui si speram sa trecem de 4 dec cand se redeschide maternitatea noastra. in cazul in care totusi vrea afara fix atunci o sa mearga si o sa nashtem la alt spital.
va multumesc tare ult pt incurajari si gandurile bune, se pare ca totusi au functionat for the best chiar daca nu cum ma asteptam eu
mama de mic +s38+ AMR 1 zi