Strugurasi de sept-oct 2011 **07**

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LenaC spune:

Moaaaama ce spor am avut azi:
am facut mancare, am calcat, am facut curat in camera fetei. I'm the best

Bine, asta pentru ca Maia s-a trezit la 11, toaleta si hranit si de la 12 30 iar nani :)

Dbunny la multi ani pentru Dani, sa fie sanatos, cuminte si sa iti ofere clipe minunate !!! Distractie placuta maine la party.

Lali, super ornamentele doar k transportul o sa coste cat sunt ornamentele :) !!!

Pinkysor, have fun... voi asociati de ce e suparat bebe.Eu nu prea stiu... ma mai intreaba sotul cand plange: De ce plange?... si eu nu stiu. Sunt asa o mama rea????

Klau_ditza si eu as vrea la 1 an sa merg la serviciu, dar cu cine sa las pitica ?

Ionela la ce medic ai fost? (raspunzi cand ai timp , dak ti-e mai usor pe YM)
Inca ceva... cu ce aspiri nasucul?

Mikka, la bb sa treaca repede durerea dela vaccin.
Legat de aspirat nasuc, eu pana am citit de la Lali k tb astupat nasul, nu stiam si aspiram fara sa astup celalalta nara si iesea. pp dak astupam era mai eficient.
Azi dimineata iar am aspirat k se auzea nasol. daca nu trece pana duminica bine o sa ii fac exudat nazal sa nu aiba stafilococul.

eu am hotarat sa mai calc hainutele din cauza dermatitei,daca nu era le-asmai fi calcat pe interior vreo cateva luni... dar cum zicea cineva... asta ptca avem timp k dak nu ar merge si asa :D

Zubi spunea cineva de un medicament care se i-a cand ai scurgeri puternice si apoi vine menstruatia ok...

Fetelor demult vreau sa va spun stiti ca se vinde ser fiziologic la 500ml si costa 3 ron. Eu nu stiam si am luat in sticlute din alea mici, pe 10 de 5ml am dat 20 ron. am intrebat la farmacie dak e acelasi si a spus k da. Am o sticluta ramasa de 5ml si iau cu seringa din asta mare si pun in sticluta aia. e fain ca din aia nu curge si e super comoda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Citat:
citat din mesajul lui Anilansa

mikka, multumesc
vad ca vb despre vaccin, eu la Darius am optat pt cel platit INFARIX, acuma la miruna as opta pt cel gratis , credeti ca gresesc?

Alina cu Darius Gabriel si Miruna Mihaela
http://community.webshots.com/user/Anilansa

daca ma hotarasc sa-l vaccinez si pe Tudor voi face exact asa cum spui tu, cel de stat. Pe Mihnea l-am vaccinat si eu cu infarix. Diferenta e ca cel de stat are 2 intepaturi, iar infarix are o componenta in plus fata de cel de stat.... ceva antipneumococ( daca nu ma insel).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LenaC spune:

Anilansa si eu de stat

Medicul de fam ma tot streseaza cu prevenarul, k sa il fac... cica uite cate cazuri la tv de meningita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Ionela multumesc mult. Stiu si eu de Clexane, ca am prietene care l-au folosit in sarcina. Am gasit un prospect in care scria ca nu e contraindicat insa mai intreb si niste medici. Mersi mult oricum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Rach ti-a trecut pofta de calcat? la mine e singura chestie gospodareasca pe care o urasc..
Mie dermatoloaga mi-a zis sa nu ii dau cu nici o crema ca are pielea grasa, acum nu mai stiu nimic ce sa fac.. dar eocamdata galbenelele ne merg .. dar cu spalat bine si hidratat zona..
Eu cu Mustela o spal, de la Bubchen a facut urat, eu Jonshon nu folosesc ca asa a sfatuit dr nepotica pt ca era cu pielea f sensibila.. ete ca si noi suntem, si folosim sampoane de lux sa vedem daca si de lux ne spala (ma rog lux pt buzunarul meu)
Daca nu o dai cu lapte decopr cu ce ii faci masaj?
Eu va invidiez pt kkloaie.. macar 2-3 trimite-ne si la buca noastra..

Nanna
easti super tare.. ai dat jos 15 kg ...bravo...
Felicitari pt INDRA La multi ani , sa fie sanatoasa si cuminte... Ce tort ii faci?
Eu inca ii calc toate hainutele, imi e frica parca sa renunt.. desi am nenorocit-o cu o tampenie de ulei ,, eu acu o ung cu lapte de corp de la mustela.

Oana..si Ecaterina simti ca se potriveste? nu de altainsa mie mi-i se pare ca nu i-i se potriveste nici un nume, nici Elena, nici Alexandra, dar nici un alt nume.. ma gandeam cum ar fi sa o chene Diana, Anamaria, Ioana.. insa parca nu a fost inventat numele ei..
Elena deja raspunde la numele ei, intoarce capul iar dimineata incep sa zic: buna dimineata jucariilor pe nume, sta si ma asculta, iar cand zis buna dimineata Elena incepe sa rada cu hohot, si sa pedaleze..
Oana adorabil moment.. si eu sunt convinsa ca starea mamei se transmite..
Saracul Mur..

Andreea
.. si noi am inaugurat dupa 2 luni jumate.. insa nu mi-a placut.. a durut rau..

Bunny.. am tras atunci acum ma chinui sa scot 5 picaturi sa ii dau picaturile cu lingurita.. insa daca fata e satula eu sunt multumita..
LA MULTI ANISORI DANI!!! sa fii cuminte sanatos , sa o asculti pe mami !!

HAI SA DAU SI EU SUCULET SI O PAPICA ca noi azi facem 10 ani de cand suntem impreuna..

Anca masinuta mi-i se pare ca inlocuieste caruciorul.. cel putin la noi e lin de mamici cu bbi de peste un an care sunt plimbati in masinute/biciclete/ trasutici de genul..

Klau... da .. eu uneori clachez de nervi ca sunt prizoniera in casa si ii zic sotului ca de nu vii acasa la ora fixa las totu si ma duc singura in lume.. se conformeaza , vine acasa sta cu fata , merg la shopiing cu prietena mea si imi incarc bateriile

Lali.. mie una imi plac ff mult.. insa e tare greu cu posta la mine , ca nu prea am cum sa ajung la posta, de fapt nici nu prea stiu bine unde e posta la noi.. dar iau un set la vara cand vin la mare..

Ionela... si mai poti? off imi e groaza de momentele cand voi avea 2 bebei ca si eu imi propunpe no 2 sa il fac la 2 anisori a elenei..

Mikka... scumpa de ea... sper ca azi sa fie mai bine.. pe mine ma ia cu stres cand ma gandesc ca inainte de Craciun trebuie sa o duc iar la vaccin..
Sa nu te mai aud cu mama rea, ca vin si te bat , daca nu voia nu manacasi punct!Si eu ii rebag sanul in gurita sau ma rog i-l dau daca nu il vrea, il scuipa sau il linge fara sa suga..
Si eu tot inainte de un an ma intorc.. candva prin iulie imi propun, insa sefa ma bate la cap cu martie.. mai vedem..
LAsa ca vine manduca, doar au nevoie de banii tai..

Eu una ma consider mamica buna.. de cE? eu o mai las sa planga si tot buna ma consider.. o las insa sa planga cand simt ca nu sunt in stare sa ii zambesc sau vb frumos, sa fiu calma .. plange putin.. ma calmez/trezesc/ dau cu capu de pereti.. si apoi cu zambetul pana la urechi merg si o iau in brate, o pup ne jucam.. asta am invatat-o pe parcurs ca la inceput eram obosita si mergeam cu jumate de suflet la ea, sau plangea de colici la 1 noaptea si in sinea mea ma injuram ca am mancat x sau y...
MA mai prostesc si eu uneori , si asta e ciuda mea cea mai mare, ca mereu merg sa mananc dupa ce se trezeste.. cand doarme, spal, calc, curat.. si cand se trezeste o schimb si o pun in pat la joaca ca mie imi e foame..

Cea mai fericita de Elena Alexandra (24.08.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sept-Oct2011 spune:

Va invit la un nou capitol. so proud of me: Lena

cap 8,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Lena.. nu esti o mama rea..abia acum o sa incepi sa ii intelegi plansul, ca abia acum o sa inceapa sa aiba mai multe tonuri.. cel putin la noi asa a fost.. dupa 6 sapt, stiam care e plansul de somn , de foame, de durere, de burtica, care e chematul ...
Cu serul nou dr ne-a zis sa iau fiole pt ca dupa 24 h de la deshidere nu mai e steril..
LA carreour este ser la 20 lei 40 fiole.. si e si pt ochi si nasuc..

Si eu calc.. si pt dermatita si pt tinuta.. si pt ca macar atata pot sa fac si eu..

Fac cap nou

Cea mai fericita de Elena Alexandra (24.08.2011)

Mergi la inceput