INSEMINARE 83

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andra_C spune:

Si pe mine la prima inseminare m-au chemat prea tarziu si ovulasem deja...am hotarat eu sa se faca inseminarea oricum in speranta ca mai traia ovulul...evident ca nu s-a prins.

----------------------------------------------------
Amana 31.03.2010 si cu bb2 14s +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns evaioanna spune:

Buna seara,
Se pare ca fiecare dr sau clinica are conceptia/politica proprie; mie mi s-a spus ca pregnylul se face la o dimensiune optima de 18 mm iar inseminarea se face la 24 de ore de la pregnyl; si asa au decurs lucrurile, desi nu se punea problema de timp, cei de la clinica erau disponibili si mai tarziu/in alta zi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nouasnrs spune:

Neata fetelor

Am nevoie de sfaturi

Hai sa recapitulam un pic mie mi-a venit pe 27 noiembrie, am ciclu de 30 de zile, ieri am fost la ALBU si aveam 4 foliculi (2 pe un ovar, 2 pe celalalt) cu dimensiuni intre 14-16 mm si endometru de 7 si ceva. Mai fac doua menopur pana vineri.
ALBU a spus ca vineri la 08.30 imi face ecografie (nu el altcineva ca el nu e) si vedem cum evolueaza dar el crede ca luni vom face inseminarea. A spus inseminare dubla adica de 2 ori in aceeasi zi cu doua probe diferite. L-am intrebat de ce asa si nu in zile diferite si a zis ca e bine asa.
Acum eu am nevoie de cateva sfaturi:

1. Eu cred ca luni e tarziu, din experienta mea pana luni o sa ovulez.
2. Cum sa fac sa-mi faca sambata inseminarea ?
3. De ce 2 in aceeasi zi ? E ok asa?

Merci mult. Va multumesc tuturor celor care ma ajutati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelica28 spune:

Nouras si eu sunt pacienta dr Albu ,si eu spun asa :pune mina pe telefon si suna-l ,sau daca nu raspunde trimite sms,si explicai situatia ,tu sti ca dinsul este un om cu care se poate vorbi ,ce este prost este ca nu iti face dinsul eco vineri ,asa erai ff sigura de concluziile trase la ultimul eco ,eu zic totusi sa mergi pe mina dinsului ,eu stiu ca tu spui ca ovulai intr-o anumita zi ,dar nu uita ca acum esti sub tratament hormonal ,si acum stau altfel lucrurile .
Cit despre inseminare dubla in aceiasi zi......... nu stiu ce sa iti spun,eu am facut acum o luna tot dubla dar in zile diferite,nu stiu de ce a considerat dinsul sa fie facute in aceiasi zi .............dar ma repet eu spun sa te linistesti ca esti pe maini bune!

Mutatia677-in stare homozigota
Mutatia844g -in stare heterozigota
4 INSEMINARI ,O SARCINA OBTINUTA NATURAL IN IUNIE 2010,OPRITA DIN EVOLUTIE LA 13 SAPTAMINI,O INSEMINARE REUSITA IN IUNIE 2011,OPRITA SI ACEASTA SARCINA DIN EVOLUTIE LA 9 SAPTAMINI
Tratament actual inainte de sarcina:femibion1 1/zi,acid folic1/zi ;magmeB61/zi;vit E3/zi;cetebe1/zi,
Va urma FIV in ianuarie.

"In momentul in care un copil s-a nascut, s-a nascut si mama.Ea nu a existat inainte.Femeia existase , dar nu si mama. O mama este ceva absolut nou.”
Rajneesh

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelica28 spune:

Mi-a venit acum o idee:esti din Bucuresti?Daca da dute la Medlife si vb personal cu dr ,de primit te primeste sigur.............numai ca va trebui sa astepti putin pe hol!

Mutatia677-in stare homozigota
Mutatia844g -in stare heterozigota
4 INSEMINARI ,O SARCINA OBTINUTA NATURAL IN IUNIE 2010,OPRITA DIN EVOLUTIE LA 13 SAPTAMINI,O INSEMINARE REUSITA IN IUNIE 2011,OPRITA SI ACEASTA SARCINA DIN EVOLUTIE LA 9 SAPTAMINI
Tratament actual inainte de sarcina:femibion1 1/zi,acid folic1/zi ;magmeB61/zi;vit E3/zi;cetebe1/zi,
Va urma FIV in ianuarie.

"In momentul in care un copil s-a nascut, s-a nascut si mama.Ea nu a existat inainte.Femeia existase , dar nu si mama. O mama este ceva absolut nou.”
Rajneesh

Mergi la inceput

Am vorbit cu el ieri si i-am spus ca eu cred ca o sa ovulez pana luni si a zis ca vedem vineri ce avem de facut, o sa ma consult cu doamna doctora asa a zis. nu mai vreau sa-l stresez dar nu ma gandesc decat la cati bani am dat pe stimulare si altii nu mai am

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andra_C spune:

Nouasnrs, stai pana maine sa vezi cum se prezinta situatia, poate ovulezi sambata sau poate ovulezi luni. Eu de exemplu la inseminarea din august am ovulat in ziua 17 iar la cea din septembrie in ziua 14 tot la un ciclu de 30 zile(fara stimulari). Eu nu cred ca te vor lasa sa pierzi luna, stai linistita. Cat despre 2 inseminari in aceeasi zi nu stiu ce sa-ti zic, mie mi-au facut doar cate una singura de fiecare data. Abia astept sa ne dai maine vesti!!!!!!

----------------------------------------------------
Amana 31.03.2010 si cu bb2 14s +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alex34 spune:

Buna tuturor.
Si eu zic sa stai linistita pana maine la eco, tot nu rezolvi nimic daca te stresezi, dar oricum parerea mea e ca o sa ai cel putin un folicul undeva la 19-20mm, si daca e asa, lasa jena deoparte si streseaza-l, pana la urma toata distractia e pe sanatatea si banii tai.
Referitor la inseminarea dubla in aceeasi zi, am o curiozitate, daca imi permiti: care e rezultatul ultimei spermograme? daca vrei sa raspunzi, m-ar interesa in special nr.s/ ml si procentajele pe categorii. Intamplarea face ca biologul de aici care se ocupa de prepararea spermei pt. IA sa-mi fie o cunostinta ff apropiata. Ieri dupa ce mi-am spus parerea aici, chiar am avut o discutie cu ea pe acest subiect. Ea nu e sub nici o forma de acord cu 2 inseminari la mai putin de 20 de ore distanta, dar mi-a zis ca si aici unii medici practica desi sunt constienti ca a doua inseminare sunt mai mult bani aruncati decat sanse de reusita.Doar ca ei ca biologi nu-si prea pot spune parerea, daca medicul decide ei isi fac treaba.

Mergi la inceput

O sa iti raspund diseara pe la opt cand ajung acasa. pup

Mergi la inceput

Buna Alexa uite datele spermogramei

Concentratie 22 mil/ml
Nr. tot de spz in proba 46.2 mil
Motilitate 72.7%
Tip a+b = 68%
Daca mai ai nevoie de ceva sa imi spui.
Si multumesc