Bulgarasi de ian-feb 2012 (36)Bun venit bb Sven!

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns jessamine spune:

beatrix : sanatate multa tie si strengarului sa sti ca am un finut care s-a nascut la fel de devreme si de micut iar acum la 5 ani este mai dezvoltat decat verisoara lui de 8 ani
altesa : bebe al meu este mai mare si imi este teama ca nu o sa pot sa il nasc normala si ca o sa imi faca cezariana in rest sughite si misca mai mult noaptea de la 3 la 5 iar soacra spune ca asa va fii si dupa nastere
danezza: dr t si dr matei a fost singurii care ne-a dat o sansa am fost la ei prima data in oct anul trecut m-a operat laparo si am facut fiv cu icsi cu doar 12 din care au rezultat 9 embrioni
aerlilian :asa este am venit tarziu asta nu pentru ca nu am vrut dar din lipsa de timp am fost la seervici apoi am zugravit toata casa si am facut singura curat sotul munceste mult iar eu cam am regim de mama singura

am si eu o curiozitate voi aveti stari de ameteala sau de lesin am facut analizele la sange si sunt spre limita inferioara dar in limite ?

32 + Stefan Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiutza27 spune:

Buna fetelor,

Bine ati venit mamici dragi, sa fiti sanatoase si sa aduceti pe lume bebei sanatosi si la termen!

Cati, bine ca ne-ai scris, stai cuminte!

Altesa, nu prea beau apa este adevarat, poate 1l pe zi.... Nu pot, adica nu simt nevoia si uit. Toata viata am avut problema asta.

Beatrix va pup tare, tare, tare pe amandoi. Te mai astept aici, macar sa ne spui ca sunteti bine

Bulinutza, buna informatia legata de medic si Sanador. Sper ca te-ai simtit bine in Poiana (nu am mai apucat sa iti urez week placut )

Si mie imi plac numele alese de voi.

In rest, de la mine nimic nou, sunt cam intoarsa pe dos azi, am dormit vreo trei ore, am visat urat, ma doare capul... noroc cu bebe ca m-a bagat toata ziua in seama.

Va pup pe toate

26+

Mergi la inceput