Piatra Neamt, Perla Moldovei (92)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Bine v-am gasit in noul an! "La multi ani" si sa aveti parte de tot ce-i mai bun si mai frumos!

'Neata! Nu da nimeni o cafea?
sunflower, nu am deloc solutii, eu vad ca nu pot stapani nici una bucata copil de 1 an si 4 luni, dar-mi-te unul mai mare.

O zi buna tuturor!

Lora, mami de Iustina (31.10.2004) si Adelina (02.09.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allexa06 spune:

Buna dimineata!
Lora- uite ce cafea faina am facut
sunflower - la fel am patit si noi cu Razvan,au ei "o perioada" de razvratire, acum depinde cat dureaza ,la noi cam un an si ceva , acum parca incepe si el sa se comporte ca un copil mare... ...

http://community.webshots.com/user/allexa06

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oramona spune:

Neata! vin si eu la cafeluta, o astept pe Laura cu primul frumos pe anul asta, poate cu ceva zapada.
Sunflower, frumoase dorinte, sa ti se indeplineasca. Copilul va asculta el, zic eu si ma incurajez si pe mine :)))
Eu sper sa-mi gasesc prin vara un job bun, asta pe langa sanatate si fericire in casa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Salutare!

La cererea publicului, revin baietii cu cafeaua:

Sa aveti un an in care sa vi se indeplineasca tot ce va doriti bun: bebelushi, case, joburi, iubire multa, sanatate si fericire maxima!

sunflower,oramona imi plac mult dorintele voastre! Sa fie asa cum vreti voi!

Si eu imi doresc anul asta sa fim sanatosi, sa avem putere de munca si noroc, sa avem cat mai mult ce munci si banutzii sa fie pe masura efortului . Va fi un an foarte aglomerat si plin pentru noi, dar sunt semne bune, zic eu. Sa fim noi sanatosi si sa le putem face pe toate.

Am marfa la bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Buna dimineata !
Cine s-a trezit,cine are chef de munca , cine are chef de palavragit ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

'Neata!
Eu m-am trezit, da' n-am niciun fel de chef si am f. multa treaba.
Voi ce faceti?
Oare nu ninge si la noi macar un pic saptamana asta?

Lora, mami de Iustina (31.10.2004) si Adelina (02.09.2010)

Mergi la inceput

saptamana asta vom avea, cica de miercuri
Eu sunt acasa cu Razvan, ne jucam,scriem, desenem, mancam, dormim, totul impreuna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdaR spune:

LA MULTI ANI!
Sa aveti un an cu multa sanatate, cu bucurii, cu reusite si cu multa liniste! A...si mai ales, sa aveti spor in tot ce va propuneti sa faceti!
V-am citit, fetelor, din urma, ca imi era tare dor de voi. Ma bucur sa aflu ca Iulia e insarcinata. Multa sanatate si sarcina usoara, Iulia!
Sa-ti traiasca finul , Laura! Sa fie sanatos si sa aduca numai bucurii parintilor si nasilor!
Carmenstefi, foarte frumoase pozele!

Eu am fost tare aglomerata inainte de sarbatori. Alexa stie! Am inscris-o pe Teo la cresa si a inceput pe 5 decembrie. Si toata perioada cat a mers la cresa, facem naveta: vin dimineata la cresa cu masina, cu sotul, pierd timpul pana la 12 cand merg sa o iau pe Teo si apoi mergem acasa cu microbuzul.
Dar e atat de greu cu acomodarea. Mi-e mila de ea , mititica, ca plange atat de tare dimineata... si acum e singura care mai plange, ceilalti care au inceput in septembrie s-au acomodat deja. In primele zile a plans atat de mult ca a facut rosu in gat. Si a stat 2 zile acasa si iar am dus-o. Intre Craciun si Revelion am dus-o 2 zile, ca sa nu uite cum e, si a racit! Asa ca acum, iar nu o pot duce, tuseste si curg mucii. Cand o fi sa mearga iar, o sa fie jale ca nu vrea si nu-i place si parca vad ca o sa faca iar rosu in gat de atata plans!

In alta ordine de idei, am recomandat forumul unei prietene, si sper sa ni se alature cat de curand.

Va salut cu respect doamnelor, si sper sa ne "auzim" , "vedem" cat mai des!

Magda, mamica fericita de fetite: Ana Maria si Teodora

http://magdahobbyarts.blogspot.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

salutare!
Fetele, am o rugaminte la voi. Stiti cumva, aveti ceva informatii, pareri despre invatatoarea Ionescu si invatatoarea Dandu, care au acum clase de-a IV-a la scoala 3? Incerc sa imi fac o parere si nu prea am surse de informare.

Multumesc!

Am marfa la bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Ma pot interesa eu, si pe mine ma intereseaza, pe Razvan tot acolo il dau, dar pt clasa 0.

Mergi la inceput