Piatra Neamt, Perla Moldovei (92)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

La multi ani sarbatoritilor zilei?
Si eu am doi sarbatoriti in familie, le urez toate cele bune pe aceasta cale .

Nu aveti vacanta de 1 si 2 decembrie? Am vazut ca se poarta.

Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uliiasi spune:

Neatzaaaa!

LA MULTI ANI ANDREEELOR SI ANDREILOR! SA AVETI O ZI MINUNATA SI PETRECERE FRUMOASAAAA!

Laura, arata foarte yummy cafeaua cu tortuletul langa...si eu sunt la o cafea cu lapte cu voi. Va pupacesc cu drag, sa aveti o zi frumoasa. Maine e libeeeeeeeeer!
Pup!

Iulia, mamica fericita de David Andrei (04.07.2009)
www.youtube.com/watch?v=o2K9w09EPiU" target="_blank"> Botezul lui David
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allexa06 spune:

Buna dimineata !
Laura- super tortul
La multi ani Andrei La multi ani AndreeaEma,Laura - sa va traiasca puiutii, sa creasca mari si frumosi

http://community.webshots.com/user/allexa06

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oramona spune:

La multi ani tuturor sarbatoritilor, atat mai mari cat si mai mici!!

Laura, buna cafeluta si tortuletul , chiar si fara nici un cavaler

Ramona, mamica fericita de mici comori - Maria Lavinia (01.03.2006) si Elena Elisa (07.10.2010)

https://picasaweb.google.com/117035164553547422644/ElenaElisaOramona?locked=true#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunflower1979 spune:

wow, ce fain arata tratatia ta, Laura! mmmmm.... noroc ca am baut si eu cafeluta buna si am mancat si o placintica (cam cum ne-ai aratat tu zilele trecute) facuta de mine aseara.
deci, La multi ani sanatosi, frumosi si impliniti tuturor sarbatoritilor de azi, Andrei si Andreea, parinti si copii!

eu recunosc ca de cand s-a mutat fetele mele pe FB nu prea mai apuc sa intru si pe forum. au un spor la scris acolo, de abia reusesc sa le citesc.

ce sa va mai zic, am gasit pana la urma sa inchiriez costumele pentru Denis, cel de Iosif si cel de vulpe. cu sanatatea stam bine, doar azi-noapte cand a facut prezenta l-am gasit dezvelit, inghetat si fornait si dimineata a tras si o tuse colorata. nu stiu cum a scapat sanatos pana acum?

legat de intalnire, n-am fost niciodata la un restaurant chinezesc. cu frigul asta, ma bucur ca locul de intalnire ar fi pe langa mine. in functie de program, poate reusesc sa ajung si eu.

Craciunul abia il astept, poate anul asta o las mai moale cu gatitul, ca eu cand ma apuc, fac de toate si ma dau peste cap, caci timpul e scurt. cumnatii mei au propus o intalnire cu tot familionul la restaurant in prima zi de craciun si chiar ma bucur... toata lumea va fi servita, nimeni nu sta sa munceasca, sa pregateasca, si e altceva. sper sa fie frumos.

Cristina, cea mai mandra mama de Denisuc (30.07.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenstefi spune:

LA MULTI ANI TUTUROR CELOR CE POARTA NUMELE DE ANDREEA SI ANDREI!!!
O zi frumoasa va doresc cu soare si buna voie!!
Laura ff bune cafelute !!chiar asa 'unde sunt baietii',ma bucur pt intalnirea voastra care va fi vineri ,ma voi gandi la voi pt.ca si eu tot la intalnire cu fetele de pe forum de aici voi fi,asa ca distractie sa fie!!!!

va imbratisez cu drag!!!!cele mai frumoase serbari la camine si scoli sa aveti!!pupici multi

carmen si stefi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oramona spune:

Neata!!! eu tot astept cafeluta dar nu apare, va ofer eu una, tare, cu laptic si zahar cat vreti voi, dar Laura, nu ai scapat , sa stii

Ramona, mamica fericita de mici comori - Maria Lavinia (01.03.2006) si Elena Elisa (07.10.2010)

https://picasaweb.google.com/117035164553547422644/ElenaElisaOramona?locked=true#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

'Neata!

La multi ani, romani!!
Eu azi lucrez dar ma gandesc ca voi leneviti/sarbatoriti acasa. Stiti de vreo parada militara? Unde ? Cand?

Hai ca las si o cafea:

Am marfa la bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allexa06 spune:

Eu nu stiu nimic,as fi vrut sa-l duc si eu pe Razvan,prin centru nu este nimic...

http://community.webshots.com/user/allexa06

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Se pare ca a fost de la ora 10, dar cred ca in zona stadion-cimitir. Am gasit un articol in care zice de parada si depuneri de coroane de flori la mormantul eroului necunoscut.

Am marfa la bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput