"Eu nu vreau sa nasc copii"

"Eu nu vreau sa nasc copii" | Autor: Sylvie

Link direct la acest mesaj

Intrebare Irina catre Tati: Tati, unde este restaurantul ala Triumf? Tati ii da explicatii potrivite intelegerii unui copil de patru ani "stii tu restaurantul ala cu terasa, mese si banci de lemn, fantana cu testoase si colivii cu pasari unde am fost asta vara, etc", insa apoi curios o intreaba: dar de ce te intereseaza? Irina raspunde: "ca sa stiu de unde sa adopt un copil ca eu NU vreau sa nasc copii! "
Tati ramane masca, e stupefiat de ce poate sa spuna minunea lui blonda, si vine la Mami sa ceara lamuriri la asa o afirmatie grava.
Mami explica: cu o ora in urma, cand tati nu venise inca de la serviciu, Irina trece prin fata televizorului si vede o scena dintr-un film cu o tanti care nastea si se vaita de mama focului, si intreaba de ce tipa tanti asa? Mami ii raspunde in viteza pentru ca nu urnarea filmul si avea de facut treaba: "pai, naste", raspuns care declanseaza o adevarata drama la Irinuca mea, care vreo juma de ora a plans si s-a lamentat "eu nu vreau sa am copii niciodata, ca doare, uite ce tare tipa tanti aia", etc.etc. Exasperata ca nu reuseam sa o conving cu nici un argument iar urletele se inteteau si nu mai conteneau, dupa 1/2 ora cedez si spun: "uite, daca nu vrei sa ai copiii tai poti sa infiezi unul, ca sunt destui copilasi amarati care asteapta sa aiba o familie". Moment in care Irinuca mea se lumineaza toata, se opreste din plans, isi recapata culoarea si ma intreaba: mami, de unde se infiaza copiii? - si ii raspund ca sunt mai multe locuri, dar unul este pe langa restaurantul Triumf, etc. Urmarea am povestit-o la inceput. Asa ca, fiti atenti ce spuneti bebicilor vostri, nu stim niciodata ce drame pot declansa niste raspunsuri date in pripa.

Cu drag,

Silvia si Irina (4 ani si 1/2)

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

nu imi vine sa cred ce poate fi in capsorul lor mic..

MirelaV

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marox spune:

Bine ca a gasit solutia si s-a oprit din plins!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa spune:

Ai un copil foarte sensibil si inteligent.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elenalove27 spune:

Deci pina la urma unde este restaurantul Trimuf ?ca nici eu nu vreaus a nasc copii

Elena cu burtica 36 saptamini

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Banti spune:

Draga Sylvie, ce povesti identice avem. Fetita mea, pe care tot Irina o cheama si are 4,6 ani, la fel mi-a spus saptamina trecuta cind a vazut o scena la tv, tot cu o tipa care nastea si m-a intrebat "Mami, dar de ce tipa asa, inseamna ca te doare cind ai bebe eu nu vreau sa nasc copii! Te inteapa in burta si eu nu vreau sa ma intepe!" Mai mai sa plinga, eu tot am incercat sa o potolesc, cind ea imi zice "Mami, asa te-au chinuit si pe tine oamenii aia la spital?" Eu de colo, "Lasa, Iri, nu plinge, ce crezi tu ca daca ma durea pe mine sau ma chinuiau, va mai faceam eu pe tine si pe Matei??!!" Nici nu stiam ce sa mai spun, dar data viitoare ii spun si eu despre casa de copii.

Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sylvie spune:

[quote]Originally posted by Banti

Draga Sylvie, ce povesti identice avem. Fetita mea, pe care tot Irina o cheama si are 4,6 ani, la fel mi-a spus saptamina trecuta cind a vazut o scena la tv, tot cu o tipa care nastea si m-a intrebat "Mami, dar de ce tipa asa, inseamna ca te doare cind ai bebe eu nu vreau sa nasc copii! Te inteapa in burta si eu nu vreau sa ma intepe!" Mai mai sa plinga, eu tot am incercat sa o potolesc, cind ea imi zice "Mami, asa te-au chinuit si pe tine oamenii aia la spital?" Eu de colo, "Lasa, Iri, nu plinge, ce crezi tu ca daca ma durea pe mine sau ma chinuiau, va mai faceam eu pe tine si pe Matei??!!" Nici nu stiam ce sa mai spun, dar data viitoare ii spun si eu despre casa de copii.

Draga Banti, cred ca fetele noastre s-au uitat la acelasi film! Eu i-am spus ca pe mine nu m-a durut, ca m-a adormit la operatie, dar n-a mers. Cand a auzit de operatie a urlat si mai tare. Sa-ti traiasca puii, le-am vazut pozele, sunt frumusei foc! (si noi tot Iri ii spunem!)

Cu drag,

Silvia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Dragele de ele, deja isi inchipuie cum este sa nasti !

Nina & Nina-Cristina (1 an si 10 luni)
http://www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Banti spune:

Da, dragutele de ele cred ca au vazut acelasi film.
Multumesc, Sylvie, si Iri a ta e tare draguta si ce par frumos are! Sa fie sanatoasa si sa fiti toti fericiti!
Mie si sotului ne-a placut mult numele Irina (in greaca inseamna "pace", poate stii), insa ea a iesit o nazdrava foc.

Ioana

Mergi la inceput