Servus si bine v-am gasit

Servus si bine v-am gasit | Autor: omvv

Link direct la acest mesaj

Servus,

Ma bucur nespus ca am gasit acest forum si sper ca unele din intrabarile mele isi vor afla raspunsul aici.

De ceva vreme ma gandesc sa devin mamica si asta a deschis usa la mii de intrebari.
Intrucat cariera a fost intotdeauna pe primul plan a avea un copil a parut de multe ori ceva de neimaginat.
Acum mai am cateva luni si implinesc 35 de ani si ma intreb daca e ok sa mai am un copil sau daca nu cumva sunt prea in varsta.
La un moment dat chiar m-am gandit sa adopt un copil si chiar vreau sa adopt unul indiferent daca voi avea unul al meu.(nascut de mine)

Cam cu aceste ganduri m-am inregistrat astazi pe acest site si sunt curioasa sa citesc din postarilor altor femei care au trecut sau trec prin momente similare.

Bine v-am gasit,
OM

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns desprecopii spune:

buna si bine ai venit la Desprecopii!

Aici vei gasi raspunsuri la multe intrebarile tale si desigur, prietenie si suport.
Aici este locul de intrare in comunitate - te sfatuiesc sa pui intrebarile intr-o sectiune specializata a forumului.

succes si numai bine

Sanatate si o zi cu soare va doresc!

Linkurile mele: Supereva.ro | Blogul meu | www.facebook.com/#!/desprecopiicom" target="_blank">DC pe Facebook

Mergi la inceput