Bulgarasi de ianuarie-februarie 2012 (35)
Raspunsuri - Pagina 8
My_Lady0091 spune:
Matza..eu nu m-am certat cu nimeni.Am ales sa observ si sa trag concluzii..sa ma bag in discutii..mai rar spre deloc!
Insa ma bucur ca suntem citite
Cand s-a postat la odiseea noastra pentru "ajutor"..s-a postat stiind ca "cineva" poate ajunge la acel centru..pentru a asista "in numele DC la impartirea pachetelor.."...manastire intr-un picior ghici eu cine!
Dar daca cineva nu a avut nicio reactie...a aparut furtuna din paharul cu apa!
Gusta..eu sunt alaturi de tine, de sufetul tau..de actiune...dar nu de a reprezenta ceva ce nu ma mai reprezinta!
Ma gandeam sa ajung acolo, cu o alta prietena si user al acestui forum-doar sa le vad chipurile acelor copii napastuiti..nu sa fac vreo inventariere..insa in conditiile date..ma voi gandi serios daca mai vreau...caci sunt sigura ca si dupa aceasta actiune vor aparea binevoitoarele care vor striga "hotii".
Lexi..nu cere sa ti se ia iconitele..sunt ale tale..le meriti..nu le-ai furat..nici castigat in urma vreunui concurs de iconite!
29+
Citat: |
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
gusta spune:
Alina nu am inteles ce ai scris.Vrei sa mergi acolo esti binevenita.Sincer nu inteleg de ce asa suparare pe actiunea mea.
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=167469&whichpage=1
Marilena si Mara Augusta
bulinuta27 spune:
Doamne ce e nebunia asta pe forum????
nu mai inteleg nimic ce se intampla cu oamneii in ziua de azi...aratam cu degetul ca uni nu fac aia si ailalta?
gusta nu te cunosc dar te rog nu fii suparata ca eu totusi cred si sper ca nu are nimeni nimic cu actiunea ta...cum Doamne sa ai ceva cu o actiune care face bine unor copii???
bulinuta mamica de bulinel dragutel (19.07.2006 - 9:37) si 25+
Poze noi
www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica
Poze
My_Lady0091 spune:
Gusta ai PM.Nu e nimeni suparat pe actiunea ta!E demna de lauda si nu numai.Lumea e suparata pe altceva.Cine stie cunoaste.Cuvintele nu isi au locul aici si nici nu merita a fi rostite!
29+
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
anangel_lexi spune:
Gusta, te rog mult sa intelegi un lucru: NU ARE ABSOLUT NIMENI nimic cu actiunea ta pentru acei copii! Jos palaria pentru tine, ca reusesti sa mobilizezi atatia oameni si sa organizezi asa ceva, nu toata lumea are talentul asta, iti spun sincer! Eu am avut ce-am avut strict cu cele 2 postari ale Mirelei, care mi s-au parut deplasate. Atata tot. De fapt, m-am adresat ei, doar pe ea am mentionat-o in ceea ce am scris.
Lady, nu am cerut sa mi se stearga iconitele pentru ca m-am suparat. Nu au de-a face o treaba cu cealalta. Am cerut sa fie sterse pentru ca nu vreau sa apar cu ele pe forum. Uneori vin membri noi care ma intreaba cum am reusit sa imi pun acele imagini sub nick, ca ar vrea si ei. Si pe cuvantul meu iti spun ca imi crapa obrazul de rusine cand le spun cum le-am obtinut. Prefer sa stau fara ele.
de Maria Cornelia (20.09.2006) si 31+ cu Ioana Teodora
Din ce in ce mai mare
Perlute de domnisoara
Bobuletul
bulinuta27 spune:
lexi
bulinuta mamica de bulinel dragutel (19.07.2006 - 9:37) si 25+
Poze noi
www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica
Poze
sophia_m spune:
fetele din Timisoara, daca nu ati aflat inca..
http://www.tion.ro/lichidari-de-stocuri-pentru-toata-lumea-la-outlet-expo/1016219
presimt ca in we o sa vin cu multe hainuteeeeeeee pentru putza
abia astept, ca baby expo m-a dezamagit total
cat despre intalnire, luni, marti sau miercuri ar fi f bine, daca putem toate
eu stau in calea Aradului, pot sa ajung si la Mall si in centru
va las pe voi sa stabiliti ora si locatia
27+ cu bebe mic si scump David-Andreas
anangel_lexi spune:
Minunat! Multumesc, Mirela.
On-topic: ia uitati cam la ce va puteti astepta cand vor incepe sa misune bebeii prin casa. Tin minte ca si Maria a facut ceva asemanator in vreo 2-3 randuri, dar doar in bucatarie. Doar ca ea a amestecat faina si cu oua "Mamiii, fac pajitulaaaaa!" Avea pana in 2 ani.
de Maria Cornelia (20.09.2006) si 31+ cu Ioana Teodora
Din ce in ce mai mare
Perlute de domnisoara
Bobuletul
sophia_m spune:
ahhh, i-am vazut pe nazdravanii astia doi ieri
foarte tare, nu as vrea sa-mi vad casa in halul asta
27+ cu bebe mic si scump David-Andreas
dari_nanau spune:
citat din mesajul lui sophia_m fetele din Timisoara, daca nu ati aflat inca.. http://www.tion.ro/lichidari-de-stocuri-pentru-toata-lumea-la-outlet-expo/1016219 presimt ca in we o sa vin cu multe hainuteeeeeeee pentru putza abia astept, ca baby expo m-a dezamagit total cat despre intalnire, luni, marti sau miercuri ar fi f bine, daca putem toate eu stau in calea Aradului, pot sa ajung si la Mall si in centru va las pe voi sa stabiliti ora si locatia ******************************************** 27+ cu bebe mic si scump David-Andreas |
Foarte fain, o sa merg si eu, mai ales ca nu am cumparat prea multe lucruri pt bb.
Legat de intalnire, eu as prefera ora 18:00, iar ca zona sunt flexbila, unde preferati voi.
Dariana +26 cu si mamica fericita de Emma (11.10.2007)