Spiritul Craciunului pentru copii. de iniMoshii DC
Raspunsuri - Pagina 7
ancadragoman spune:
incerc eu sa pun o pila la Steaua poate ne lipim,Alina astept scrisoare pe mail ca asa mergem la sentiment.![]()
anca
de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!
www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?bid=23&folder=Vara 2011 amintiri de vacanta" target="_blank">VARA 2011-AC1 SI AC2
DE TOATE PENTRU TOTI!!
papanash spune:
sunteti minunate ! propun ca scrisorile copiilor sa ajunga la cele care " raspund" acelor scrisori, sa le ramana amintire peste ani !
............................................................
Ajutoarele lui Mos Craciun
Mama de papanas Andreiutz
( 02.10.2007 )
dandusa spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alinuk Dandusha, e mult 3 mil ma gandesc ca resuim cu donatia din partea clubului pt adidasiAlinuk si ostrogotzii din dotare: Andu mik (2 ani) si Teo voinik (4 ani) www.meseriademama.blogspot.com/" target="_blank">despre Zana Maselutza ............................................................................ Nimic nu-i intamplator! ............................................................................ |
categoric ca-i mult
,eu doar furnizam informatia ca-i proaspata,am un microbist in fam,bine ca nu-i mosu'am mai aflat azi ca exista echipamente si prin magazine gen IDM sau galerii din piete,dar sursa exacta n-o stiu
pt Marian(pt ca banuiesc ca-i microbist
),mai am eu niste tricouri de la diferite cluburi de fotbal,pe care nu le poarta nimeni,sunt in perfecta stare
dandusa spune:
| citat din mesajul lui papanash sunteti minunate ! propun ca scrisorile copiilor sa ajunga la cele care " raspund" acelor scrisori, sa le ramana amintire peste ani ! ............................................................ Ajutoarele lui Mos Craciun Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 ) |
m-ai emotionat profund!

mi se pare super ideea!

alinuk spune:
| citat din mesajul lui Alex@Sara Poate ne putem mobiliza si petru restul ca doar se stie..unde-s multi,puterea creste ![]() ![]() ![]() Luminita,mami de 3 nazdravani: tero Stefan-Alexandru 02.09.2005 shoricica Sara-Maria 30.05.2008 trompetzica Daria-Ioana 03 08 2009 Merita sa bagati un ochi .... |
Luminitza,
Cel putin pentru acesti copii, in afara de cadoul din scrisoare, fiecare pungutza ar putea sa mai contina:
ceva dulce = un mosh sau bonbonele specifice de Craciun si
o carte pentru fiecare
si ceva fructe
iar in functie de fondurile stranse in campania DC de Craciun
o sa vedem ce ramane si ce mai putem oferi din ceea ce ei spun ca sunt nevoile lor curente aici:
http://www.casa-de-copii-domnesti.org/?m=0605
unul din punctele astea:
# Alimente, in special cele de baza: orez, ulei, zahar, lapte, fasole uscata etc
# Un motocultivator pentru lucrul in gradina - lucrarile de arat si discuit ne costa anual peste 700 RON.
eu una am o pata pe creier cu motocultivatorul ala, nu stiu exact cu ce se manaca, are careva idee care e suma min pt unul cat de cat de calitate? (ar fi dorinta mea secreta sa le putem oferi asta)
vorbind cu voi ma lovi o idee
stie cineva ...pt sponsorizare cui ar trebui sa scriem?? mag de gen sau producatorului?
ne ajuta cineva cu 'stiinte' in domeniu pls

Alinuk
si ostrogotzii din dotare: Andu mik (2 ani) si Teo voinik (4 ani)
www.meseriademama.blogspot.com/" target="_blank">despre Zana Maselutza
............................................................................
Nimic nu-i intamplator!
alinuk spune:
Papanash! da ft buna ideea cu scrisorile care sa ajunga la cei care au hotarat sa participe la cadoul copilului
Anca iti dau maine poza pe mail
Alex&Sara e buna ideea cu Becali / am si nr lui de tel / incercam orice fetelor / orice e de bun simt desigur![]()
Alinuk
si ostrogotzii din dotare: Andu mik (2 ani) si Teo voinik (4 ani)
www.meseriademama.blogspot.com/" target="_blank">despre Zana Maselutza
Nimic nu-i intamplator!
ancadragoman spune:
Inca nu am vb dar am gasit pe ocazii costum cu 150 ron ...hai ca ne descurcam noi.![]()
anca
de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!
www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?bid=23&folder=Vara 2011 amintiri de vacanta" target="_blank">VARA 2011-AC1 SI AC2
DE TOATE PENTRU TOTI!!
alinuk spune:
eu am scris clubului Steaua si Magzinului
la contactele astea:
contact@steauafc.ro,
magazin@steauafc.com
mai stiti alte contacte la care am putea transmite dorinta din scrisoarea lui Marian?
asteptam raspuns ...chiar sunt curioasa
Alinuk
si ostrogotzii din dotare: Andu mik (3 ani) si Teo voinik (5 ani)
Spiritul Craciunului pentru copii. De iniMOSHII DC!
Nimic nu-i intamplator!
alinuk spune:
le-am scris si pe pagina de FB
...poate, poate 
Alinuk
si ostrogotzii din dotare: Andu mik (3 ani) si Teo voinik (5 ani)
Spiritul Craciunului pentru copii. De iniMOSHII DC!
Nimic nu-i intamplator!