INSEMINARE 83

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

Moni mersi ca ai scris tratamanetul sotului tau. Nu stiam de Masculion. O sa-l introduc in schema de tratamnet. Ce nu inteleg eu, este de ce i-a dat in plus cartinina si arginina si vit E, cand deja le contine Spermotrendul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui dankutza

Moni mersi ca ai scris tratamanetul sotului tau. Nu stiam de Masculion. O sa-l introduc in schema de tratamnet. Ce nu inteleg eu, este de ce i-a dat in plus cartinina si arginina si vit E, cand deja le contine Spermotrendul?

Cu pla cu pla'
nush' de ce i-a dat in plus
poate ii trebuia mai puternic nush' ce sa zic....

Tratament pregatitor sarcina: Femibion1 1/zi, MagneB6 (470 mg) 2/zi, Q10 (120 mg) 1/zi si Vitamina E forte (120 mg) - primele 10 zile din CM, Aspenter (75 mg) 1/zi, Vitamina C (120 mg) 1/zi, Acid folic (5 mg) - 1/zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nouasnrs spune:

Buna fetelor, scuze de intarziere. Am facut ieri dubla inseminare, dar nu stiu ce o sa iasa.
Duminica dimineata la ora 8 am facut pregnylul iar la 21.30 seara am ovulat, durerile de ovare m-au tinut pana luni dimineata iar la 09.45 am facut prima inseminare.A doua am facut-o la 16.10. I-am spus docttorului de dureri si de test de ovulatie si a zis ca e bone si ca nu-mi poate fce eco. Asta e, cum o vrea Dumnezeu. La prima inseminare mi-a bagat 15,7 mil cu mobilitate 86,7 %, iar la a doua 12,9 mil cu mobilitate 92,8 %. Tratament femibion, acid folic, utrogestan 3/zi si clexane 0,4 1/zi. Am avut dureri in timpul inseminarii mai ales pe ovarul stang unde am avut foliculi mari, in timpul celei de-a doua dureile nu au fost asa intense. Sper sa fie bine si sa ma ajute Dumnezeu ca alti bani nu mai am.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui nouasnrs

Buna fetelor, scuze de intarziere. Am facut ieri dubla inseminare, dar nu stiu ce o sa iasa.
Duminica dimineata la ora 8 am facut pregnylul iar la 21.30 seara am ovulat, durerile de ovare m-au tinut pana luni dimineata iar la 09.45 am facut prima inseminare.A doua am facut-o la 16.10. I-am spus docttorului de dureri si de test de ovulatie si a zis ca e bone si ca nu-mi poate fce eco. Asta e, cum o vrea Dumnezeu. La prima inseminare mi-a bagat 15,7 mil cu mobilitate 86,7 %, iar la a doua 12,9 mil cu mobilitate 92,8 %. Tratament femibion, acid folic, utrogestan 3/zi si clexane 0,4 1/zi. Am avut dureri in timpul inseminarii mai ales pe ovarul stang unde am avut foliculi mari, in timpul celei de-a doua dureile nu au fost asa intense. Sper sa fie bine si sa ma ajute Dumnezeu ca alti bani nu mai am.

acum intrasem sa te cert ca nu ne zici si noua nimic
daca dr. zice ca e bine, eu zic sa ai incredere
sotul are mobilitate buna, bravo
dar ti-a zis ceva de volum?

Tratament pregatitor sarcina: Femibion1 1/zi, MagneB6 (470 mg) 2/zi, Q10 (120 mg) 1/zi si Vitamina E forte (120 mg) - primele 10 zile din CM, Aspenter (75 mg) 1/zi, Vitamina C (120 mg) 1/zi, Acid folic (5 mg) - 1/zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nouasnrs spune:

Nu mai stiu volumul dar stiu ca au fost 27 si ceva de mil din ambele inseminari.Eu nu sunt neincrezatoare din cauza spermogramei lui ci din cauza faptului ca am ovulat cu o seara inaintede insimare deci cu aprox 12 ore inaintede inseminare eu am ovulat. De asta imi fac griji. As vrea sa imi spuneti si voi parerea voastra.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui nouasnrs

Nu mai stiu volumul dar stiu ca au fost 27 si ceva de mil din ambele inseminari.Eu nu sunt neincrezatoare din cauza spermogramei lui ci din cauza faptului ca am ovulat cu o seara inaintede insimare deci cu aprox 12 ore inaintede inseminare eu am ovulat. De asta imi fac griji. As vrea sa imi spuneti si voi parerea voastra.

Noua, nu ai de ce sa iti faci griji
am mai scris eu aici: dr. mea inainte c u o zi de inseminare, mi-a zis sa fac pregnylul la ora 7 Pm si inseminarea era a doua zi la ora 9 AM
mi-a zis ca ovulul traieste 24 ore dintre care iabil este cu adevarat doar 18 ore
iar eu m-am incadrat in 14 ore nu?

tu esti ok la randul tau - cel putin pentru prima inseminare

deci stai linistita
e ok
ai incredere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinutapop spune:

Fetelor, sa aveti rezultatul mult astepatat va doresc!!!

Am facut si eu gonal 7 zile si am 1 folicul pe ov. stang si doi pe dreptul amandoi cam de aceeasi dimensiune. Dr zice ca e bine, sa vedem... probabil ca vineri dimineata va fi insaminarea.
Vi s-a intamplat la pen-ul de gonal sau de altceva sa nu mai aveti suficient pt. ultima injectie? ca eu asa am patit si am fost foarte atenta sa nu fixez alta cantitate... in fine , peripetii...

Doamne-ajuta tuturor!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xoxojojo spune:

Merci mult miky pt raspuns, sper sa te aud cu vesti bune...Doamne ajuta..cu cat mai multi bebei.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

Adi eu sunt cunostiinta buna de a Gonalului. Daca ai observat, in pen mai ramane ceva, dar el nu mai merge. Am facut ceva investigatii si am aflat ca un pen de 300ui, are de fapt 450ui. Deci, dupa ce termini, cele 300ui, mai merge sa-ti mai faci cu penul, inca 75ui, dupa care nu ma iese nici sa-l bati. Ce crezi ca fac eu? Bag o seringa pt insulina cu ac mic si fin, si cu mare rabdare scot tot-tot, pana la ultiam picatura. Apoi masor pe seringa si vad cate unitati imi fac. Asa ca, indiferent ce doza iti trebuie, e mai rentabil sa-ti cumperi, pen de 300ui, pt ca de fapt cumperi 450ui. Am citit pe niste forumuri din strainatate si asa am aflat.
Sper sa-ti fie de folos informatia.
apropo, ce doza ai facut? Ai facut step up protocol? Eu o sa fac step down protocol.

Mergi la inceput
Mergi la inceput