Romanii sunt destepti

Romanii sunt destepti | Autor: raton

Link direct la acest mesaj

Ati vazut aceasta campanie? la mine a ajuns din mai multe surse in ultimele zile si am vazut ca se discuta si in presa, pe bloguri, ma rog, mi se pare ca pe unde ma intorc dau de ea
Ei, as vrea sa va intreb, pentru ca eu am sentimente impartite: ce parere aveti? e o manipulare grosolana a sensibilitatii noastre in beneficiul unui brand care n-re nimic de-a face cu patriotismul? sau e bine ca cineva are o initiativa interesanta, chiar daca sub semnatura unei ciocolatele?
Eu recunosc ca m-am dus pe site romaniisuntdestepti.ro si am dat click sa se schimbe sugestiile alea google, care chiar m-au enervat. Abia pe urma m-am gandit daca a fost doar manipulare. Dar chiar daca a fost, tot ma bucur ca am facut-o, stiti cum, na, ia de-aici goagal!
Dar sunt curioasa ce mai ziceti si voi...

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns 29B_ella spune:

Cand vorbesc romanii despre ei, o fac intotdeauna la superlativ.
Romanii sunt destepti,romancele sunt frumoase,romanii sunt talentati,geniali,sexosi,intelectuali,familisti,distinsi,fotogenici,superbi etc...
Romanii sunt orice ... ne place si nimic din ce nu ne place.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lia popescu spune:

da ..romanii sunt destepti, pacat ca sunt ostaticii unor sefi prosti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Citat:
citat din mesajul lui lia popescu

da ..romanii sunt destepti, pacat ca sunt ostaticii unor sefi prosti!

Asa e, e mult mai usor sa dai vina pe altii...

_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008

VICTORIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ZIZOU spune:

Este o campanie publicitara sa vanda un produs menita sa gadile orgoliul romanului care se crede cel mai cel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliana_2007 spune:

Chiar daca este o companie care vrea sa isi faca doar publicitate macar discutia asupra subiectului ne mai ajuta si pe noi se ne privim pe noi si pe cei din jurul nostru ca sa vedem cum suntem cu adevarat.Cu totii avem si calitati si defecte.
Daca suntem destepti cu ce ne ajuta?Toti de oameni incompetenti suntem condusi pentru ca de multe ori cei mai putini inzestrati cu materie cenusie ies la inaintare deoarece nu isi cunosc limitele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emanouela spune:

daaaa....romanii sunt cei mai destepti, cei mai corecti, romancele cele mai frumoase, cele mai cele, romanii cei mai cei....de asta si tara asta se duce la vale in mod accelerat. hai sa fim seriosi, nici macar cei ce ne conduc nu-s vinovati, suntem noi toti, astia care credem ca 'suntem miezul din dodoasca planetara',cum bine zicea Desiree, ca e usor sa dam vina pe altii, si aia tot romani is si aia stau acolo ca-s lasati de 'romanii destepti'.

mamy....frumoasa, desteapta si modesta...de nazdravana Darius Mihail

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

Eu cred ça daca romanii ar fi cu adevarat destepti, la momentul asta, Romania ar fi in topul primelor, hai sa zicem, 10 tari din Europa ca nivel de trai, dezvoltare, etc.

Mergi la inceput

Eu nu contest faptul ca exista si romani destepti, ca oricare alta natie, dar problema la romani e ca dupa ce ca sunt muuuuuuuuulti lenesi, nici nu au constiinta muncii; daca e seful prin preajma muncesc, daca nu, trag mata de coada, sa treaca timpul, ca platiti sunt oricum. Sa vedeti cum se munceste in... Japonia, de ex., ca e ca nu e sefu', fiecare stie ce are de facut si FACE!

_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008

VICTORIA

http://www.facebook.com/pages/Acute-Lymphoblastic-Leukemia/178051842277685

Mergi la inceput

O s ava povestesc foarte pe scurt cum se lucreaza in Japonia: am lucrat acolo un an de zile, la Sanyo, in fabrica, la sectia de frigidere. In week-end lucram la o fabrica unde se... baga in doza ceai si cafea. Daca se strica ceva si nu se putea face ce trebuia facut, nu statea nimeni la cafea si tigara, sa stepte sa se repare! Toata lumea, de la sef pana la ultimul angajat era cu carpa in mana si curata sectia! Pana se repara ce trebuia reparat. In pauze, si numai in pauze se statea la tigara, cafea, barfa, etc... In Japonia daca ai job, muncesti, nu stai degeaba, sa treaca orele sa ajungi acasa.

_

VICTORIA

http://www.facebook.com/pages/Acute-Lymphoblastic-Leukemia/178051842277685

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rall spune:

Macar ne mentinem silueta:
http://i40.tinypic.com/pbn2f.jpg

Mergi la inceput