Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (26)
Raspunsuri - Pagina 20
crissteo spune:
Ilinca, mi-a stat inima cand am citit inceputul mesajului tau. Ma bucur ca esti bine. Of. Ma bucur tare mult. Si eu am injurat-o ieri pe una care dadea cu spatele fara nici o treaba, eu mai sunt si cu amandoi, noroc ca albert sta in carut inca, dar teo era cu un pas in fata noastra ca eram pe trotuar. Bine ca esti ok.
Ma bucur ca ti-e drag de baietii mei, ce sa zic, sunt dragii lu mama. Aseara teo nu a vrut sa se culce ca lui ii e dor de tati si sta pana vine el. Si l-am lasat. Tati ajunge dupa 9 acasa si teo de obicei la 8 se culca, dar asa de dor ii era. A stat pana la 10 jumate si s-au jucat.
Eladea, multa, multa sanatate! Sunt urate tare crizele astea de fiere, stiu si eu pe pielea, eu am inceput sa iau hepato-drainol, e homeopat.
Tina, felicitari pentru viza!
Ludmila, sa aveti o revedere cu multa dragoste!
Crissy si albert a avut aceeasi activitate ieri cand ne-am intors de afara, a plimbat ghetutele scurt pana deasupra wc-ului. Am salvat-o pe una in ultima clipa. Nici el n-a facut niciodata de astea, dar ieri a avut un boom asa, s-a urcat singur pe scaunul de la calculator, pe usa de la congelator, e combina si jos e conge, nu stiu cum dar statea suspendat pe usa aia, se tinea cu degetele de o margine si radea.
Despre ce activitati faci tu cu fetele nu ami zic nimic, ca mi se face rusine. Sa ne mai povestesti, poate mai urmam si noi exemplul![]()

crissteo spune:
Cristina alias Crispro, La multi ani!!!!!!
Sanatate, fericire si o viata Binecuvantata sa ai, sa-i ai pe cei dragi alaturi si sa te bucuri de fiecare clipa petrecuta cu ei!
Esti o persoana minunata, calda si atenta si meriti tot binele din lume! 

crissteo spune:
Crispro, esti nascuta in aceeasi zi cu nasa noastra de cununie, cea mai draga dintre ele ( zic asta ca avem 3 perechi de nasi). care mi-e si prietena foarte buna si e un om maret pentru mine! Cu atat mai mare bucuria! Sa ai o zi excelenta! Ce gest frumos din partea sotului tau! Binemeritat de altfel! 

saddie spune:
La multi ani Cristina mamica frumoasa!!!
Sa fii fericita si sanatoasa si sa ai parte numai de impliniri si bucurii!!!
ilinca vai ce patanie!!! Ma bucur ca nu s-a intamplat nimic mai grav. 
crissy si eu cu iarna sunt la fel, nu ma atrage delooooc!!! Imi place sa fie zapada numai la munte pe partie daca se poate ![]()
Medeea e ceva mai bine am inceput cu Eurespal de ieri si azi-noapte a mai tusit numai putin. N-am mai sunat-o pe doctorita ca am gasit notat in agenda cum mi-a dat data trecuta. Azi poate imi fac curaj si o scot pe afara vreo jumate de ora sa ne mai aerisim.
saddie spune:
Am uitat, vroiam sa mai zic ca de data asta am veni si noi la MI. Februarie ne-ar conveni si noua!
P.S. ...si poate sa fie si zapada ![]()