Charles, regele Romaniei

Charles, regele Romaniei | Autor: desprecopii

Link direct la acest mesaj

Ziarele britanice si chiar si unele europene se joaca putin cu ideea ca Charles ar putea fi ... regele Romaniei ...mai ales ca el isi revendica niste gene de la Vlad Dracul (Tepes) si are o mare dragoste pentru Romania...
Oricum e amuzanta ideea, voi ce spuneti?

http://www.dailymail.co.uk/femail/article-2065174/Prince-Charles-king--ROMANIA-revealing-related-Vlad-Impaler.html

Sanatate si o zi cu soare va doresc!

Linkurile mele: Supereva.ro | Blogul meu | www.facebook.com/#!/desprecopiicom" target="_blank">DC pe Facebook

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Pot sa dau din gene?

Eu pur si simplu / Pagina legislativa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AkaManah spune:

Ar fi o ideie mai ales ca exista unele asemanari cu regele Ferdinand...urechile! La modul serios e o aiureala extrema! Legatura cu Vlad Tepes e propaganda pura. De ce nu a spus ca se inrudeste cu Basarab I ca era si acesta exact din aceiasi linie cu Vlad a lui Draculea?Pentru ca habar nu au vesticii cine este, probabil. In orice caz o gluma buna si trebuie sa ramana la acest stadiu. Noi avem rege, unul cu greseli majore, dar nu il vrem. La ce bun unul nou chiar daca sunt veri?

Lasati-va de fumat, renuntati la alcool, treceti la o dieta sanatoasa, nu mancati seara tarziu si in doua saptamani o sa pierdeti 14 zile!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dicirstea spune:

Citat:
citat din mesajul lui AkaManah

Lasati-va de fumat, renuntati la alcool, treceti la o dieta sanatoasa, nu mancati seara tarziu si in doua saptamani o sa pierdeti 14 zile!

Acum mi-a sarit in ochi semnatura ta si mi-a mai imprastiat nervii

Si la subiect....regele Romaniei nu e...dar ministrul turismului este se plimba pe banii lui, apare in filme de promovare a Romaniei pe care nu le platim noi...

CAPRA CU 2 IEZI

mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian (03.06.2009)

MINUNEA MEA;www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2, A DOUA MINUNE, MOS CRACIUN 2010

CE AM EU DE OFERIT

www.desprecopii.com/pozeconcurs/ShowPhoto.asp?url=upload/Vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta/dcc1.jpg" target="_blank"> VREM PE SKYJET!!
www.desprecopii.com/pozeconcurs/ShowPhoto.asp?url=upload/Vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta/dcc2.jpg" target="_blank"> NU MAI VREAU SABII TOATA VIATA!!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta&page=7" target="_blank"> A INCEPUT VOTAREA!

www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius! ; Sa o ajutam pe Georgi sa mearga ; Manu - papusa fara picioare

Mergi la inceput