FIV in Ungaria 144

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns jaguar spune:

Buna seara
Lorii bravooo ai umplut cartonul
endo e f bun si poate mai salta si din outele mai mici
Baftaaa
Lyly
Samirutza
Ioana
Toate gandurile bune si energia pozitiva spre voi
o seara buna sa aveti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 5ab1na spune:

lyly, samira, lorena multa bafta
nu stiu daca am sarit pe cineva- Ungaria. sper sa nu.
bombi te astept
asa ai vrut tu sau asa a considerat doctorul nu stiu ce tehnica mai complicata de PGD? nu ai putea face o metoda care sa-ti asigure si transferul in aceeasi luna?
samira cum e cu inhibarea? te simt mai cu 'nerv.
lorena...se mai aduna ovocite ai sa vezi.
lyly pumnii stransi si vine Mosul cu barza dupa el.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adipapazi spune:

muaaaaaaaaama, lorena, ce vesti beeeeeeton. bravo, pk e incantat, nu? si endo e bun, toate sunt very ok. tinem pumnii.
samira, te las cu husbandu in intimitate maine dimine, nu pot pt ca sa las biblioteca nici kiar pt europa toata, plus ca ar trebui sa stea socrela all day long si mi-e tarsha sa ma milogesc again. aldat, sa ma aranjez mai din timp, ca daca vreau sa pup si ceva ore lubere de 1 decembrie, nu sa poate si shopping.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana3110 spune:

merci jaguar
merci Lorena de stiri! Bafta la crescut outze si sa ne vedem cu bine. Eu merg la c;linica miercuri la 11.30.
Da-mi mesaj si ne vedem cumva
BAFTA
Samira- ti-am dat pm
eu nu stiu daca l-am activat ca ma omoara tehnica asta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bombi spune:

Citat:
citat din mesajul lui 5ab1na
bombi te astept
asa ai vrut tu sau asa a considerat doctorul nu stiu ce tehnica mai complicata de PGD? nu ai putea face o metoda care sa-ti asigure si transferul in aceeasi luna?

apreciez ca te gindesti la mine
10 bucati intre 4-8 mm si 2 mai mari de 10, respectiv 12 care se vor rascoace. endo ff mic: 4.
am decis noi sa facem CGH pt ca e mai cuprinzatoare (asta vara au avut ei initiativa sa foloseasca aceasta metoda pt celulele la care nu aveau rezultat concludent la FISH. Si au fost embrioni care ar fi avut rezultat pozitiv la FISH dpdv al translocatiei, dar aveau alte defecte cromozomiale)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorenaflore spune:

Ioana, noi o sa fim la clinica miercuri la 9.00. Nu cred ca stam pana la 11, dar poate luam legatura... sau putem stabili ora de intalnire, miercuri la Mamut in fata la ora 15.00. Noi mai mult pe aici mancam. Este mai scump decat la Eleven, dar mancarea e mai putin sarata.

LORI

Mergi la inceput

Lilysor,

mai mult ne-am plimbat. Am profitat ca mai e Betty, maine pleaca si ea... M-am invatat prost, la inceput am fost cu voi, pe urma cu Betty, sper sa o cunosc si pe Ioana.
Am fost si la shopingareala, dar asa in secundar, cand mi-a iesit ceva in cale...
Te pup dulce

LORI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adipapazi spune:

cine e betty?

Mergi la inceput

Betty e o colega de serviciu si o prietena foarte buna, care nu stie cum sa faca sa-mi boteze un copil, dar e la batalie su nasa mea care ma asteapta cu limba scoasa....

LORI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 5ab1na spune:

bombi nu ma pricep dar e bine daca se rascoc ovocitele alea???
hm....si ai avut protocol lung...

Mergi la inceput