INSEMINARE 83

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alex34 spune:

Shitt, nu stiu ce sa zic, spune-i si lui asta, si exact ce ti-am zis intr-un mesaj anterior, sa-ti faca un eco inainte de a incepe biologul treaba,poate vede ca e prea tarziu,eu sincer tind sa cred ca asa va fi, si dai banii chiar degeaba

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nouasnrs spune:

Pai da dar daca eu ovulez maine nu traieste pana luni?

Mergi la inceput

De asta ar fii ideal sa-ti faca un eco, asa poate vedea, depinde cam cand ovulezi maine, e posibil sa nu fie prea tarziu, dar a doua inseminare eu sincer nu as mai face-o, poate la prima traieste, dar la a doua slabe sanse

Mergi la inceput

Hai pe mess ca povestim mai lejer, ai id-ul meu?
navarro_comp

Mergi la inceput

Eu stiu ca nu se poate face eco inainte de inseminare din cauza prezervativului si a lubrifiantului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns evaioanna spune:

Buna seara,

Noua, se poate face sigur eco inainte de inseminare, doar ca nu iti pune gel lubrefiant; la mine asa a fost. It tin pumnii ca pregnylul sa nu lase foliculul sa se sparga decat la 36 de ore.

Alex34, spuneai ca esti as in spermograme. Pentru teratozoospermie (doar 12% forme normale) ce se recomanda ca tratament, in afara de acid folic? Multumesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alizia spune:

Buna fetelor,si eu sunt alaturi de voi si va urmaresc in fiecare zi in speranta ca veniti cu vesti bune!!!, deoarece si eu sunt in a 3-a luna de stimulare cu clostilbegyt, duphaston si pregnyl... sa speram ca si noi urmam cele care ne dorim, sa se intample miracolul mult asteptat!!!!!poate cu ocazia sarbatoriilor primim si noi o veste.... ca minunea s-a intamplat:-))), doamne ajuta! va pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui nouasnrs

Pai da dar daca eu ovulez maine nu traieste pana luni?

Noua
dr. mea mi-a zis asa: sa imi fac pregnylul sambata la ora 7 PM, astfel incat Duminica la ora 10:00 AM sa fim in carti
mi-a spus ca ovulul traieste 24 ore dar ca e cu adevarat viabil doar 18 ore
a zis asadar ca daca ovulez dupa oa 7 PM e ok, suntem in carti
deci....daca ai ovula azi, ar fi bine sa fie pe seara....ca sa prinzi maine sageata albastra optim de la prima inseminare

Tratament pregatitor sarcina: Femibion1 1/zi, MagneB6 (470 mg) 2/zi, Q10 (120 mg) 1/zi si Vitamina E forte (120 mg) - primele 10 zile din CM, Aspenter (75 mg) 1/zi, Vitamina C (120 mg) 1/zi, Acid folic (5 mg) - 1/zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui adipink2000

Buna seara,

Noua, se poate face sigur eco inainte de inseminare, doar ca nu iti pune gel lubrefiant; la mine asa a fost. It tin pumnii ca pregnylul sa nu lase foliculul sa se sparga decat la 36 de ore.

Alex34, spuneai ca esti as in spermograme. Pentru teratozoospermie (doar 12% forme normale) ce se recomanda ca tratament, in afara de acid folic? Multumesc.

adi, sotul meu a avut astenoteratospermie
a facut tratament prima data cu spermotrend (200 lei flacon, ii ajunge cam 1 luna jumate)
ideal e sa faca tratamentul 2 luni
apoi am fost la dr. uscatescu, la fundeni (pentru mine) a vazut spermograma prima, aia proasta si i-a zis sa ia Masculion, L-cartinina, L-arginina (parca asa se numeau), vitamine E forte, coenzima q10, magne B6, spermotrend

vreau sa spun ca nu numai ca acum are normospermie (cu volum mare de spermatoziozi, A+B+C - 75%) dar are si colesterolul, trigliceridele super belea

subliniez ca sotul meu a avut mereu probleme cu ficatul si colesterolul
nalizele lui erau mereu de speriat
acum e 'giugiuca' cu toate

ii recomand cu caldura aceeasi schema de tratament
trebuie sa functioneze

Tratament pregatitor sarcina: Femibion1 1/zi, MagneB6 (470 mg) 2/zi, Q10 (120 mg) 1/zi si Vitamina E forte (120 mg) - primele 10 zile din CM, Aspenter (75 mg) 1/zi, Vitamina C (120 mg) 1/zi, Acid folic (5 mg) - 1/zi

Mergi la inceput

Buna fetelor
Testul de ovulatie de ieri avea linia de test mai slaba decat cea de control, iar testul de azi (pe care l-am facut acum) avea linia de test mult mai inchisa la culoare decat cea de control. Ce inseamna asta?

Mergi la inceput