INSEMINARE 83
Raspunsuri - Pagina 16
tinuta78 spune:
nouasnrs, imi dau si eu cu parerea, sper sa nu fie cu suparare. In primul rand, daca te stresezi, nu faci decat sa-ti scada sansele de reusita. In al doi-lea rand, endometrul este inca micut, nu stiu daca n-ar fi mai bine luni sa mai creasca pe la 11-12. Poate ar fi bine sa fi facut un progesteron(iti da o informatie daca esti aproape de ovulatie sau inca nu). Eu cred ca si foliculii or sa astepte pana luni si se maturizeaza. Probabil vei face pregnilul sambata pe la 12 noaptea si IA luni la prima ora.(Eu cam asa am facut cu Albu, de-am umblat la miezul noptii la camera de garda sa caut asistenta). Ai nevoie doar de incredere, iti spun pentru ca si eu am fost extrem de stresata atunci si automat n-a iesit nimic.
Bafta multa
15+
BelissimaEva spune:
Multam frumos,Alex !!
Pe 14 decembrie avem programare la eco si sper sa stea cumintel sa il tragem fain in poza, in toata splendoarea lui ( cica ar fi baietel.. om vedea )
16 weeks +
Alex34 spune:
Cand o sa faci Inseminarea, ai grija sa ajungi in posesia spermogramei(unii medici o pastreaza)
O sa vezi ca e mult mai completa, in timpul prepararii spermei pt IA, biologul noteaza pe buletin ce se intampla la fiecare pas din procedura.
Urmareste tot ceea ce e legat de plasma.
Exista o problema minora dar tot mai des intalnita in ultimii ani la barbati si anume:incerc sa ti-o explic dar nu intr-un limbaj medical:) plasma poate fi foarte densa incat spermatozoizii chiar daca sunt multi si de o calitate f buna nu reusesc sa se elibereze din ea, acizii din flora femeii nu reusesc sa o dizolve la timp, In mod normal cand ajung in uter spematozoizii nu mai sunt inconjurati de plasma. Daca exista aceasta problema, practic cand ajung la cervix e un "genocid" mor toti la usa pt ca nu pot intra fiind tinuti de plasma ca intr-o turma. Ti-a placut explicatia mea stintifica? :)
Oricum aceasta problema poate face practic imposibila fecundarea naturala, desi nu este o problema majora, trebuie doar sa stii daca exista
nouasnrs spune:
Aveti dreptate asa e nu ma mai stresez deloc Ce o vrea dUMNEZEU numai sa fie bine. Va multumesc la toate
Mai am o intrebare daca ma cheama luni pot avea contact azi ca ma cam
Alex34 spune:
Poti linistita, din spemograma reiese clar ca nr. nu este o problema, asa ca da-i bataie :)
Alex34 spune:
Sa vezi ce tare am fost acum o juma' de ora :))))
Macar tu ai venit cu o intrebare pertinenta. Eu mi-am sunat doctorul sa-l intreb daca pot sa merg in seara asta la meci pe stadion, daca nu cumva e prea frig. O secunda a tacut, cred ca nu stia daca glumesc sau nu :)
I-am spus "Te duc la o cafea daca zici da"
Asa ca fetelor in seara asta lipsesc de pe forum,ma duc la meci...cu paturica in brate:))
dankutza spune:
Alex multumesc ca ai scris sfaturile d-nei biolog. Ne-ai ajutat pe multe. Pe asta chiar nu o stiam. De acum inainte, citrice scrie pe consort.
Alex34 spune:
Bun asa, cand vine omu' de la sevici si zice ca-i este foame o sa spunem: "ce carne? ce cartofi?...uite aici, o plasa de portocale si inca una de lamai, la desert poate si ceva clementine daca esti cuminte" :))))
Alex34 spune:
Acum serios vorbind, care aveti probleme cu sotii, va dau eu sfaturi ca mi-a zis ginecologul ca-mi pot da doctoratul in materie de sperma la cate informatii am inghitit in ultimile luni.
La noi problema este nr s/ml, si cu toate chestiile pe care ni le-a recomandat biologul ,ginecologul si nutritionistul am triplat nr. lor in cateva luni.