Bulgarasi de ianuarie-februarie 2012 (35)
Raspunsuri - Pagina 20
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Matzaila_81/Matzaila_81.jpg)
Matzaila_81 spune:
Draga Mirela,
Am citit ca ai fost deranjata de lipsa reactiei de la minunata noastra odisee a bulgarasilor astfel incat m-am gandit sa-ti raspund pentru ca nu vreau ca nici un nor sa planeze asupra noastra mai ales ca prietenele mele pe care mi le-am facut aici sunt persoane sensibile cu foarte mult bun simt, multe dintre ele aflate pe ultima suta de metrii a sarcinii si se amarasc pentru orice sageata aruncata in directia lor.
Daca nu ma insel, in regulamentul forumului nu scrie ca daca sunt membra aici trebuie sa particip obligatoriu la campaniile si la actiunile DC. Imi cer scuze daca s-a schimbat ceva si nu am stiut si daca asta e cazul te rog mult sa ne informezi ca atare. Pe langa asta, din nou nu scrie ca sunt obligata sa dau in scris motivele pentru care nu particip sau daca particip nu trebuie sa anunt pe toata lumea ca am facut-o.
Tu ne-ai anuntat ( si-ti multumim frumos cu aceasta ocazie) si fiecare a facut ce a decis de cuvinta. Eu personal imi indrept tot ajutorul spre un bebe care vine pe lume pana de Craciun si a carei familie se afla intr-o situatie foarte dificila. Nu, nu am facut poze cu pachetele stranse si nici nu am strigat in gura mare pe forum cat de buna samariteanca sunt si cum ma agit eu pentru nevoiasi. Cand fac un gest din suflet in pastrez acolo, nu ma laud cu el. Conteaza pentru mine sa stiu ca am facut bine si mai ales nu trag si nu hartuiesc pe nimeni sa procedez ca mine. Asta e pana la urma esenta sarbatorilor, sa fim mai buni, mai blanzi, sa daruim neconditionat orice putem : un gand, un lucrusor, o haina, o imbratisare sau un sentiment.
Actionand asa si luandu-te de noi fara motiv cred ca ai adus o umbra, cel putin din punctul meu de vedere asupta a ce ai facut pana acum. Pentru ca nu se procedeaza asa. Am dreptul sa-ti acord ajutorul meu sau nu. Am dreptul sa-ti raspund sau nu. Am dreptul sa decid unde se duc banii mei de sarbatori si mai ales pe cine vreau sa sustin daca vreau sa sustin. Ca sunt buna sau nu, asta este strict treaba mea cu Doamne Doamne si e ceva personal intre mine si El nu intre mine, DC si El.
Pe langa asta, tin sa te anunt ca deja incepe sa fie ceva personal cu odiseea noastra.
Intai ne-am luat rosii ca ne-am permis sa votam fotografia prietenei noastre pe considerente subiective si spre marea mea suparare ea s-a retras din concurs. Dar am apreciat-o si mai mult cu aceasta ocazie. Pentru ca a dat dovada de demnitate si bun simt lucru pe care cei care au hartuit o gravida cu un copil mic nu au facut-o. Acum suntem aratate cu degetul ca nu am avut reactiile asteptate de la noi intr-o campanie umanitara.
Nu e frumos si nu e corect.
M-am suparat la inceput dar mi-a trecut repede pentru ca stiu ca intentiile tale sunt bune dar as aprecia daca pe viitor ai acorda mai multa atentie postarilor tale si ne-ai lasa si pe noi sa avem parte de beneficiul indoielii inainte sa ne arati cu degetul pe la alte subiecte. Pe langa ca nu este elegant.
Iarta-ma ca nu ti-am scris in privat dar m-am gandit ca din moment ce ai ales o varianta publica sa ne pui la zid si raspunsul meu merita sa fie tot public.
Cu reactie intarziata,
Matzaila+29
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Matzaila_81/Matzaila_81.jpg)
Matzaila_81 spune:
Acum revenind la discutiile noastre de zi cu zi, aseara am experimentat primele mele contractii. Au fost cam dureroasa dar s-au potolit cand m-am bagat in pat. Cand am fost la baie insa mare surpriza, am gasit firisoare de sange.
Acum e totul ok, mai am patru zile de Canesten. Daca mai apare sangerarea o sa o sun pe doctorita imediat. Am insa ca niste carcei la spate/dureri ca de ciclu.
Alina, poate nastem impreuna +29
![](images/user_woman.png)
aerlilian spune:
In dimineata aceasta am venit la serviciu cu metroul.E singura ocazie sa mai fac putina miscare mergand pe jos.Mi se intampla rar.Niciodata, de cand sarcina mea este vizibila, nu mi-a fost cedat locul in metrou de catre un barbat.Si asta v-am mai spus...ma doare.Astazi, din nou, o femeie a fost cea care a schitat gestul, in timp ce doi soti stateau dragastosi langa sotiile lor, facandu-se ca nu-mi vad burta.Sunt tare sensibila la lucruri de acest fel si am hotarat, ca baiatul meu va primi educatia unui cavaler de secol 19, nu a unui baiat de cartier.Cu riscul ca baiatul meu sa fie catalogat drept "depasit", voi avea grija sa-l invat ca nu este deloc desuet sa fii politicos, sa oferi flori, sa saruti mana unei femei sau sa-i oferi locul intr-un mijloc de transport.Sunt dezgustata...
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Alice_Elena/Alice_Elena.jpg)
Alice_Elena spune:
Ileana, eu nu cred ca e depasit sa fi politicos. Eu ma oftic rau cand zic cuiva multumesc si nu mi se raspunde. De obicei ma iau de persoana respectiva.
Matza, stai cuminte sa nu nasti odata cu mine..
Am fost si eu la doc, n-am apucat sa le zic decat fetelor la intalnire. E totul bine, copilul are 2240 gr si se pare ca il vom cunoaste inainte de craciun
Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si
34+
Matzaila_81 spune:
Alice , ma referam la Alina ca o sa nastem impreuna la Sanador.
Nu o sa nasc cu tine ca esti cu o luna inaintea mea. Dar o sa fac imposibilul sa vin sa te vad sau macar sa-ti arunc cu pietricele in geam din fata spitalului. M-ar ajuta insa sa treci numarul rezervei pe mail ca sa nu sparg toate geamurile de acolo, numai pe al tau draguta mea +29
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/olishka/olishka.jpg)
olishka spune:
Matza Si ai grija te rog cu firicelele acelea de sange. Ai vb cu doctorul, da?
Aerlilian te cred ca esti necajita. Si eu am de gand la fel sa-mi educ baiatul. Cand aveam 8 ani am locuit 1 an si ceva in Azerbaidjan. Ce mi-a placut foarte mult acolo: cand intram eu si mama in metrou, toti barbatii se ridicau in picioare si mama se aseza unde vroia ea, caci era femeie. Nu exista sa stea o femeie in picioare si barbatul in dreptul ei jos. D'apoi sa mai fii si gravi...Multi sa treaca supararea
Olga, mamica lui David iepurasul si
27+
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/anangel_lexi/anangel_lexi.jpg)
anangel_lexi spune:
Aerlilian, nu te mai necaji. Oricum mi-a placut ce ai scris depsre educatia pe care vrei sa i-o dai baietelului tau.
Iti doresc mult succes.
Matza, nu te mai ambala, ca ii faci rau lui bebe. Chiar daca Mirela a ales sa ne puna la zid in public (si nu la un singur subiect ci la 2!), zau ca nu are rost sa-ti faci tie si puiului tau rau. Pana si eu incerc sa trec peste asta, desi eu sunt genul care pune orice nimic la suflet si sufera luni intregi pentru acel nimic. Asa-s eu, exagerat de sensibila, si asta nu doar acum, in sarcina. Dar trebuie sa ma gandesc in primul si in primul rand la copiii mei.
Cat despre contractii si firisoarele de sange, ai grija de tine, odihneste-te mai mult! de
Maria Cornelia (20.09.2006) si
32+ cu
Ioana Teodora
Din ce in ce mai mare
Perlute de domnisoara
Bobuletul