Cat timp poate sa stea linistit?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nicavica spune:

noi am vorbit si facut cateva sedinte de logopedie.chiar am vb cu logopeda,si mi-a spus ca un copil de varsta mica-prescolar,se concentreaza cam 10 min maxim pe ceva,deabia la scoala reusesc sa se concentreze 30 de min!cred ca depinde de logoped,cum il capteaza.e cam absurd ce-i cere!oricum sedintele astea-in grup-nu-s prea reusite!cele mai indicate sunt cele particulare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Nici fii-mea, la 5 ani si 2 luni, nu-l pronunta pe r inca. Si noua ne-au recomandat educatoarele de la gradinita un logoped, dar nu pentru r ci pentru ca Maria invata ffff greu germana si logopedul ar putea-o ajuta in acest sens. Sper sa ajung cu ea incepand de luna viitoare si sa nu fie pierdere de timp...
Edit: fii-mea nu ar sta nici 5 minute intr-un loc fara sa aiba o activitate si fara sa fie bagata in seama. S-ar baga singura in seama daca nu ar baga-o altcineva.

de Maria Cornelia (20.09.2006) si 32+ cu Ioana Teodora
Din ce in ce mai mare
Perlute de domnisoara

Bobuletul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tala spune:

Ne-am hotarat si nu mai asteptam alte semne. Am intrebat copilul care mi-a zis clar ca nu mai vrea acolo. Mi-a spus sa exersez eu cu el, dar sa nu-l mai duc. Mi-a spus si ca doamna a certat pe unul din copiii din grup pt ca nu pronunta cum trebuie
Ch-dana luam in calcul si varianta pt ajutor de limba franceza
Diana_jors si eu ma intrebam de ce nu cheama copiii din 10 in 10 minute cum povestea Eveline in loc sa-i bage la gramada in camaruta aceea.
Laura25 ti se pare ca ai ajutat cu vre-o informatie la acest subiect sau doar nu te-ai putut abtine?
Anangel cam asa face si fii-miu, se baga el in seama si probabil asta a deranjat.

Multumesc pentru interventiile voastre care practic m-au linistit ca nu-s eu prea closca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Tala

Laura25 ti se pare ca ai ajutat cu vre-o informatie la acest subiect sau doar nu te-ai putut abtine?

tablouri pentru copii

Da, am ajutat-o pe michelle sa nu ramana cu impresia ca scolile din Romania sunt niste lagare de concetrare si toate cadrele didactice niste sunt niste tortionari.

In plus nu aveam ce spune pt ca deja au spus fetele tot ce aveam si eu de zis : e normal ce face baietelul tau, nu e ok cum reactioneaza logopeda.

Am marfa la bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tala spune:

Citat:
citat din mesajul lui Laura25

Citat:
citat din mesajul lui Tala

Da, am ajutat-o pe michelle sa nu ramana cu impresia ca scolile din Romania sunt niste lagare de concetrare si toate cadrele didactice niste sunt niste tortionari.

In plus nu aveam ce spune pt ca deja au spus fetele tot ce aveam si eu de zis : e normal ce face baietelul tau, nu e ok cum reactioneaza logopeda.

Am marfa la bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Iar tu cunosti toate scolile din Romania si toti profesorii
Citeste putin mai sus despre manutele la spate in timp ce copiii coboara scarile....la gradinita....(asta e experienta traita de mine; cea cu scolile, in general, e cunoscuta de mine prin prisma job-ului meu)

Si daca tot ai ajutat-o si pe Michelle , putem inchide subiectul

Multumesc din nou celor care m-au ajutat

Mergi la inceput