INSEMINARE 83

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Monique77 spune:

mie mi s-a intamplat acelasi lucru cu o dr. de la cfr2
care nu intelegea ca pana lun i eu ovulez
si am ovulat sambata seara
dar intre timp am reusit sa gasesc alt medic caruia sa ii pese
mie mi-a zis luni din comoditate
si s-a ofticat ca imi spuneam si eu punctul de vedere, si mi-a inchis telefonul in nas...
deci...eu zic sa te tii pe pozitii ca pierzi luna, banii degeaba
si eu eram suparata ca as fi pierdut luna, banii, plus ca stimulare cu hormoni degeaba.....
tu mai ai timp ori sa il convingi, ori sa mergi la altul care sa faca sens
sa-ti faca si mai devreme si sa iti faca la 2 zile

eu nici timp n-am avut
am reusit de pe o zi pe alta dar am avut si noroc

eu iti urez succes
stiu ce inseamna si prin ce-am trecut si eu..
e naspa...

Tratament pregatitor sarcina: Femibion1 1/zi, MagneB6 (470 mg) 2/zi, Q10 (120 mg) 1/zi si Vitamina E forte (120 mg) - primele 10 zile din CM, Aspenter (75 mg) 1/zi, Vitamina C (120 mg) 1/zi, Acid folic (5 mg) - 1/zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nouasnrs spune:

nu am timp ca ma duc la ecografie vineri la 08.30 dimineata si el nu e acolo, o sa imi faca ecografia alta doctora urmand sa hotarasca vineri cand facem inseminarea sambata sau luni. Ce sa fac fetelor ajutati-ma, cum sa vorbesc cu el? DIn cate am inteles eu ALBU nu isi bate joc dar nu inteleg de ce vrea sa faca asta acum, unu sa ma amane pana luni si doi sa imi faca 2 inseminari in aceeasi zi

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui nouasnrs

nu am timp ca ma duc la ecografie vineri la 08.30 dimineata si el nu e acolo, o sa imi faca ecografia alta doctora urmand sa hotarasca vineri cand facem inseminarea sambata sau luni. Ce sa fac fetelor ajutati-ma, cum sa vorbesc cu el? DIn cate am inteles eu ALBU nu isi bate joc dar nu inteleg de ce vrea sa faca asta acum, unu sa ma amane pana luni si doi sa imi faca 2 inseminari in aceeasi zi

exact aceeasi poveste a fost si la mine
vineri sa ma duc la eco' dar dr. nu era acolo....
s-o sun
nu raspundea
m-a dus cu zaharelul, a scaldat-o
sunt sigura ca nu e cazul dr. albu
povestile noastre sunt asemanatoare pana la un punct
da, e delicata problema...

Tratament pregatitor sarcina: Femibion1 1/zi, MagneB6 (470 mg) 2/zi, Q10 (120 mg) 1/zi si Vitamina E forte (120 mg) - primele 10 zile din CM, Aspenter (75 mg) 1/zi, Vitamina C (120 mg) 1/zi, Acid folic (5 mg) - 1/zi

Mergi la inceput

eu zic vineri cand te duci
sa zici ca deja ai dureri de burta
si ca tu siogur ovulezi sambata
sa il sune pe dr. si sa ii zica...
ca probabil ii comunica ce e la eco' nu?
eu asa am facut cu dr. asta dar n-a tinut ca era comoda
poate tu ai sanse dar convinge-i ca ovulezi mai repede
din experienta, dureri etc, cumva...

Mergi la inceput

am citit acum ca atunci cand este vorba de inseminari duble prima ar trebui facuta la 24 de ore de la pregnyl si a doua la 36 de ore deci asta ar justifica de ce vrea sa imi faca doua inseminari in aceeasi zi, ok vrea sa lucreze ca la carte. Dar cum fac sa o conving pe doctorA care-mi face ecografie vineri la 08.30 dimineata in locul lui sa imi faca inseminarea sambata?

Mergi la inceput

da Monique asa vreau si eu sa fac sa zic ca ma doare burta, ca mi-am facut un test si a iesit aproape pozitiv. Dar sper sa nu supar ca doctorii astia sunt tare sensibili pe banii nostri.

Mergi la inceput

Citat:

da Monique asa vreau si eu sa fac sa zic ca ma doare burta, ca mi-am facut un test si a iesit aproape pozitiv. Dar sper sa nu supar ca doctorii astia sunt tare sensibili pe banii nostri.

zi-le ca a iesit pozitiv nu aproape pozitiv
cand ai test pozitiv ovulezi in 36 ore

Mergi la inceput

merci mult de ajutor suntem cam singure azi pe aici unde sunt fetele?

Mergi la inceput

Citat:

merci mult de ajutor suntem cam singure azi pe aici unde sunt fetele?

da, suntem singurele..
cine stie pe unde umbla fetele
fac bebei
ma retrag si eu acusha'
mai scriem maine daca ne mai vin idei

Mergi la inceput

ihi pup noapte buna

Mergi la inceput