Traznaile... noastre.

Traznaile... noastre. | Autor: Victoria_mami

Link direct la acest mesaj

Inspirata de subiectul cu (aproape) acelasi nume, am zis ca trebuie un subiect in care sa ne 'auto-criticam', dar nu oricum, ci sa scriem ce credem ca ar scrie consortii nostri de noi.

Incep eu:

-re-organizez toata casa, cam la 2-3 luni, toate sertarele. Mi-a cerut sa-i fac o harta.

-In rest, ar zice cu siguranta, ca-s perfecta

_____________________________________________
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008

VICTORIA

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns IonescuOana spune:

Eu "arunc tot"...in loc sa pastrez maldare de ziare vechi, carti cu plenarele lui Ceasca..."ma mir ca nu ma arunci si pe mine" ;)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elle_seb spune:

Noi nu facem trasnai, noi suntem perfecte.

_
Un sistem imunitar puternic pentru copilul tau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana_Pos spune:

In ultima perioada le cam comit .

Am pus pe ochiul electric niste ceara la incalzit (auto-inftumusetare de urgenta ) si apoi am mers la calculator sa citesc pe forumul DC . Balaurul cu bebelina prin casa. Peste niste timp, cand intru in bucatarie un fum gros si alb si inecacios care parca se lipea de mine. Eu, munte de inteligenta, in loc sa dau hota pe maxim, deschid geamul de la bucatarie si usa si geamurile de la celelalte camere sa se faca curent. S-a facut si a dus fumul tot in casa . Trei zile am aerisit si tot simteam misorul ala acrisor inecacios .

Ieri (Tala, sper ca citesti ) trebuia sa ii pun unei mamici un plic la posta. M-am dus la OP de la Cora unde madama de la ghiseu mai ca nu mi-a dat si una peste cap ca am intrat in pauza de schimb de tura. Cam bulversata, am mers la alt oficiu postal. Acolo am cantarit abtibildurile si jetoanele pe care trebuia sa le trimit, le-am impachetat in niste pliante cu super-oferte pentru... icoane (???) care erau pe ghiseul postei si le-am pus frumos in plic cu bule sa nu pateasca ceva. Totul bun si frumos si cand am ajuns acasa mi-am dat seama ca am trimis jetoanele care nu trebuie.

Acum vreo 2-3 saptamani, balaurul plecat, seara, dupa ce am spalat bebelincozaura am iesit din baie sa aduc prosopul ei si am inchis usa si lumina in urma mea, constiincios . In dormitor am stat nitel ca nu gaseam prosopul si cand am realizat ca am lasat fata in cada am alergat la ea. Era ofticata ca pe intuneric nu-si gasea ratele in apa . Ca sa nu fugiti la protectia sociala sa ma parati, zic in apararea mea ca avem o cadita cu spatar care a ramas atat de mica incat bebe nu avea cum sa se lungeasca in ea daca vroia sa se apuce de inecat in apa mica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_lex82 spune:


Hai sa va zic si eu ce imi reproseaza sotul...
Imi reproseaza cand ii bag hainele la spalat..ca cica nu erau murdare..
Imi reproseaza ca fac prea des mancare..ca de ce daca mai e o portie din mancarea veche tre sa gatesc altceva..k aia automat se strik ca n-o mai mananca nimeni..si sa nu va imaginati ca face asta din saracie..pur si simplu cik ii e mila de munca mea
Ca de ce fac zilnic curat in casa ..adica cu un copil de un an jumate pot sa fac oare mai rar???Nu cred..,.
Ca de ce fac ordine in sifonier, k el nu=si gaseste hainele ..cu toate ca de ani de zile are radturile lui pe care nu i le-am schimbat..dar daca ii schimb ordinea la haine se pierde..
Imi mai reproseaza ca nu ma pot abtine sa cumpar haine si jucarii copilului..cica, in loc sa-ti mai cumperi si tu ca nu mai ai cu ce te incalta..tu esti nebuna..tot la copil iei??
Ce e drept nu ma pot abtine...
In rest imi mai reproseaza ca sunt cu gura mare..ceea ce e adrvarat..
Dar imi si zice ca nu m-ar schimba niciodata cu alta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Sotul meu ar zice ca-s extrem de dezordonata. Fac curatenie, mancare, orice, dar cand e vorba de hainele mele, zici ca a venit tornada! Oricum, eu am o logica in dezordinea mea.
Ce ar mai zice el despre mine? Ca am o boala pe lucrurile negre. Pur si simplu nu intelege de ce-s vesnic neagra. Dar astea nu-s traznai sunt defecte reale! E clar, cand e vorba de mine, n-am simtul umorului. De fapt, nu ma vad deloc amuzanta, ci doar defecta. Aproape nimic traznit!
In iarna, am facut rezervare la Busteni pentru noi 2, 3 zile. Aveam mult de invatat si am crezut ca-mi va prinde bine. N-am plecat, fiindca nu era zapada si ce era sa faca el cu mine acolo!
Apoi am cumparat o cina la un rest indian, fiindca el e mare amator de experimente. Voucher pe 3 luni. Cu putin inainte sa expire rezervarea, am facut voucherul cadou unei prietene, fiindca sotul meu nu a catadicsit sa spuna "acum mergem" .
In vara, cica facem o excursie numai noi 2 zile, prin tara. Ok, plecam, insa intre timp ne suna cineva ca putem sa cumparam lemnele ca avem un tir pe drum. Aranjam intalnirea cu tirul, tot. Scoatem banii pt lemne si tir, sunam TIR-istul, care spune ca nu ma vine ca are o problema. Eu de furie am inceput sa injur rau de tot langa sotz. El la telefon. Ok, nu pot sa spun cata lume a aflat ca din cauza mea (si a vocabularului meu) era sa ramanem fara lemne de iarna. Insa in aceeasi excursie aventuroasa, ii spun sotului "hai la Sighisoara". Si in drum spre Sighisoara, tot eu: Hai la dreapta prin padure, spre cabana X, ca asa era indicatorul. Si la cabana X, padurar si lemne. A 2-a zi, am incarcat tir-ul (cu pricina) si am rezolvat problema
De Paste, am vrut eu in Grecia. Stia cu multe luni inainte ca imi doresc o chestie in 2. Cu nici o saptamana inainte de Paste, imi spune: "Colegii mei spun ca e o prostie. E aglomerat in Grecia de Paste". Ok, am luat bilete de tren si am plecat cu fetita mea la bunica mea, departe rau de casa.
In vara, am luat toti 3 copiii si am plecat la bai, cu masina (foarte departe de casa, la aceeasi bunica). Tot traznaie, nu?
In vara am dus copiii pe munte, singura cu o prietena si aveam un rucsac atat de greu ca nu-l puteam ridica de jos. Pe la jumatea traseului, cand in sfarsit am prins putin semnal, l-am sunat sa-i spun ca-s nebuna si ca am facut o maaare prostie ca am plecat asa. Oricum, greu dar am ajuns sus. In loc de 2 ore, am facut 3.


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanna81 spune:

De ce ii calc pijamalele. nu se sifoneaza oricum?

De ce nu imi mai cumpar haine? (chiar asa!!!)

De ce conduc asa de agresiv? Ma grabesc undeva?

De ce injur la volan?

De ce vrei sa ai mereu dreptate? (... pentru ca asa este )

De ce speli rufe atat de des? asta se mai putea purta!

Fii si tu mai calma! Ai si tu mai multa rabdare! (asta referitor la vanzatori, operatori de pe la ghisee, oameni care pun intrebari tampite in general)

Ca uit mereu cheile pe undeva, se pune? le-am cautat vreo 4 zile acum ceva timp. le-am gasit la mine in geanta



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tala spune:

Ioana , deci stiu la ce sa ma astept
Ce ar zice al meu sot? I se citeste pe fata de muuulte ori.
Cica il cicalesc prea mult (acum am o scuza, hormonii...)
El e genul care-si lasa ciorapii in bucatarie si actele in baie, eu genul cu obsesia pt ordine (pt ca daca un lucru n-are locul sau nici ca-l mai gasesc...uit rau) asa ca fac ordine mereu, gasesc eu locuri 'mai bune' pt diverse, iar el n-a apucat sa le retina nici pe cele vechi.
In rest stiu ca ma iubeste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle-usa spune:

cea mai mare trasnaie a mea a fost cand intr-o zi m-am hotarit sa fac pizza.
am facut coca si mi-am zis ca cea ar fi sa pun un pic castronul din plastic la cald in cuptor.
imi propusesem sa dau drumul la cuptor pt 10-15 sec cat s-ar incalzi si sa tin castronul acolo. in schimb in acele sec a sunat telefonul...apoi m-am dus in birou sa stau pe computer...asa au trecut probabil 30 min cand s-a pornit alarma de fum.
cand m-am dus in bucatarie castronul meu cu coca se topise in cuptor si toata bucataria era fum...
va imaginatzi cat am curatat la acel cuptor...si frica ca era sa dau foc la casa.

alta patzanie a fost cand eram gravida.
cand am ramas gravida sotul mi-a cumparat o masina noua, un Cadillac.
dar nu suportam mirosul de "masina noua" din masina. imi venea sa vomit de cum vedeam masina in parcare.
Asa ca trebuia sa merg la masina fara sa ma uit la ea...mergeam intr-o parte sau sa mai uit in sus ...in alta parte....dar nu la masina

eram gravida in 3 luni si cum mergeam eu intr-o seara in parcare la servici, cu pantofi cu toc si costum fusta mai strimta am cazut si
abia puteam sa ma ridic. un coleg de la un department ma vede si ma ajuta dar era contrariat si ma intreaba de ce mergeam cu spatele la masina...de rusine si frica ca, cazusem gravida...i-am spus ca ii zic maine.
asa am ramas de pomina la servici ca "imi vine rau cand vad un Cadillac".

o alta trasnaie a fost cand am parcat masina intr-o seara la colegiu. ascultam muzica tare asa ca nu am auzit nimic .
cand am terminat orele si sa plec, dau cu spatele si nu mergeam masina de loc...dar tot am incercat,tot dadeam cu spatele auzeam troznind si credeam ca sunt crengile cazute din copaci(era toamna)...tot incercand eu asa, vad cum imi zboara bara din fatza de la masina.am ramas blocata, nu-mi vedea sa cred ce vad.

masina ramasese intepenita intr-o bordura mica care se pune in fatza la fiecare loc de parcare si avea 2 boltari di fier mai iesiti in afara care mi-au prins bara masinii(atunci aveam o masina sport mai joasa).

sa moara sotul cand m-a vazut acasa cu masina taris, fara bara.(partea buna a fost ca mi-a platit scoala daunele).

si acum cand plec cu masina imi spune "vezi sa nu vii cu ea tiris".







michelle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle-usa spune:

o alta trasnaie am facut-o cand am mers o data departe vreo 2-3 ore cu masina intr-un orasel superb.
ne-am plimbat am mers prin boutiq-uri , totul fff scump. ce-mi vine sa probez o rochie dar nu puteam sa ma vad bine din cauza parului lung. vanzatoarea imi da o clema superba si scumpa, sa-mi prind parul.
mi l-am prins asa de bine ca am uitat clema in par...abia acasa mi-am dat seama ca plecasem cu ea din magazin neplatita.
de returnat nu avem cum ca era f. departe. am sunat sa o returnez prin posta, dar proprietara mi-a zis ca pot sa o pastrez ca amintire.


michelle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Bee, .

Nu stiu ce sa-ti spun mai mult... La voi nu mai e chestie de trasnai, ci de altceva...

Blogul meu - de la noi, pentru ei!

Bazar general - fiecare implicare conteaza!

Lucrusoare de vanzare...




Mergi la inceput