Legea maidanezilor- reactii

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Citat:
citat din mesajul lui boticelina
Nu vreti sa stiti cum am rezolvat problema

Monica si Nancy, 04.07.2008
"If you are unware of your choices, then you have none"

Nu e nevoie sa spui, cand autoritatile responsabile refuza sa iti acorde orice ajutor, rezolvi situatia pe cont propriu. S-a mai intamplat.

Blogul meu - de la noi, pentru ei!

Bazar general - fiecare implicare conteaza!

Lucrusoare de vanzare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

Citat:
citat din mesajul lui boticelina

Au refuzat si veterinarii si serviciile de ecarisaj, au spus ca atata vreme cat nu e bolnav in stadiul terminal sau nu are rabie ei nu pot face nimic. Nu vreti sa stiti cum am rezolvat problema

Cum adica au refuzat?

Tata a chemat veterinarul sa-l eutanasieze pe Bobitzaca saracul il batuse cineva si nu mai putea merge,era in ultimul stadiu de suferintza!Bineintzeles ca tata a plecat de acasasi nu va spun cum era cind mi-a povestit de Bobi!Bobi era un maidanez care s-a pripasit pe la usa tatei ,cu niste ochi blinzi tare de tot!Tata este vaduv si au avut momente foarte frumoase impreuna!

Acum o are pe Misu o tigroaica de pisica!

Scuze de off topic,cred ca mi-e dor de tata!

Dana

www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliana_2007 spune:

Sincer imi pare rau de aceste animale,dar consider ca este mai bine sa se faca ceva pana la urma in legatura cu acesti caine pentru nu este ok sa stea pe strazi,sunt si purtatori de diferite boli,copii au tendinta sa puna mana pe ei si in plus de asta oricat de mult cunosti un caine maidanez care sta in fata blocului si ii dai mancare zi poate vre-odata i se pare ceva ciudat la tine si te poate musca.Nu ai baza nici pe cainele pe care il cresti in propria casa.Este totusi un animal si nu te poti baza pe faptul ca ii esti stapan si nu te va musca niciodata.Au fost atatea cazuri.Si eu am caine in curte dar nu-l tin in casa,are curtea lui separat,copilul nu ajunge la el si are analizele si vaccinurile la zi facute.Cu asta sunt de acord.Cu statul lor pe strada nu si atunci este clar ca trebuie sa se faca ceva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boticelina spune:

Ecarisajul ne-a refuzat pe motiv ca nu e caine fara stapan (era al nostru, vaccinat, deparazitat, cu carnet de sanatate), veterinarul ne-a refuzat pe motiv ca nu are voie sa omoare un animal sanatos, chiar daca e agresiv si stapanul i-o cere. Etica profesionala.

Cainele incepuse sa aiba comportament aberant, a muscat 3 vecini, dintre care un copil de vreo 7 ani, plus pe mama. Ce sa facem, sa-l reclame mama pe tata (in calitate de proprietar al cainelui) la politie? Am zis merci ca nu ne-au reclamat vecinii muscati. A trebuit sa faca tatal meu the dirty job, dar credeti-ma ca n-a fost om o luna dupa aceea

Edit: am incercat sa gasim cea mai umana solutie la momentul respectiv, am scris atunci inclusiv pe forum cerand sfaturi. Singura concluzie a fost ca suntem niste brute care si-au luat caine si acum vor sa scape de el

Mergi la inceput