INSEMINARE 83
Raspunsuri - Pagina 5
evaioanna spune:
Buna dimineata,
Felicitari Dankuta pentru rezultat!
Monique, la CF2 exista un pret fix al inseminarii (cum stiu ca e la Giulesti) sau merge "cu cat se da la doctora"?
angelica28 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui AlexaB Operatia e Ok. Mai mult asteptarea doare decat recuperarea. Sa vorbesti cu anestezistul sa ii dai ceva banuti in plus si sa ii spui ca iti este f rau dupa anesezie si vomiti foarte mult. O sa iti dea niste antivomitive chiar inainte sa te scoata din sala si iti va fi super bine. O sa poti sa te recuperezi fara sa iti fie rau. Vomatul e groaznic la o burtica taiata. Eu am 3 cicatrici micute, 2 la trompe si una chiar la buric .. nici nu se va vedea. Vorbeste cu doctorul. Eu acum sunt la a4a zi dupa operatie si sunt supet. Ce ce drept nu alerg si nu ridic greutati. Nu iti face griji, totul va bine. Sa iti isi dopuri de urechi sa te poti odihni daca e galagie la reanimare sau in salon. 6 IA nereusite; Trompe spiralate; MTHFR homozigot; FSH 11.64; AMH 8.17 |
EU FAC LAPOROSCOPIA LA MEDLIFE,NU CRED CA VA FI CAZUL DE AGLOMERATIE PREA MARE IN SALON ,DE GALAGIE ,IAR DESPRE RAU CA SA ZIC ,AM FACUT VREO 4 ANESTEZI GENERALE LA VIATA MEA ,SI NU AM AVUT ABSOLUT NIMIC APOI,DUPA CE IMI TRECE AMETEALA SUNT FRESH,SPER CA ACUM SA NU FIE ALTFEL .......VROIAM SA TE INTREB ......AM AUZIT CA AI DURERI DE UMERI DUPA OPERATIE ,ASA ESTE?
Mutatia677-in stare homozigota
Mutatia844g -in stare heterozigota
4 INSEMINARI ,O SARCINA OBTINUTA NATURAL IN IUNIE 2010,OPRITA DIN EVOLUTIE LA 13 SAPTAMINI,O INSEMINARE REUSITA IN IUNIE 2011,OPRITA SI ACEASTA SARCINA DIN EVOLUTIE LA 9 SAPTAMINI
Tratament actual inainte de sarcina:femibion1 1/zi,acid folic1/zi ;magmeB61/zi;vit E3/zi;cetebe1/zi,
Va urma FIV in ianuarie.
"In momentul in care un copil s-a nascut, s-a nascut si mama.Ea nu a existat inainte.Femeia existase , dar nu si mama. O mama este ceva absolut nou.”
Rajneesh
miky82 spune:
Buna fetelor,
Angelica eu nu am avut durere de umeri, nu cred ca este o regula, in schimb au am avut o febra musculara la abdomen dar cred ca din cauza gazului acela care se baga pentru a face loc la instrumente. Cand te-ai programat? tin pumnii sa vi cu vesti bune.
In curand
Dumnezeu sa ne ajute sa devenim mamici!
anticorpi antispermatici, ovare polichistice, endometrioza
angelica28 spune:
MAINE LA 10:30 INTRU IN SALA DE OPERATI ,MI-E O FRICA DE MOR!
Mutatia677-in stare homozigota
Mutatia844g -in stare heterozigota
4 INSEMINARI ,O SARCINA OBTINUTA NATURAL IN IUNIE 2010,OPRITA DIN EVOLUTIE LA 13 SAPTAMINI,O INSEMINARE REUSITA IN IUNIE 2011,OPRITA SI ACEASTA SARCINA DIN EVOLUTIE LA 9 SAPTAMINI
Tratament actual inainte de sarcina:femibion1 1/zi,acid folic1/zi ;magmeB61/zi;vit E3/zi;cetebe1/zi,
Va urma FIV in ianuarie.
"In momentul in care un copil s-a nascut, s-a nascut si mama.Ea nu a existat inainte.Femeia existase , dar nu si mama. O mama este ceva absolut nou.”
Rajneesh
adinutapop spune:
Angelica, eu am facut laparo in iulie anul asta si mi s-a parut o operatie usoara.
Intr-adevar, asteptarea e mai grea, eu nu aveam tote analizele ok, insa eram nerabdatoare sa ma operez,pentru ca imi spusese dr. ca am hydrosalpinx. Deci m-am dus pregatita pt. ce era mai rau si surpriza: trompe in regula.Eu m-am recuperat f. repede, nu e o operatie grea dupa mine.
Cu incredere in Dumnezeu treci si peste asta!
evaioanna spune:
Buna seara,
Angelica, bafta la laparo si curaj! Va trece repede.
Eu am fost azi la eco de monitorizare (ziua 9) si se pare ca ovulez destul de devreme; am raspuns la tratamentul cu Clostylbegit (am 2 foliculi dominanti pe ovarul drept de 16 si 17 mm) insa pe de alta parte clomifenul mi-a mentinut endometrul subtire - doar 4,4 mm sau putin peste.
Maine la 3 fac pregnyl iar miercuri la 3 inseminarea (daca proba sotului va fi ok); dr spera sa creasca endometrul la 6 mm; se pare ca e nevoie sa fie de peste 6 mm dupa 5 zile de la ovulatie, adica cand ar trebui sa se implanteze sarcina in uter; credeti ca e posibil sa creasca intr-o saptamana la minim 6 mm?
dankutza spune:
Adi clomifenul e cu 2 taisuri. Rezolva una, strica alta. Eu te-as sfatui sa te dai cu Oestrogel ( 2 spatule pe zi) si sa pui si Viviflor (vaginal). Fac minuni! Intreab-o pe Lauricea. Ea a reusit sa-si cresca endo destul de bine, in doar cateva zile. Acum, ce ai de pierdut? Uneori, ingrasatul porcului in ajun reuseste. Tine-ne la curent! Multa bafta!
Angi ma gandesc la tine. Doamne ajuta, sa treci cu bine peste operatie.
Monique77 spune:
citat din mesajul lui adipink2000 Buna dimineata, Felicitari Dankuta pentru rezultat! Monique, la CF2 exista un pret fix al inseminarii (cum stiu ca e la Giulesti) sau merge "cu cat se da la doctora"? |
astazi am intrebat
si mi-au zis ca nu exista o grila tarifara. din cum s-a exprimat inteleg ca doar ce le dau lor....
Tratament pregatitor sarcina: Femibion1 1/zi, MagneB6 (470 mg) 2/zi, Q10 (120 mg) 1/zi si Vitamina E forte (120 mg) - primele 10 zile din CM, Aspenter (75 mg) 1/zi, Vitamina C (120 mg) 1/zi, Acid folic (5 mg) - 1/zi
Monique77 spune:
citat din mesajul lui adipink2000 Buna seara, Angelica, bafta la laparo si curaj! Va trece repede. Eu am fost azi la eco de monitorizare (ziua 9) si se pare ca ovulez destul de devreme; am raspuns la tratamentul cu Clostylbegit (am 2 foliculi dominanti pe ovarul drept de 16 si 17 mm) insa pe de alta parte clomifenul mi-a mentinut endometrul subtire - doar 4,4 mm sau putin peste. Maine la 3 fac pregnyl iar miercuri la 3 inseminarea (daca proba sotului va fi ok); dr spera sa creasca endometrul la 6 mm; se pare ca e nevoie sa fie de peste 6 mm dupa 5 zile de la ovulatie, adica cand ar trebui sa se implanteze sarcina in uter; credeti ca e posibil sa creasca intr-o saptamana la minim 6 mm? |
adi eu sunt azi ziua 9 si am endometrul de 2.9 mm deci....
va trebui sa beau si jumatate de pahar de vin diseara si sa imi cumpar si oestrogel...... sa dau acolo, ca daca nu creste suficient cica nu facem inseminare.....
maine ma duc iar la eco'
ar trebui sa ovulez in ziua 12
Tratament pregatitor sarcina: Femibion1 1/zi, MagneB6 (470 mg) 2/zi, Q10 (120 mg) 1/zi si Vitamina E forte (120 mg) - primele 10 zile din CM, Aspenter (75 mg) 1/zi, Vitamina C (120 mg) 1/zi, Acid folic (5 mg) - 1/zi
Monique77 spune:
citat din mesajul lui dankutza Adi clomifenul e cu 2 taisuri. Rezolva una, strica alta. Eu te-as sfatui sa te dai cu Oestrogel ( 2 spatule pe zi) si sa pui si Viviflor (vaginal). Fac minuni! Intreab-o pe Lauricea. Ea a reusit sa-si cresca endo destul de bine, in doar cateva zile. Acum, ce ai de pierdut? Uneori, ingrasatul porcului in ajun reuseste. Tine-ne la curent! Multa bafta! Angi ma gandesc la tine. Doamne ajuta, sa treci cu bine peste operatie. |
doua spatule pe zi, amandoua odata?
sau una dimineata, una seara?