Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (26)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui carla_2008

Fete nu vreau sa va intristez dar atat de marcata sunt dupa aceasta scrisoare........

Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori:
Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010

Sa-l ajutam pe Vladut

produse la bazar

Denisa, nici n-am cuvinte...n-am reusit sa ajung la jumatate, ca nu mai puteam citi. de lacrimi... sa-i ajute DD sa scape de chinuri si sa aiba o viata normala...(si eu am mediatizat cazul, pe unde am putut...sper s-o faca si altii...putin cate putin si se aduna)

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

POZE CU PRINTISORII...

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciristina_serban spune:

eladea multumim.
insanatosire grabnica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns btz_ovi spune:

CRISSY habar nu am ce inseamna.Dar in ce context e?Ai incercat un google?Eu asa am descifrat un diagnostic de pe foaia lui Paul,era scris si prescurtarea (EHIP) am dat google.

Eladea multa sanatate.Tare-mi plac mie flacaii tai,stii ca am o feblete pt Eric

Puiut nici noi nu stim unde-i nasu/gura/becu sau sa imitam animalele desi ma chinui cu el de ceva luni.Cum a spus si CRISSY,dar si un medic neurolog,ei isi "aleg" o parte pe care vor sa o dezvolte intai.Nu stiu daca m-am exprimat corect,dar iti dau exemplul lui Paul:dr ne-a spus ca a ales sa se dezvolte pe partea motorie (stii ca el a fost precoce dpdv motric) iar partea cognitiva a lasat-o dupa ce a simtit el ca partea motorie e suficient dezvoltata.Nu stiu daca e corecta teoria ei,dar in cazul a avut dreptate:Paul la 1 an si 4 luni efectiv fuge pe strada,da si coltul fara sa cada,e stapan pe situatia asta de mai bine de o luna,urca bordurile singur,poate sta intr-un picior mai bine de 10 sec,iar acum vrea sa urce si treptele scarii singur.
Pe partea cognitiva am obtinut realizari de cand am mers la cresa si a reusit sa fuga.Colectivitatea l-a influentat foarte mult,a devenit mai atent,mai rabdator,prinde mai usor jocurile/alte activitati,mai curios,mai realist sa spun asa (avea momente cand parca ar fi fost in lumea lui,cand simteam ca nu constientizeaza ce se intampla),a inceput sa ne IMITE,ceea ce pe mine ma bucura caci el nu ne imita deloc oricat ne chinuiam,doar pe straini atat.Stiu ca si noi suntem in urma fata de alti delfinasi in privinta cunostintelor acumulate dar cum a spus si OANNA,are timp sa invete deoarece la varsta asta creierul lor e ca un burete ce absoarbe totul si sunt usor de manipulat(suna urat dar alt termen mai bun nu am)
Dar tu continua cu jocurile ca faci bine.
Vroiam sa te mai intreb:ai observat imbunatitiri privind apetitul lui RADUCU de cand cu LIV52?Si noi avem problem asta mai nou,el care era un Haplea,acum imi refuza totul,ar manca doar iaurt (si nu orice iaurt,doar MULLER -deci ma usuca de bani) ,cereale si biscuiti.Nu a mai mancat carne/legume/oua/fructe de aproape 2 saptamani,doar ce i-am dat eu fortat .
Nu stiu daca are o problema la stomac,nu-l vad sa se chirceasca,sa-l doara burtica,el efectiv rade iaurturile,ii dau cate 3-4 de 125 g deodata,ca nu se satura,apoi mai roade si vreo 5 biscuti mari,sau e o metoda de-a lui de a riposta ca l-am intarcat.
Pup mare pt voi si multa rabdare "incetul cu incetul se fabrica otetul"

Mergi la inceput

gabitza, ...

cat despre papa, eu zic ca au periaode si periaode...chiar si haplea asta mic al meu are zile si zile...dar NU MA STRESEZ....stiu ca el de felul lui mananca, daca nu azi, maine, in zilele urmatoare sigur va papa mai bine...si cam tot ce-i dau... eu cu frate-su am o problema pe partea asta...

crissteo, m-ai distrat cu Teo...sa stii ca si Eric de-o vreme ne studiaza atent...a observat la un moment dat ca n-am putza...(eram la dus si evident ca a intrat in baie) (bine ca n-a intrebat ce am, ca zau daca stiam cum sa-i explic...) a observat ca taica-so are putza mai mare ca a lui (vazandu-l in chiloti)...na, ca sa vedeti minte de copil de 4 ani... asa ca urmeaza o etapa foaaaaaarte interesanta....

POZE CU PRINTISORII...

Printul Eric are...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

elena, cristina, gabitza, ... sa fim sanatosi, asta e ceea ce-mi doresc cel mai tare de la Mosu'...

POZE CU PRINTISORII...

Printul Eric are...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiutz_mic spune:

BTZ, multumesc frumos pentru ca imi impartasesti experientele tale cu Paulica . Despre LIV52: nu am reusit sa i-l mai dau .

Este o lupta fantastica sa ii dau medicamente, nici Ca nu pot sa i-l dau singura, trebuie sa-l tina sotul. Asa ca am abandonat momentan LIV-ul, sa termin intai cu Ca.

Dar, noi am mai folosit LIV-ul pe la 8 luni. Atunci i-am dat vreo 2 saptamani si a avut efect. Pana la 1 an a mancat f. bine. A mai fost si o perioada cand i-am dat Fe+vit. C. Pe la 9 luni. Avea o usoara anemie. Poate asta era motivul nemancatului, nu stiu... Poate si acum are ceva anemie. Dupa ce termin cu Ca, il las cateva zile si merg sa-i mai fac un set de analize.

Dar, totusi, cu maaaaari insistente, maimutareli, cu diverse jucarii si tel mobil la butonat, cu mii de nervi si rugaminti, reusesc sa-i dau sa pape, adica nu s-a intamplat sa nu manance oua, carne, legume asa o perioada mare...Poate a mancat doar jumatate de portie, dar a mancat ceva. Parerea mea e ca nu e bine sa il lasi dupa cum vrea el, mai cunosc cateva cazuri de copilasi carora, la primele refuzuri parintii le-au dat lapte sau doar alimentele care le acceptau. Acum pe la 2.5 ani au ajuns sa nu pape decat iaurt, oua ochiuri si lapte . Deci, cred ca trebuie sa gasesti o cale sa-l faci sa manance. Inteleg sa-l lasi atunci cand dureaza o zi - doua, dar 2 saptamani e deja cam mult, se poate anemia. Sau cere sfatul pediatrului tau, e cel mai bine, daca ai incredere in el.

Elena, mami de Raducu cel cumintel
12.08.2010

Sunt Raducu si am implinit 1 AN !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Crisu', aici sunt! Dar de dimineata am luat-o, am fost la chirurg sa-mi programez operatia: 9 dec, am mutat canapele si am mai aspirat, spalat, m-am apucat de facut tortul. Sunt mai harnica decat prevede legea.
Eu la cazaturi nu-s buna de sfaturi, plodixul asta e mereu cu vanatai, cucuie, cand mai trage cate-o bufnitura albesc, inlemnesc.. mereu cocotat pe vreun coltar, alearga, nu merge..

Valeu, fete dragi, asa m-ati facut sa rad cu tatele, putele la astia mici .

Sa-l ajutam pe Vlad!!
Suc de NONI - Pt. Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Citat:
citat din mesajul lui eladea2005

salutare dragelor!

am reinviat din morti, dupa o zi si o noapte de groaza... am vomat la greu, tot ce beam dadeam afara, de mancat nici nu s-a putut pune problema...ier am zacut toata ziua, abia mergeam pana la baie si inapoi in pat... asa ca acum sunt zombi, parca am baut toata noaptea...noroc cu mama ca a venit la mine ieri, altfe nu stiu ce ma faceam... asa ca m-am ales si cu 2 kile juma in minus pe cantar...halal cura...

va invit la un compot cu mere... ca trebuie s-o iau usurel...

POZE CU PRINTISORII...

Printul Eric are...

BLOG DE PICI...

fierea sau o enteroviroza? ca si eu la fel am zacut, varsat
bine ca ti-ai revenit....e groaznic sa nu te poti ocupa de copii, parca atunci se vede cate probleme apar daca mama nu e bine si nu se poate ocupa de sumedenia de lucruri zilnice

1an + 08.07.2010

" Nu te uita cu tristete in trecut, pentru ca a trecut si nu te ingrijora pentru viitor, pentru ca e inca departe.
Traieste in prezent si fa-l atat de frumos incat sa merite sa ti-l amintesti" - Ida Scott Taylor

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

oana, tind sa cred ca a fost fierea...desi de data asta nu a fost criza din aceea cu dureri infioratoare, doar o durere insuportabila de cap si voma chiar si dupa ceai... oricum acum simt o jena in zona fierii/ficatului...asa ca inca sunt pe regim...

mi-era asa mila de filip, bietul...ma vedea ca nu sunt bine, parca sintea...venea la mine si-si punea caputul pe mine si se uita cu niste ochisori de catel parasit...doamne, ce mila mi-era de el...si eu nu ma puteam nici misca... ufff...

POZE CU PRINTISORII...

Printul Eric are...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Eladea, , sanatate multa!
Cand am avut crizele alea de la hernie aveam o stare nasoala si niste spasme gastrce de abia ajungeam la baie, umblam cu ligheanul dupa mine si V cand ma auzea (ca tati statea cu el in alta camera) plangea.. se speria tare..

Sa-l ajutam pe Vlad!!
Suc de NONI - Pt. Vlad

Mergi la inceput