INSEMINARE 83
Raspunsuri - Pagina 9
Monique77 spune:
fetelor,
am venit si eu de la eco' acum juma de ora
am stat vreo 2 ore pe acolo
doctorita mea nu e (mi-a zis de alaltaieri ca nu este)
m-a vazut medicul de garda
care zicea (ca m-a apucat si disperarea) ca sa vedem (m-a pus sa fac un teste de ovu') care a iesit negativ
ca sa mai stam ca nush' ce, ca nu e pozitiv
i-am zis, doamna sunt ziua 12, ovulez singura, am ciclul de 24 zile (plus ca la mine a doua liniuta tine doar cateva ore si nu e relevant ca n-a iesit pozitiv acum...)
ca ea zicea ca sa vedem, ca sa mai fac un test maine si poate injectia maine seara si sa vin luni
auziti voi, ca m-au lujat toate spumele....
in fine, a sunat-o in final pe dr. mea, care a zis ca tre' sa vb cu dr. matei, biologul, sa vada daca e maine si sa o sun la ora 12:00
pai eu ce fac acum daca nu e aia maine? pierd luna asta? pierd inseminarea?
am venit si am tras o portie zdravana de plans....
endometrul e de 6.8 - spre 7 mm
foliculi am pe dreptul: 2 bucati de 22 mm
pe stangul alte 3 bucati de aprox. 16-17 mm......
deci stau bine, m-am linistit cu endometrul
sunt agitata cu 'timingul'....
Tratament pregatitor sarcina: Femibion1 1/zi, MagneB6 (470 mg) 2/zi, Q10 (120 mg) 1/zi si Vitamina E forte (120 mg) - primele 10 zile din CM, Aspenter (75 mg) 1/zi, Vitamina C (120 mg) 1/zi, Acid folic (5 mg) - 1/zi
Monique77 spune:
deci da, pierd luna
mi-au zis sa vin luni
iar eu nu sunt de acord
o sa imi fac injectia de declansare azi....si asta e
incercam tot natural....luna asta
Tratament pregatitor sarcina: Femibion1 1/zi, MagneB6 (470 mg) 2/zi, Q10 (120 mg) 1/zi si Vitamina E forte (120 mg) - primele 10 zile din CM, Aspenter (75 mg) 1/zi, Vitamina C (120 mg) 1/zi, Acid folic (5 mg) - 1/zi
evaioanna spune:
Monique, felicitari pentru endometru si imi pare rau de tot ce ai patit; era mult prea tarziu pentru inseminare si eu tot asa as face - as grabi injectia.
Sper sa nu se supere careva pe mine, am modificat mesajul de dimineata si am sters postarea pentru ca nu am vrut sa creez probleme.
angelica28 spune:
Adipink ,AM FACUT-O DE OAIE ...............scuza-ma iubita ,nu mi-am dat seama ca te deranjeaza ca am copiat in partea cealalta postarea ta ,dar eu nu am facut-o cu rea intentie ,din contra ,asa cum ti-am si spus este bine de stiut si partea negativa ,asa suntem puse in garda ,si daca avem nelamuriri sa insistam pe ele ,eu nu am luat-o ca pe o reclama negativa a dr ,nu mi-a schimbat cu nimic parerea ,el este medicul care sunt convinsa ca ma va ajuta sa imi aduc copilul pe lume ,si asa cum am mai scris este si el om ..........nu exista perfectiune in nimic!Imi cer scuze inca o data daca te-am suparat!
Mutatia677-in stare homozigota
Mutatia844g -in stare heterozigota
4 INSEMINARI ,O SARCINA OBTINUTA NATURAL IN IUNIE 2010,OPRITA DIN EVOLUTIE LA 13 SAPTAMINI,O INSEMINARE REUSITA IN IUNIE 2011,OPRITA SI ACEASTA SARCINA DIN EVOLUTIE LA 9 SAPTAMINI
Tratament actual inainte de sarcina:femibion1 1/zi,acid folic1/zi ;magmeB61/zi;vit E3/zi;cetebe1/zi,
Va urma FIV in ianuarie.
"In momentul in care un copil s-a nascut, s-a nascut si mama.Ea nu a existat inainte.Femeia existase , dar nu si mama. O mama este ceva absolut nou.”
Rajneesh
alexa78 spune:
Monica, ti-am trimis PM
MTHFR A1298C heterozigot, PAI 4G homozigot
2 IA reusite dar pierdute la 6 sapt
Alex34 spune:
Monique, iti dau un sfat pt. a evita pe viitor sa patesti la fel. Incearca sa ajungi in legatura directa cu biologul, nu te lasa intermediata de ginecolog, pt ca lui/ei nu ii pasa f mult daca tu ramai luna asta sau peste 3 luni, mai cotizezi intre timp, intelegi?
Biologii prin natura muncii lor sunt mult mai intelegatori la anumite situatii speciale(ora sau zi nepotrivita )
Eu maine sunt programata la ora 12 pt IA, am pregatit terenul fara sa stiu ca biologul nu e in tara. Am sunat-o, mi-a spus ca urmeaza sa ajunga candva in noaptea asta, cand i-am prezentat situatia ca totul e calculat, mi-a zis ca la 8 dimineata e la laborator sa inceapa prepararea spermei.Nu vreau sa zic ca sunt toti asa, dar cu siguranta f multi dintre ei inteleg termenul de "urgenta". Nu te baza pe ginecologul tau, pt ca nu va insista pt tine, e mai usor sa te amane inca o luna.
Monique77 spune:
fetelor,
multumesc de sfaturi
va scriu acum pentru ca am rezolvat situatia
miky a sunat-o pe doctorita ei si a rugat-o sa ma primeasca sa vorbim
dansa mi-a zis ca daca gasesc biolog ea im i face maine, Duminica, 04 decembrie inseminarea
am reusit sa gasesc biolog deci maine la ora 9 suntem la clinica sa preparam sperma si apoi la spital sa facem inseminarea
cat despre reclama negativa: lumea are tot dreptul sa stie si e bine sa mentionam lucrurile negative care ne afecteaza - astfel putem scuti pe altii de aceleasi experiente neplacute
spre exemplu acum - voi face o reclama super negativa spitalului CFR2 si in special doctoritei Buse (de care oricum n-am mai auzit si despre care n-am gasit nimic nici macar pe net) dar in care am crezxut, sperand tocmai ca fiind poate necunoscuta va fi mai atenta
aiurea - indiferenta si comoditatea ei m-au costat o zi groaznica, ziua de ieri. am plans, am dat telefoane, m-am agitat si pana la urma am reusit
ea n-a avut nici macar bunul simt sa raspunda la telefon (desi imi spusese sa o sun).
in plus, cand am incercat sa ii spun ca luni e prea tarziu p mine, pentru inseminare (fiind deja ziua 15, eu cu ciclu de 24 zile si ovulatie in ziua 11-12 cel tarziu) mi-a spus ca nu ii place tonul meu (desi eram f civilizata, constientizand ca vb cu un doctor si dorindu-mi sa o conving sa facem mai devreme) si sa vorbim peste umatate de ora, sa ma calmez. i-am spus ca n u sunt agitata si ca vobesc chiar civilizat dar mi-a inchis efectiv telefonul inh nas
am de gand ca maine, dupa inseminare, sa ii dau un mesaj in care sa o anunt ca am reusit sa fac inseminarea cu niste oameni carora le pasa si, ca, am ovulat azi, nu cum spunea ea
a, inca ceva: mi-a zis la telegfon ca nu am cum sa ovulez cu climen....daaaaa
aberant nu?
adica, ce inteleg eu, ca nu ovulez daca iau climen???!!!???
ineptie..ma rog
concluzia este ca pare intelegatoare, atenta, insa nu este chiar asa
bataie de joc
si spun tuturor pentru ca vreau sa evitati pe cat puteti experientele neplacute
asa cum mie mi-ar placea sa stiu, asa cred ca si voua v-ar placea
hai ca m-am intins destul
va pup pe ziua de azi
va scriu maine, cand vin
tineti-mi pumniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Alex34 spune:
succes iti doresc din toata inima si tine-ne la curent.
eu am facut-o azi la 12, un pic mai dificil decat trebuia, nu a reusit prea usor sa intre in col,dar in final misiune indeplinita.:)
sa speram acum ca si micutii isi vor face treaba .
Monique77 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Alex34 succes iti doresc din toata inima si tine-ne la curent. eu am facut-o azi la 12, un pic mai dificil decat trebuia, nu a reusit prea usor sa intre in col,dar in final misiune indeplinita.:) sa speram acum ca si micutii isi vor face treaba . |
suuper Alex
sa fie cu noroc
de ce a fost greu cu colul?
nu ti-a zis?