Brum. N-D 101- Hai Pica, msilvy, aris!!!

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

alina - daa, sa vezi emotii la prima serbare. Parca dadea admitere la Oxford , asa eram eu de emotionata si mandra de ea. Frumoase momente!!

in al 9-lea cer ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

Citat:
citat din mesajul lui Deea_comsa

Buna fetele, am apucat si eu sa va mai scriu....noi ne confruntam cu colicii, asa imi pare de rau cand vad cum se chinuie bebele, saracul si el era asa cuminte nici nu plangea, dar acum se face ca un covrig si plange ca-l doare burtica
Si pe langa asta de cate ori mananca da afara, chiar am inceput sa imi fac griji, dar toata lumea imi spune ca e ceva normal sa dea afara ce e in plus, dar chiar de fiecare data?
Si i-au iesit si niste bubite pe tot corpul si nu stiu de la ce sunt, ori de la caldura, ori am mancat ceva si nu i-a cazut bine
Sper sa treaca repede toate neplacerile astea sa se simta si el mai bine

bebelusul meu :*

se poate sa regurgiteze dupa fiecare alaptat, asa a fost si Mateiul meu.. pana la 6 luni am dus-o asa, cand am inceput sa papam si altceva.. ai grija sa scoata aerul dupa fiecare masa. Bubitele mai mult ca sigur sunt fiziologice, nu de la mancarea ta..si noi le-am avut o gramada de timp... descrie-le mai in amanunt.. nu le faci nimic, poti sa le dai cu laptic de-al tau eventual..

Iubirea mea Mufarin, bandit mic
... si iubirea a doua e pe drum

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

Da, sunt foarte frumoase momentele astea..acum ma apuca plansul ca nu o sa pot merge la serbarea de anul asta de Craciun...o sa fie exact in saptamana in care eu voi fi in spital . Va fi prima serbare la care nu merg.... Si tocmai ne-a zis azi educatoarea ca Stefan va fi furnica, asa ca tre sa ii caut / fac un costum de furnica . Voia educatoarea sa ii dea rolul de furnica altui copil, care e mai micut de inaltime, dar ala nu a vrut si pace. Asa ca i-a dat rolul de greier si Stefan e furnica

diana36+ Calin Gabriel si mami de Ianis Stefan 14 mai 2007 AMR in formula 2 in 1

www.lumeadianei.blogspot.com" target="_blank">http://www.lumeadianei.blogspot.com

Buburuzul
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinush19_85 spune:

eee, ce dragut
Pai cam o sa fie furnicuta de acum, o sa te ajute sa ai grija de bebe, doar e fratiorul mai mare. Cum a reactionat cand a aflat?

35

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lia73 spune:

FELICITARI DANA!!
BINE AI VENIT BEBE LUCAS!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ane2 spune:

Diana baietel o sa amcu numele inca nu suntem decisi.Tu pe cat ai cezariana? parca pe 12 nu?

La fiecare serbare dea fetei eu plangcand a terminat gradinita plangeam in hohote iar in prima zi de scoala am plas mai rau ca eama uitam la ea si nu-mi venea sa cred cat a crescut, cat de repede a trecut timpu.

Mergi la inceput

Eu nu pot sa intru pe picassa imi cere nr de tel..ce nr sa bag?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns msilvy spune:

felicitari dana , sa traiasca lucas ! sa fiti sanatosi amandoi !

hai bianca ! suntem cu gandul alaturi de tine ! nastere usoara !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns msilvy spune:

azi am fost la doctor ! am DPN nou .
sambata 26.11 am programare la cezariana .
bebe azi avea 3.100 kg .
eu sambata o sa am 38+2 saptamani .

acum parca mi se pare prea devreme ;

Mergi la inceput

mslvy deci sa scoatem motatele si pe mine tot la 38 si cateva zile ma va baga in cezariana.

Mergi la inceput