Bulgarasi de ian-feb 2012 (36)Bun venit bb Sven!

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alina_anto spune:

AVEM PRIMUL BULGARAS!!!!
Bine ai venit pe lume SVEN!!!
La multi ani!! sa fii sanatos si norocos!

Iar tie, mami beatrix iti dorim refacere rapida!

Alina 31+cu Robert-Andrei si mamica fericita de ScortzisoaraSara-Maria (09.05.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anahadasa spune:

Buna tuturor!
Emotionanta veste, si mie mi-au dat lacrimile! Bine ai venit draga Sven si Felicitari! spun si eu mamicii Beatrix, Dumnezeu sa va dea sanatate, putere sa cresteti repede, mamica sa se refaca si o asteptam printre noi cu poze si povestea nasterii!
Lady, sunt neplaceri care te intristeaza, insa nu te lasa doborata de ele, important e ca voi sa fiti bine ca familie, sa fiti sanatosi, ca profesional ai timp sa avansezi toata viata. In perioada asta fetitele sunt cele care au nevoie de atentia ta exclusiva, si sotul, celelalte trec pe locul doi. Si stiu ca financiar va fi mai greu, dar lasa ca va ajuta Dumnezeu sa treceti cu bine peste toate! Esti o luptatoare, capul sus si doar inainte!
Mihaela, Dumnezeu sa-ti indeplineasca dorinta si multa sanatate!

Ana, mami de doi strengari si 32+ cu

https://picasaweb.google.com/home

Mergi la inceput

Eu am trebaluit putin prin casa, acum merg sa pregatesc pranzul.

Sara i-a scris lui mos Nicolae. isi doreste o papusa Barbie-fluturas (pe care deja i-a luat-o sora-mea), acadele (asta pt ca nu mananca de obicei) si o papusa-baietel pe care a vazut-o in reclame (acum am intrat pe net sa o comand. Desi e redusa, tot mi se pare multicel...pt ce ar trebui sa aduca mos Nicolae...Pai asa, ce ne facem de Craciun???).
Asta e papusa: http://www.bestkids.ro/showproduct.aspx?ProductID=4011&SEName=papusa-cicciobello

Alina 31+cu Robert-Andrei si mamica fericita de ScortzisoaraSara-Maria (09.05.2008)

Mergi la inceput

Mihaela, ma bucur ca ne-ai scris. Eu mai citesc uneori la aspirante. Sper sa ai marea bucurie sa descoperi luna asta cele 2 liniute!

Lady, off, cand zici ca scapi de una dai de alta.. Ce sa zic, nici mie nu mi-ar pica bine , dar din pacate n-ai ce sa faci, cum sa schimbi situatia..

Ileana, eu am dormit binisor. Tu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulinuta27 spune:

cred ca am ales numele: Filip Andrei! cum vi se pare?

alina Rares vrea 'fabrica de ciocolata'...a vazut el la tv..si eu nu gasesc nimic pe net

bulinuta mamica de bulinel dragutel (19.07.2006 - 9:37) si 26+

Poze noi

www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anahadasa spune:

Bulinuta, si copiii mei vor FILIP pt fratiorul lor, dar nu gasim varianta feminina care sa ne placa... E tare frumoasa combinatia aleasa de voi, mie imi place mult!

Ana, mami de doi strengari si 32+ cu

https://picasaweb.google.com/home

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Alina, off, a facut ravagii printre fetite Ciciobello asta, si fii-mea si-l doreste dar ea il primeste de Mos Craciun impreuna cu un carucior adecvat pt el. De Mos Nicolae mi-a spus ca-si doreste jocul Play-Doh cu inghetata, nu vreau sa imi imaginez ce va face prin sufragerie. I-am mai luat jocuri Play-Doh si mi-a umplut tot parchetul, geamurile, peretii de firimituri de plastilina colorata.
Bulinutza, si mie imi place mult numele ales!

de Maria Cornelia (20.09.2006) si 32+ cu Ioana Teodora
Din ce in ce mai mare
Perlute de domnisoara

Bobuletul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Citat:
citat din mesajul lui bulinuta27

alina Rares vrea 'fabrica de ciocolata'...a vazut el la tv..si eu nu gasesc nimic pe net

Bulinutza, asta cauti?

de Maria Cornelia (20.09.2006) si 32+ cu Ioana Teodora
Din ce in ce mai mare
Perlute de domnisoara

Bobuletul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulinuta27 spune:

ana lexi ma bucur mult ca va place numele

lexi esti mana cereasca...am cautat de mi-a venit rau...uraaaa...sarumanaa

bulinuta mamica de bulinel dragutel (19.07.2006 - 9:37) si 26+

Poze noi

www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danezza spune:

Doamneee .. lipsesc si eu cateva ore, gasesc multe pagini scrise si .. un bebelus venit deja?
mi-a venit sa plang de emotie
Bine ai venit bebe mic, sa te faci repede mare si Bea .. refacere rapida!

in 28+ de fetita cu fundita
Doamne ajuta!
MTHFR C677 Homozigot

Mergi la inceput