INSEMINARE 83

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nouasnrs spune:

Super tare Alexx:))) M-a sunat acum Vaduva si a zis diseara sa imi mai fac juma de Menopur, maine seara juma, duminica seara pregnyl si luni cele 2 inseminari A zis ca imi trimite pe mail exact orele la care imi va face inseminare. Eu zic ca e bine voi? Ma rog la Dumnezeu sa nu ovulez pana luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alex34 spune:

Daca ai posibilitatea, fa totusi un eco maine, desi daca iti planifica inseminarea nu prea mai poti schimba nimic.Eventual mai "serveste" o puta si maine dimineata,:)) dar nu mai tarziu ca sa ii ramana 2 zile pline sa se adune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Alex34

Sa vezi ce tare am fost acum o juma' de ora :))))
Macar tu ai venit cu o intrebare pertinenta. Eu mi-am sunat doctorul sa-l intreb daca pot sa merg in seara asta la meci pe stadion, daca nu cumva e prea frig. O secunda a tacut, cred ca nu stia daca glumesc sau nu :)
I-am spus "Te duc la o cafea daca zici da"
Asa ca fetelor in seara asta lipsesc de pe forum,ma duc la meci...cu paturica in brate:))

hai ca m-ai facut sa rad

Tratament pregatitor sarcina: Femibion1 1/zi, MagneB6 (470 mg) 2/zi, Q10 (120 mg) 1/zi si Vitamina E forte (120 mg) - primele 10 zile din CM, Aspenter (75 mg) 1/zi, Vitamina C (120 mg) 1/zi, Acid folic (5 mg) - 1/zi

Mergi la inceput

Moni, cum stai cu rabdarea? Ca mie mi se scurg ochii de cate ori trec pe langa o farmacie, imi vine sa-mi iau o plasa de teste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Alex34

Moni, cum stai cu rabdarea? Ca mie mi se scurg ochii de cate ori trec pe langa o farmacie, imi vine sa-mi iau o plasa de teste

saptamana asta am fost destul de aglomerata
ma gandesc seara
incerc sa nu ma entuziasmez....ca poate ma dau cu capu' de pereti dupa
ultimile cateva zile sunt critice la mine
deci cam pe joi incep sa ma acidulez toata....
mi-e mila de mine

Tratament pregatitor sarcina: Femibion1 1/zi, MagneB6 (470 mg) 2/zi, Q10 (120 mg) 1/zi si Vitamina E forte (120 mg) - primele 10 zile din CM, Aspenter (75 mg) 1/zi, Vitamina C (120 mg) 1/zi, Acid folic (5 mg) - 1/zi

Mergi la inceput

E bine ca ai fost aglomerata, altfel te gandeai mult mai mult.
Al meu doctor, dupa pregnyl m-a cadorisit cu o saptamana de concediu medical, asa, mai mult de rasfat, si sincer deja nu mai stiu cu ce sa-mi umplu timpul, mi-e gandul numai la teste

Mergi la inceput

Buna seara fetelor

E sambata petreceti nu e nimeni pe aici.

Mergi la inceput

Sunt eu! Buna! Ce mai faci?

Mergi la inceput

bine tu?

Mergi la inceput

Sunt cam trista si nu stiu ce sa fac
Mi-am facut teste de ovulatie toata sapt si azi a fost prima zi cu test pozitiv iar eu, dupa cum stii, sunt programata la ALBU la inseminare luni dimineata si luni dupa amiaza (inseminare dubla in aceeasi zi) mai are rost sa le fac luni sau crezi ca daca ovulez pana atunci, adica maine, nu mai are rost.
Maine la 8 dimineata trebuie sa fac si pregnylul.

Mergi la inceput