Bulgarasi de ian-feb 2012 (36)Bun venit bb Sven!

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anahadasa spune:

Da Mihaela, tin cu dintii de Natalia, mai ales ca gemenasii se nasc si in perioada de Craciun, de unde provine si semnificatia numelui..
La ce medic mergi la Alba Iulia? Eu nasc la Sebes la Olteanu.

Ana, mami de doi strengari si 32+ cu

https://picasaweb.google.com/home

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALTESA spune:

Ana pentru baiat nu ti-ar place Noah sau Nicolau?

33+ cu baby Rafael-Ioan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelaradu spune:

Citat:
citat din mesajul lui anahadasa

Da Mihaela, tin cu dintii de Natalia, mai ales ca gemenasii se nasc si in perioada de Craciun, de unde provine si semnificatia numelui..
La ce medic mergi la Alba Iulia? Eu nasc la Sebes la Olteanu.

Ana, mami de doi strengari si 32+ cu

https://picasaweb.google.com/home

Noi toate (eu, mami, sori mea) mergem la dr Stefan Cibian. E o veche cunostinta de-a tatalui meu si pana acum am fost multumita. In plus, cu toate ca e mai in varsta, pot sa-l intreb orice imi trece prin minte. De cand sunt gravida, mami il are pe speed dial, ca te miri cand ma mai "nedumereste" cate vreo "noutate" de pe internet. As fi vrut tare mult sa nasc cu el, insa faptul ca bebe vine iarna si mi-ar fi fost greu sa ma trambalesc Cipru-Romania, am zis ca ramane sa il nasc pe al doilea in Romania.
Pai e frumos si Nicholas. Si isi vor sarbatori ziua onomastica in aceeasi perioada; el in 6 dec, ea in 25 dec. Filip, dupa calendarul ortodox e sarbatorit in 14 noiembrie.

26+ cu pisicutza Iris Myra Nicolaou
http://flowerspeaking.wordpress.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mady_19 spune:

- bine ai venit anastasia...sarcina usoara in continuare si sa auzim numa de bine
- Alina..papusile astea Ciciobello...cum le-o zice... se pare ca sunt la moda..multe fetitze le vor

31+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anastasia_7 spune:

Carina, Anahadasa, Mihaelaradu, Mady, Altesa Si va multumesc la toate de primire!

Altesa,ca un soldatel ascultator, am inceput sa imi fac listuta cu bagajul pt spital, al bebeilor si al meu, sa incep si eu sa adun informatii, ca nu mai tine asa...mi-am dat seama dupa discutia cu Altesa ca am ramas tare in urma cu pregatirile, cu toate problemele din ultima vreme cu sarcina,am tot zis in sinea mea ca mai am pana vin bebeii, dar uite ca timpul trece si acusica ne vine si noua randul.

„Iubirea lui Dumnezeu fata de cel mai mare pacatos este mai mare decat iubirea celui mai mare sfant fata de Dumnezeu. Dumnezeu nu ne cere minuni. Pe acelea le face El.”
Parintele Arsenie Boca

24+ cu 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anastasia_7 spune:

Altesa, ce frumos e Noah....

„Iubirea lui Dumnezeu fata de cel mai mare pacatos este mai mare decat iubirea celui mai mare sfant fata de Dumnezeu. Dumnezeu nu ne cere minuni. Pe acelea le face El.”
Parintele Arsenie Boca

24+ cu 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jessamine spune:

buna,
mai aveti locuri libere?
ma primiti si pe mine ?

32+
DPN 12 ian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelaradu spune:

Citat:
citat din mesajul lui jessamine

buna,
mai aveti locuri libere?
ma primiti si pe mine ?

32+
DPN 12 ian

Hai ca este loc destul!
Anastasia si mie imi place Noah foarte mult. Pe bebeii tai cum ii vom alinta? V-ai hotarat asupra numelor?
Anda Super pozicile! Si Carina e o frumusete si o dulceata! Cum pupa ea burtica

26+ cu pisicutza Iris Myra Nicolaou
http://flowerspeaking.wordpress.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalitzuza spune:

Buna seara mamici si burtici !
Beatrix felicitari mamico ptr baietel sa te faci repede bine.Bun venit micutului SVEN sa fie sanatos , papacios , sa va aduca numai bucurii.
Anastasia bun venit si felicitari ptr gemenei, sarcina usoara si bebelusi sanatosi !
Jassmine bine ai venit si sarcina usoara cu bebelus sanatos si la termen.

32 + de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALTESA spune:

jessamine binenteles ca e loc bine ai venit.

Tu cum stai cu pregatirile ,bagajel facut ceva,hainute ,patut ?

Ai fost la morfo acum la 32 cate kh are bebelu cum o sa-l cheme zi-ne tot ce se poate .

Apropo de bagajul de spital la un momendat parca MYlady spunea ca ne arata cum se fac tampoanele de vata sau ma insel.

oricum pentru cele care inca nu v-ati luat vata si tifon steril sa stiti ca se gaseste in farmacii si pe nu stiu ce site gata facute si se numesc TORSOANE asta mi-a spus-o medicul gineco.

33+ cu baby Rafael-Ioan

Mergi la inceput