Prietene la bine si la greu - 147
Raspunsuri - Pagina 17
shtephy spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui magdaz_ina
Da, dintisorii au cazut singuri, ceilalti erau deja putin iesiti. Prietena ei, care este cu 8 luni mai mare are mai multi dintisori iesiti in spatele celor de lapte care nici macar nu se misca. Stomatologul a spus ca este ok si asa, se vor aranja pe parcurs. Nici la Iarina nu sunt aliniati dintisorii cei noi dar speram ca se rezolva pe parcurs. _ Rares |
M-am linistit .Eram putin ingrijorata ca i-a iesit un dinte pe interiorul gingiei .Oricum zilele astea trebuie sa ii cada precis cel de lapte ,mi se pare ca se misca foarte tare.
dankutza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui magdaz_ina Am revenit de la control ! Am scapat de unul din medicamente si urmatorul control va fi peste 4 luni. |
dankutza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ramonika dankutza sunt sigura ca se va rezolva problema cu piciorutele, nu e asa grav, nu? |
Bineintels ca nu e grav! Doar ca mai are de facut niste gimnastica. Sunt multi copii care au platfus si nu neaprat fiziologic. Parintii nu stiu, pt ca labuta piciorusului e grasuta si nu-ti dai seama. Mie mi-a zis si madame Burloiu (neurolog) si Lucian (cel mai bun kinetoterapeut pediatru cu care lucreza Fitosica mea). O sa ma duc cat e nevoie, ca sa fie copilul perfect. Nu ca nu ar fi!
dankutza spune:
Clasa 0 ideea e super. In sistemul in care lucrez de atatia ani, avem aceasta clasa dar care se numeste anul 1. Astfel, clasa a 12-a este anul 13. Atunci se face alfabetul, ii invata adunari/scaderi simple, asculta povesti, fac arta, jocuri de rol, etc. LA ei am vazut ca au un colt cu bucatrie (de aia vreau sa iau si eu o bucatarie lui Fitosica); un colt care are casa de marcat, cos de cumparaturi; colt de citit (carticele cu poze frumoase si un cuvant pe pagina) etc. E frumos! Copii stau la masute. Au niste caietele si pt mate in care numara merele/ ratele.
Mie imi place ideea, dar Ionela are dreptate, din pacate profii nu sunt trainuiti si multi profi din sistemul de stat ... au ochelari de cal. (sper sa nu fi jignit pe nimeni) Iar, din pacate, nu vor sa schimbe invocand problema salariului...
cristina_boc spune:
Buna dimineata,
Nici nu stiu ce sa zic, sau cu ce sa incep. Asa ca dau multe cafelute:
laurairina13 spune:
Neata!
Am vazut la Tg Mures ca e frig si zapada parca..Livia acus iesiti la derdelus
Ionela, te inteleg perfect, Amalia de ceva luni nu mai e deloc intelegatoare si cuminte, de cand a venit Dragos nu se vede o schimbare radicala, ca era dinainte incapatanata si facea doar ce voia ea.
Intrebare: ce faci cu copil care nu sta la schimbat pampersul si imbracat? Amalia se distreaza la maxim pe nervii nostri la capitolul asta. Am incercat cu vorba buna; am incercat sa ii dau ocupatie cate o crema sa se manjeasca cat vrea, numai sa stea la imbracat; am incercat cu ingore, dar nu pot sa stau dupa fundul ei o vesnicie, caci, daca e dupa ea asa ramane, in fundul gol prin casa. Si e un frig..nu pot sa risc sa o las asa pana are ea chef sa vina sa se imbrace.. Cum sa abordez problema, caci m-am saturat..cu tipete nu rezolv nik, am luat-o de motz si am potolit-o cateodat, dar nu functioneaza nicicum. Am ajuns si eu si al meu sa ne punem mainile in cap, si sa fugim de schimbatul pampersului ca speriatii.. Facem cu randul sa nu ne crizam rau, uneori venim amandoi, unul o tine sa nu se zbata si sa fuga prin pat, altu o imbraca. E ca la nebuni nu alta..
Singura tactica care nu am incercat-o e sa o las in pace asa goala, si sa o imbrac cand are ea chef. E frig si imi e teama ca raceste..
raluci_b spune:
Neatza,
Ionela, ai avut o zi grea, nu te mai gandi, azi iubiti-va mult sa treaca sper sa treaca repede mucisorii
Many cum mai e Vlad?
Cine mai era bolnav....Matei, Alex, cum sunteti puilor?
Remus si-a primit in sfa mobilierul nou in camera si evident aseara nu a vrut sa doarma acolo sub nici o forma
Cristina am luat o cana merg sa o savurez
Raluca, viitoare mama de doi cucuieti, Remus Andrei(8 nov '09) si 37+cu
Pirelia spune:
Cristina - primesc cafeau cu placere. Asa poate stau si eu treaza toata ziua.
Livia - orice laptop nou e mai bun decat cel veche chiar daca presupune renuntarea la anumite lucruri pentru a-l lua, asa ca tot raul spre bine.
Licu - e frumos bradutul ca ornament de pom. Poate incerci si alte nuante. E grozav ca ai timp, cu atatea pe cap, si de crosetat.
Ramonika - multumesc. Poze aceea este printre favoritele mele.
Ionelamaria - cateodata si eu tip la Oana si imediat dupa aceea regret, imi cer scuze si incerc sa-i explic ce-i cu iesirea mea.
Dankiza - cu clasa 0 ai dreptate, e clasa pregatitoare, dar lipsesc bazele materiale si invatatorii nu sunt inca instruiti in acest sens. Cand oare se vor opri cu reformarea asta? La anul cu ce vor mai veni?
raluci_b spune:
Licu si eu zic ca e fain braduletzul si pt brad si pt masa
Astazi la emag este vinerea neagra sunt reduceri mari de preturi
Raluca, viitoare mama de doi cucuieti, Remus Andrei(8 nov '09) si 37+cu
mihamora spune:
'neata!
Am intrat sa va salut si sa mai beau o cafea cu voi.
Super pozele cu Bubu dansatorul de la gradi.
Felicitari si sarcina usoara fetelor din Iasi!
Multa sanatate puiutilor bolnaviori!
Frumos Bradutul Doamna Licu
Michelle cu Mateo 18.11.2009 si MARIO 15.05.2007