INSEMINARE 83

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adinutapop spune:

Fetelor, ma pregatesc si eu de IA. Saptamana care vine merg la monitorizare.Am o intrebare : cand iau tratamentul de la farmacie(injectiile) trebuie tinut la rece sau cum?!

Monique, sa se lase cu inseminarea de maine si sa uiti fazele urate prin care ai trecut.

Mergi la inceput

Alex, succes si tie, acum urmeaza partea cea mai grea: asteptarea.Sa te ajute Dumnezeu sa fie bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kmy_black spune:

Citat:
citat din mesajul lui adinutapop

Fetelor, ma pregatesc si eu de IA. Saptamana care vine merg la monitorizare.Am o intrebare : cand iau tratamentul de la farmacie(injectiile) trebuie tinut la rece sau cum?!

Monique, sa se lase cu inseminarea de maine si sa uiti fazele urate prin care ai trecut.

verisoara mea le-a tinut in frigider! bafta la IA, sa se lase cu

kmy, de IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011
bebe strumph
bobocel de 6 luni
Am invatat ca toata lumea vrea sa traiasca pe varful unui munte, fara sa stie ca adevarata fericire este în felul în care urci pantele abrupte spre varf!!!

Mergi la inceput

Mersi,Kmy Black, dar de la farmacie pana acasa??

Mergi la inceput

Citat:

Mersi,Kmy Black, dar de la farmacie pana acasa??

in poseta

bebe strumph
bobocel de 6 luni
Am invatat ca toata lumea vrea sa traiasca pe varful unui munte, fara sa stie ca adevarata fericire este în felul în care urci pantele abrupte spre varf!!!

Mergi la inceput

Tare de tot...ptiu, nu m-am gandit...

Mergi la inceput

Citat:

Tare de tot...ptiu, nu m-am gandit...

bebe strumph
bobocel de 6 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns evaioanna spune:

Buna seara,

Alex34, bafta sa se prinda!
Adinuta, bafta la tratament si restul pasilor.
Monique, imi pare rau de tot acest zbucium si ca ai reusit totusi sa rezolvi pana la urma. Sa fie intr-un ceas bun si sa vii cu test pozitiv peste 2 saptamani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique77 spune:

Citat:

multumesc frumos
sa dea Doamne Doamne!!!

pe pregnyl scrie ca trebuie tinut la 2-4 grade, deci l-am tinut in frigider

Tratament pregatitor sarcina: Femibion1 1/zi, MagneB6 (470 mg) 2/zi, Q10 (120 mg) 1/zi si Vitamina E forte (120 mg) - primele 10 zile din CM, Aspenter (75 mg) 1/zi, Vitamina C (120 mg) 1/zi, Acid folic (5 mg) - 1/zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andra_C spune:

Adipink, Dankutza, multumesc pentru ca v-ati gandit la mine, este vorba despre o incompatibilitate de grup, trebuie sa repet lunar analiza si sa ma rog mult la Dzeu sa ducem sarcina la bun sfarsit. Am dezvoltat anticorpi la grupa A si daca bebe are grupa A este putin mai delicat...Om vedea, cu Dzeu inainte!
Angelica, important este ca ai trecut cu bine de operatie, tin pumnii pt FIV-ul din ianuarie!
Adipink, tin pumnii pentru reusita inseminarii, am mai auzit de Polisano ca e super ok...
Alex, Doamne ajuta sa se prinda!!!
Moni, multa bafta maine, sa intri sa ne spui cum a fost!
Adinuta, multa bafta!!!

Fetelor, voua doctorii v-au dat de la prima inseminare stimulare? Nu s-a mers la niciuna pe ciclu natural?

----------------------------------------------------
Amana 31.03.2011 si cu bb2 13s +

Mergi la inceput