Piatra Neamt, Perla Moldovei (92)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

Ce-aveti bre cu asiaticul? E simpatic!

Noi suntem bine, deocamdata fara tuse, muci si alti balauri. Muncim si cam atat.
V-ati facut planuri pentru sarbatori? Mergeti pe undeva, stati acasa?

Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

De Craciun, daca ajungem sanatosi cu totii, mergem la parintii mei. De revelion nu avem nici un plan. Vizitam prieteni, ii chemam la noi, vedem noi ...

Am vazut ca s-a deschis restaurant chinezesc un pic mai jos de Andreea. Se baga careva din voi? Facem o intalnire acolo? Ce ziceti ? Vineri seara? Cine se inscrie pe lista? Ma tenteaza sa vad ce au bun, dar cum al meu sotz nu mananca mai nimic, nu am cu cine sa ma duc. Cine vine cu mine?

Am marfa la bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdaR spune:

Multumesc, Laura pt cafea! Foarte buna! Zici ca nu l-ai gasit pe Keanu cu cafea? nu-i bai! poate il gasesti cu suc sau cu ceai...
Alexa, tare-i nazdravan al tau Razvan!

Sa aveti o saptamana frumoasa!

Magda, mamica fericita de fetite: Ana Maria si Teodora

http://magdahobbyarts.blogspot.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uliiasi spune:

Neatza la pranz!!!
Oi fi fost si eu chemata la apel? Nu va ignor, pe cuvant, doar ca am o leneeeeeeeeeeeeeeee.
Laurici, accept io cafeaua de la asiaticul tau, nu sunt inebunita dupa el, parca are buzele prea groase, dar hai ca merge. Uite cate pretentii pe noi, dupa ce ca iti pierzi timp in fiecare zi sa cauti gagii pentru noi .
Lora, ce bine suna gratarul ala si soba si vinul fiert, yummy......
Sa-mi spuneti si mie cum e restaurantul ala chinezesc, au mai fost doua dau s-au inchis, poate asta are mai mult noroc. Mie imi place mancarea chinezeasca, mai putin supele si salatele de alge...bleaaaaaahhhh.
Alexa, l-ati iertat pana la urma pe Razvan pentru weekend? Eu inca n-am ajuns la etapa pedepselor, acum nu ar intelege daca i-as da o pedeapsa, s-ar simti cred foarte frustrat. Cred ca dupa 3 ani poti altfel sa vorbesti cu un copil. Si ai dreptate, e fff greu in momentele astea, sa nu exagerezi, sa nu afecteze prea tare copilul, sa te asiguri ca a primit mesajul fara sa ii afectezi orgoliul sau siguranta in el, etc. Phiu.
Noi suntem bine, numaram zilele pana ajungem acasa. Abia astept!
David e super mucios si tuseste tare, toti copilutii de la gradi sunt raciti, cand ii apuca ii apuca pe toti deodata, asa ca nu nu-mi pare rau ca-l duc mucios acolo, tantiile ii dau siropul, ii pun picaturile in nas, se descurca ele.
A facut ieri kk in chilotei si nu m-a anuntat :(((( . Foarte ciudat si rar eveniment. Sper sa nu se mai intample curand.
Cam asta la noi. In rest munci, casa si cam atat.
Va pupacesc si sa aveti o saptamana usoara!

Iulia, mamica fericita de David Andrei (04.07.2009)
www.youtube.com/watch?v=o2K9w09EPiU" target="_blank"> Botezul lui David
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allexa06 spune:

Buna dimineata !
Sa dau eu cafeaua...sau o asteptati pe Laura( stiti voi/noi, de ce )...
Ei, mi-a placut ieri activitatea de aici, ca ati intrat mai multe.Eu ieri nu prea am putut sa ma apropii de calculator, am stat cu Stefan,am fost la dr. ...astazi,la fel...
Noi, de Craciun nu stiu ce vom face,tot m-i se pare ca mai este pana atunci
Iulia - da, Razvan a fost pedepsit pana la urma si in weekend,pt ca" m-a fortat ",dupa toata discutia de joi,vineri la gradi a fost obraznic si iar mi-a spus d-na... eu chiar vroiam sa-l iert,asteptam sa merg la gradi si daca d-na imi spunea ca a fost ok,ii spuneam ca il iert...in fine , nu am putut sa-l iert,nu mi-a dat nici un motiv si nu sunt exagerata,chiar nu sunt...

http://community.webshots.com/user/allexa06

Mergi la inceput

Laura- nici eu nu am fost la vreun retaurant chinezesc, dar nici nu prea ma tenteaza...dar daca va hotarati...spuneti, poate vin si eu totusi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdaR spune:

Buna dimineata!
Alexa, daca tot dai cafea, hai sa o bem acum pe a ta si daca mai da si Laura o bem si pe a ei.
Vad ca deja se fac planuri pentru Craciun. Foarte frumos! Eu nu prea stiu nici maine ce o sa fac, iar pana la Craciun mi se pare ataaaat de mult... In fine, planuri mari nu ne facem. Noi, cel mai sigur, o sa fim gazde ...sau musafiri. Dar, parca e mai bine sa fii musafir. Nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

Citat:
citat din mesajul lui magdaR
Noi, cel mai sigur, o sa fim gazde ...sau musafiri. Dar, parca e mai bine sa fii musafir. Nu?

De acord cu tine. Si mie mi-ar placea sa fiu musafir, de fapt mi-ar placea sa merg undeva pentru cateva zile, sa nu stau acasa, de Revelion, ca de Craciun sigur o sa fim acasa.
Edit: ... am apasat enter prea devreme ... nu stiu unde ma gandesc asa dimineata
Laura, mie imi place ideea ta, cea cu restaurantul chinezesc, imi place si mancarea chinezeasca, am mancat de cateva ori si e pe gustul meu. Nu stiu cum e aici la noi, am vazut in cateva restaurante chinezesti cate o masa rotunda care are in mijloc o chestie care se invarte. Fiecare isi comanda ceva iar mancarea este adusa pe chestia aia care se invarte. Fiecaruia i se aduce si cate o farfurie goala si tacamuri, chestia aia se invarte si fiecare se serveste din toate felurile de mancare.

Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui magdaR

Buna dimineata!
Alexa, daca tot dai cafea, hai sa o bem acum pe a ta si daca mai da si Laura o bem si pe a ei.
Vad ca deja se fac planuri pentru Craciun. Foarte frumos! Eu nu prea stiu nici maine ce o sa fac, iar pana la Craciun mi se pare ataaaat de mult... In fine, planuri mari nu ne facem. Noi, cel mai sigur, o sa fim gazde ...sau musafiri. Dar, parca e mai bine sa fii musafir. Nu?

Bine,hai atunci sa o bem
Hai sa-ti spun ce a zis Stefan dimineata, se trezeste el pe la 6,stia el ca ar trebui sa mai doarma, vine in pat la mine, a stat un pic pe perna, apoi ridica capul si spune:" Teo nani...Cone nani...Tetan, nu nani "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

'Neata!

Daca ati baut cafeaua Adinei, atunci eu va trimit un domn sa va dea un ceai

www.visualphotos.com/photo/2x2583153/portrait_of_a_mid_adult_man_holding_a_tea_cup_1574r-21239.jpg" border="0">

Deci cand ne vedem? Vineri? Eu joi lucrez si am liber vineri.

Am marfa la bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput