INSEMINARE 83

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns evaioanna spune:

Multumesc mult de sfaturi si pentru cat ai stat sa imi scrii, sunt lucruri foarte interesante. Sotul a discutat cu un dr biolog, apoi a facut control andrologic, ecografie scrotala, radiografie sa turceasca (recomandata din cauza deficitului izolat de FSH - restul hormonilor fiind in limite) si totul a iesit bine. Ni s-a spus ca, desi nu sta stralucit la capitolul spermograma, nu e el cauza infertilitatii noastre - avand in vedere ca rezultatele la 2 spermograme nu sunt chiar foarte proaste iar una e cu normospermie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelica28 spune:

Prima sarcina sa oprit ca nu am facut tratament pt trombofilie(nu stiam ca o am),iar cea de-a doua ,dupa spusele dr Albu ,a fost o asa zisa aneoploidie,nu ar avea legatura cu trombofilia ca de data aceasta am facut fragmin inca din ziua inseminari.
Tu ai recoltat analizele de trombofilie?

Mutatia677-in stare homozigota
Mutatia844g -in stare heterozigota
4 INSEMINARI ,O SARCINA OBTINUTA NATURAL IN IUNIE 2010,OPRITA DIN EVOLUTIE LA 13 SAPTAMINI,O INSEMINARE REUSITA IN IUNIE 2011,OPRITA SI ACEASTA SARCINA DIN EVOLUTIE LA 9 SAPTAMINI
Tratament actual inainte de sarcina:femibion1 1/zi,acid folic1/zi ;magmeB61/zi;vit E3/zi;cetebe1/zi,
Va urma FIV in ianuarie.

"In momentul in care un copil s-a nascut, s-a nascut si mama.Ea nu a existat inainte.Femeia existase , dar nu si mama. O mama este ceva absolut nou.”
Rajneesh

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nouasnrs spune:

Da Angelica am facut am ambele mutatii PAI heterozigote si MTHFR 1298 A>C homozigot. ALBU zicea sa ii aduc aminte dupa inseminare sa imi dea clexane. E ok doar atat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xoxojojo spune:

Eu am facut a doua inseminare, si mi-a dat acid folic de 5ml, elevit, utrogestan (3/zi) si clexane de 0,6ml, eu avand trombofilia PAI 844g homozigota.....iar rezultatul il voi afla pe 21 Dec. Iti tinem pumnii pentru maine, sa ne spui cum a fost.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nouasnrs spune:

Sa speram ca va fi bine ca ma dor tare ovarele si cred ca ovulez acum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelica28 spune:

Citat:
citat din mesajul lui nouasnrs

Da Angelica am facut am ambele mutatii PAI heterozigote si MTHFR 1298 A>C homozigot. ALBU zicea sa ii aduc aminte dupa inseminare sa imi dea clexane. E ok doar atat?

O sa iti dea clexane ,utrogestan ,acid folic,si posibil si duphaston!
Bafta multa si RELAXEAZATE!!!!!!!!!!!

Mutatia677-in stare homozigota
Mutatia844g -in stare heterozigota
4 INSEMINARI ,O SARCINA OBTINUTA NATURAL IN IUNIE 2010,OPRITA DIN EVOLUTIE LA 13 SAPTAMINI,O INSEMINARE REUSITA IN IUNIE 2011,OPRITA SI ACEASTA SARCINA DIN EVOLUTIE LA 9 SAPTAMINI
Tratament actual inainte de sarcina:femibion1 1/zi,acid folic1/zi ;magmeB61/zi;vit E3/zi;cetebe1/zi,
Va urma FIV in ianuarie.

"In momentul in care un copil s-a nascut, s-a nascut si mama.Ea nu a existat inainte.Femeia existase , dar nu si mama. O mama este ceva absolut nou.”
Rajneesh

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui adipink2000

Multumesc mult de sfaturi si pentru cat ai stat sa imi scrii, sunt lucruri foarte interesante. Sotul a discutat cu un dr biolog, apoi a facut control andrologic, ecografie scrotala, radiografie sa turceasca (recomandata din cauza deficitului izolat de FSH - restul hormonilor fiind in limite) si totul a iesit bine. Ni s-a spus ca, desi nu sta stralucit la capitolul spermograma, nu e el cauza infertilitatii noastre - avand in vedere ca rezultatele la 2 spermograme nu sunt chiar foarte proaste iar una e cu normospermie.

'Neata fetelor!!!

Noua tinem pumnii azi
sa intri sa ne povestesti

Tratament pregatitor sarcina: Femibion1 1/zi, MagneB6 (470 mg) 2/zi, Q10 (120 mg) 1/zi si Vitamina E forte (120 mg) - primele 10 zile din CM, Aspenter (75 mg) 1/zi, Vitamina C (120 mg) 1/zi, Acid folic (5 mg) - 1/zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui Monique77

adi, sotul meu a avut astenoteratospermie
a facut tratament prima data cu spermotrend (200 lei flacon, ii ajunge cam 1 luna jumate)
ideal e sa faca tratamentul 2 luni
apoi am fost la dr. uscatescu, la fundeni (pentru mine) a vazut spermograma prima, aia proasta si i-a zis sa ia Masculion, L-cartinina, L-arginina (parca asa se numeau), vitamine E forte, coenzima q10, magne B6, spermotrend

la Farmacia Tei, spermotrendul e in jur de 120 lei.
Ce valori avea sotul tau, inainte si dupa? S-a modificat si cantitatea? mersi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui dankutza

Citat:
citat din mesajul lui Monique77

adi, sotul meu a avut astenoteratospermie
a facut tratament prima data cu spermotrend (200 lei flacon, ii ajunge cam 1 luna jumate)
ideal e sa faca tratamentul 2 luni
apoi am fost la dr. uscatescu, la fundeni (pentru mine) a vazut spermograma prima, aia proasta si i-a zis sa ia Masculion, L-cartinina, L-arginina (parca asa se numeau), vitamine E forte, coenzima q10, magne B6, spermotrend

la Farmacia Tei, spermotrendul e in jur de 120 lei.
Ce valori avea sotul tau, inainte si dupa? S-a modificat si cantitatea? mersi

s-a modificat tot
la prima avea 46 milioane
acum are 130 milioane
avea forme normale vreo 25%, acum are vreo 75%
e ok

Tratament pregatitor sarcina: Femibion1 1/zi, MagneB6 (470 mg) 2/zi, Q10 (120 mg) 1/zi si Vitamina E forte (120 mg) - primele 10 zile din CM, Aspenter (75 mg) 1/zi, Vitamina C (120 mg) 1/zi, Acid folic (5 mg) - 1/zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi74 spune:

Buna, am facut primul IAS pe 08.12, acum astept raspunsul, in jur de 20.12 pot face beta, am vazut ca mai e cineva ...

Mergi la inceput