Brum. N-D 101- Hai Pica, msilvy, aris!!!

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tia_Mia spune:

Neata saru-mana de cafeluta

Felicitari Bianca , sa fie sanatoasa bebe Anna

Felicitari Ivanca , sa fie sanatos bebe Matei

Hai Cristina! Nastere usoara!

Andreea 37+ Maya Maria

MINUNEA MEA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

Eu nu am mai intrat aseara, de la gradi am mers la mama si am venit aseara pe la 8 si ceva. Stefan e incantat de rolul de furnica, a, fost sa ma uit de costum, dar am gasit doar de albinutza si pinguin. O sa intensificam cautarile, sau poate imi gasesc un model si ii fac eu acasa. Vedem.
In alta ordine de idei, mai am o groaza de haine de spalat, (nu stiu cum se face, zici ca suntem 10 oameni in casa, atata spal) si mi-am dat seama ca trebuie sa imi fac niste modificari in bucatarie, in sensul ca farfuriile mele sunt intr-un dulap de jos (stiti voi genul mobilei de bucatarie, cu niste corpuri jos acoperite de blat, spatiu, si corpurile de sus). Ei, la mine farfuriile sunt in dulapul de jos, si de fiecare data cand vreau sa iau o farfurie ma aplec. Nu mult, acum nu ma deranjeaza, dar cand ma va tine operatia (si trebuie sa ma indoi exact pe acolo), nu cred ca imi va pica bine. Asa ca trebuie sa imi rearanjez dulapurile
Ane, uite bine ca ai dezvaluit misterul. Te-am trecut si pe tine Mihaela cu data cezarienei. Hellen, a ta ramane pe 29, te pot trece si pe tine?

diana36+ Calin Gabriel si mami de Ianis Stefan 14 mai 2007 AMR in formula 2 in 1

www.lumeadianei.blogspot.com" target="_blank">http://www.lumeadianei.blogspot.com

Buburuzul
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lia73 spune:

FELICITARI BIANCA, BINE AI VENIT PE LUME PUIUTA ANNA!!
FELICITARI IVANCA, BINE AI VENIT PUIUTZ ANDREI!!

Mergi la inceput

HAI CRISTI!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

neatza!
eu azi am ajuns la marele 36S!!!! ma ia plansul... in 2 saptamani sunt la termen, dar il vreau in burti inca 3.. tot nu-s gata...
FELICITARI IVANCA, SA-TI TRAIASCA BEBE ANDREI, SA FIE SANATOS!!!
NASTERE USOARA, CRISTI, BEBE SANATOS SI NECOLICIOS!!

Iubirea mea Mufarin, bandit mic
... si iubirea a doua e pe drum

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hellen79 spune:

buna dimineata,
felicitari ivanca, hai cristi

diana oficial suntem marti 29.11
luny pregatita nu sunt eu care mai am 5 zile, si ii astept de ani de zile, cred ca e si varsta de vina m-am apucat la batranete de facut copii
cred ca de duminica pana marti o sa fiu in stare de transa azi si maine vreau sa fac un pic de cumparaturi pt craciun, ore gasesc niste costume mici de craciunei, pe la craciun vor avea vreo 3000 gr -3200 gr?

36+ si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela209 spune:

neata si de la noi...
Hellen daca gasesti sa ma anunti si pe mine...eu am cautat dar nu am gasit nimic, nimic... nici macar la super preturi,...

Cristina ne gandim la tine si tinem pumnii sa fie totul bine

DanielasiRazvan-Teodor - AMR 20 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

Hellen draga, nu vorbi prostii...auzi la ea, face copii la batranete...si eu tot din 79 sunt, si da, sunt la al doilea, dar tu esti smechera si faci 2 deodata . Poti sa iei exemplu de la Lia si alte fete, care sunt un piculet mai mari ca noi, dar nu se plang de batraneti. Asa-i Lia? . Ca acum pe ultima suta de metri ne dor toate cele si ne simtim ramolite, asta da, dar sa vezi tu dupa ce nastem ce caprioare o sa fi fim alergand dupa 2 copii

diana36+ Calin Gabriel si mami de Ianis Stefan 14 mai 2007 AMR in formula 2 in 1

www.lumeadianei.blogspot.com" target="_blank">http://www.lumeadianei.blogspot.com

Buburuzul
Poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui dianalaura

Hellen draga, nu vorbi prostii...auzi la ea, face copii la batranete...si eu tot din 79 sunt, si da, sunt la al doilea, dar tu esti smechera si faci 2 deodata . Poti sa iei exemplu de la Lia si alte fete, care sunt un piculet mai mari ca noi, dar nu se plang de batraneti. Asa-i Lia? . Ca acum pe ultima suta de metri ne dor toate cele si ne simtim ramolite, asta da, dar sa vezi tu dupa ce nastem ce caprioare o sa fi fim alergand dupa 2 copii

Buburuzul
Poze

ASA E
nici nu va imaginati ce ma dor salilii cand ii fac baita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooka spune:

neata

Hellen, Daniela, uitati www.littlewoodseurope.com/ladybird-father-xmas-set/1000982371.prd?browseToken=%2fb%2f2250%2fs%2fprice%2c1%2fo%2f3&trail=2249-2250" target="_blank">aici costumas pt bebici, sunt si alte salopete si pijamale.

mami de Sofia si de Zoe
Doamne ai grija de noi!

Mergi la inceput