Servus,
Ma bucur nespus ca am gasit acest forum si sper ca unele din intrabarile mele isi vor afla raspunsul aici.
De ceva vreme ma gandesc sa devin mamica si asta a deschis usa la mii de intrebari.
Intrucat cariera a fost intotdeauna pe primul plan a avea un copil a parut de multe ori ceva de neimaginat.
Acum mai am cateva luni si implinesc 35 de ani si ma intreb daca e ok sa mai am un copil sau daca nu cumva sunt prea in varsta.
La un moment dat chiar m-am gandit sa adopt un copil si chiar vreau sa adopt unul indiferent daca voi avea unul al meu.(nascut de mine)
Cam cu aceste ganduri m-am inregistrat astazi pe acest site si sunt curioasa sa citesc din postarilor altor femei care au trecut sau trec prin momente similare.
Bine v-am gasit,
OM
buna si bine ai venit la Desprecopii!
Aici vei gasi raspunsuri la multe intrebarile tale si desigur, prietenie si suport.
Aici este locul de intrare in comunitate - te sfatuiesc sa pui intrebarile intr-o sectiune specializata a forumului.
succes si numai bine
Sanatate si o zi cu soare va doresc!
Linkurile mele: Supereva.ro | Blogul meu | www.facebook.com/#!/desprecopiicom" target="_blank">DC pe Facebook